Arend en Tim

Geplaatst door: bootwanker op 21-05-24

Arend en Tim waren al 15 jaar getrouwd. Arend was Tim tegengekomen op een terrasje terwijl hij toen zat te wachten op zijn ex. Die wilde altijd dat hij meeging met kleren kopen, maar Arend had daar geen zin in dus zat hij op een terrasje te wachten. Toen was hij Tim tegengekomen en ja helemaal verliefd geworden. Gedoe met de scheiding, maar nu waren ze al weer 15 jaar getrouwd. Ze waren een aantal jaren geleden begonnen te daten met andere mannen en hadden toen Willem ontmoet, Die was blijven hangen en woonde nu bij hun in huis op de zolderverdieping. De vorige eigenaar had van die zolder een enorme kamer gemaakt door er over de volle breedte een dakkapel op te zetten. Willem had het mooi ingericht en ze woonden tot volle tevredenheid met z’n drieën in het huis. Soms deden ze een triootje, maar soms nam Willem ook gewoon een eigen date mee naar huis. Willem hield ook wel van kinky dingen, meer kinky dingen dan Arend en Tim. Dat deed hij dus met z’n eigen dates.


Op een dag kwam Willem enthousiast thuis. Hij had een date geregeld met een hele knappe jongen en die wilde graag gesandwiched worden en nog wat andere kinky dingen. Willem vroeg of Arend en Tim voor te porren waren. Hij zou direct al die avond komen. Tim en Arend hadden dat nog niet eerder gedaan, maar het leek hun wel wat. Die avond kwam de jongen. Hij stelde zich voor als Ab en had sportkleding aan. Maar Arend en Tim zagen niet wat hij aan had. Ze staarden alleen maar naar hem. Het was een hele knappe jongen en door het sportbroekje heen zagen ze beiden dat hij een mooie geile kont had en een dikke bobbel in de broek. Willem had de bel gehoord en kwam ook naar beneden. “En…. Lijkt het je wat?” Vroeg hij aan Tim en Arend. Beide mannen knikten heftig van ja en Willem moest grijnzen. Net als Willem was Ab een knappe, maar ook gezellige jongeman en ze snapten dat Willem die had meegenomen. Na wat praten en drinken namen ze Ab mee naar hun speelkamer. Tim en Arend hadden van 2 slaapkamers 1 gemaakt en daar een ruime speelkamer van gemaakt. Ab keek vol bewondering in het rond. Een groot bed bekleed met rubber, een sling en wat planken met diverse speeltjes. Ze begonnen met z’n vieren elkaar te strelen en tongen en al snel stonden er 4 dikke pikken recht vooruit. De drie mannen keken ook vol bewondering naar de enorme zak van Ab en zijn pik mocht er ook best wezen. Arend had al even Ab zijn kontje betast en Ab had luid gekreund toen Arend met een vinger zijn sterretje had verkend. Dit beloofde een geile date te worden.


Toen Ab Tim zijn pik begon te zuigen was Arend begonnen dat geile kontje van Ab te likken. Het duurde ook maar even of Arend zijn pik glibberde langzaam Ab zijn kontje in. Tim had Ab zijn hoofd beetgepakt en was begonnen hem diep in de mond te neuken en Arend zat inmiddels Ab in hetzelfde tempo te berijden. De drie mannen genoten van elkaar terwijl Willem er naast stond en met zijn pik speelde terwijl hij van de live pornoshow genoot. Af en toe moedigde hij Tim en Arend aan en zei dat ze eens van plek moesten wisselen. Tijdens het wisselen liet Willem nog even zijn pik en zak zuigen door Ab. Nadat Arend en Tim van plek waren gewisseld duurde het maar even of Arend en Tim brulden dat ze klaar kwamen. Beide mannen spoten hun lading af in Ab, waardoor Ab zo geil was geworden dat hij dikke ladingen over de grond spoot. Met z’n vieren kropen ze even op het grote bed om bij te trekken en elkaar te knuffelen en strelen. Tim haalde wat te drinken en knabbelen op en terwijl ze zaten te eten en drinken zei Willem dat hij nog een ander geil spelletje wilde doen. Hij had dat van tevoren met Ab besproken en dit was een tweede wens van Ab geweest en het hoofddoel van Willem.


Ab wilde volgepist worden door de drie mannen. Nou hadden Tim en Arend dat eigenlijk nooit gedaan, maar met deze geile jongen wilden ze wel eens het experiment aan gaan. Gelukkig was de speelkamer op alles voorbereid, dus dit kon ook wel. Willem had trechters en een dildo. Terwijl Tim en Arend toekeken werd Ab eerst met een dildo in de mond geneukt en daarna werd zijn kontje opgerekt. De dildo sopte nog in Tim zijn zaad. Daarna bond Willem een trechter voor Ab zijn mond en duwde eentje in Ab zijn kont. Gelukkig hadden ze all drie flink wat gedronken en konden ze wel pissen. Tim begon eerst eens even in de trechter in de mond te pissen. Hij liet voorzichtig scheutjes pis erin lopen. Ab dronk het gretig op. Willem stond zich op te geilen en aan zijn pik te trekken. Ze zagen ook allemaal dat Ab zijn pik ook recht vooruit stond al weer. Arend begon in de trechter van Ab zijn kont te pissen. Tot zijn verbazing liep het allemaal zomaar naar binnen. Tim was inmiddels uitgepist en keek geil toe hoe Willem aan zijn pik trok en Arend zijn pis in Ab zijn kont liet lopen. Dit was toch best ook een geil spel en Ab scheen het ook geil te vinden te horen aan zijn gekreun en te zien aan zijn stijve pik. Willem liet zijn pis langzaam in Ab zijn mond lopen met kleine scheutjes omdat hij zo geil was. Toen hij eindelijk klaar was liep hij naar Ab zijn kont. Trok de trechter eruit en begon hem te neuken. Het pis spetterde bij elke stoot alle kanten op.


Tim en Arend keken geil toe en hadden inmiddels een stijve pik. Ineens vroeg Arend of Ab ook hun zaad wilde hebben. Ab gromde en knikte van ja. Beide mannen trokken zich af terwijl toekeken hoe Willem zich vergreep aan Ab zijn kontje. Ze spoten allebei hun lading af in de mondtrechter van Ab en Willem kwam ook tegelijkertijd met luid gekreun klaar. “Hey lieverd, wil je mij nu nog even lekker volpompen. Volgens mij is jouw zak nog niet leeg” Ab aarzelde niet. Duwde Willem in de sling en ramde in 1 beweging zijn pik bij Willem naar binnen. De sling rammelde en bewoog wild heen en weer. Dit moest Ab al vaker hebben gedaan. Hij trok aan de kettingen Willem heen en weer als een wild dier en na Willem lang doorgepaald te hebben kwam hij met veel kabaal klaar. Als dit geen geile sessie was geweest…..

Aangezien ze alle drie gek op Ab waren vroegen ze of hij het misschien zag zitten om ook in huis te komen wonen.

3263 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.