Theo & Fred en Vincent (Kaal 3)

Geplaatst door: snoepjevanweek op 21-05-24

Op dit moment regent het hard buiten warm mij op met dit verhaal. Eerst wie is wie dan pas het verhaal. Theo is dus de gespierde kaal portier en Fred de man waar hij voor ging. Dat hebben we gemerkt de vorige keer. Vermoed meer dan wij willen weten. Waarom we eerst naar Fred zijn flat gaan nou Fred is wankel van de sex. Hij liep nogal moeilijk en Fred zijn flat is dichtbij het hotelletje. Onderweg komen we Vincent de huismeester tegen. Denk dan grijs knotje(geverfd) slank en twee dagen baard. Vincent opent de voordeur van Theo zijn appartement, terwijl Fred hem even stevig vast houdt dat niet valt. Vincent leid het duo naar de slaapkamer. Ze leggen Theo aan gekleed op bed hij kreunt zacht.


Ze verlaten de slaapkamer laten Theo bij komen. Vincent trekt Fred mee naar de keuken. Fred zijn broek is zo uit want Vincent wil hem pijpen. Ze waren beiden geil en wat gebeurde was niet zo slim. Wat dan wel geen condoom en wat spuug als glijmiddel. En ja het deed pijn eerst Vincent pompt in Fred. Fred voelt hoe Vincent klaar in hem komt. Natuurlijk was lekker maar onverwachtst. Even douchen dan bij Theo kijken. Het werd letterlijk een koude douche geiser had begeven. Ze douchte dus koud maar  met hun mond en honden warmde ze elkaar op. Met Theo ondertussen ging het goed.

Hij hoorde ze bezig in de badkamer. Zijn kleren waren zo uit hij had zin in mee doen. Hij ging naar de keuken welk naast bad kamer was. Ze waren verrast hem te zien blij dat snel herstelt was. De keuken tafel was geschikt voor de actie. Vincent welk ook niet klein geschapen is gaat er op liggen nu wel condooms en glijmiddel. Geen schrale kont voor Vincent zoals die van Fred. Welke actie laat aan jullie fantasie over. Ik schrijf voor de mensen welk willen lezen meer niet.

2028 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.