Avonturen van een pijpslet 2

Geplaatst door: dutchchub op 24-05-24

18 Mei 2024:


Het was een mooie zaterdag en het was redelijk warm, dus ik besloot om naar de Radioplassen te gaan.

Dat is een meertje met aan de achterkant een paar kleine beschutte plekjes die gebruikt worden als ontmoetingsplek voor mannen. 


Toen ik aankwam was er nog niemand dus ik kon een mooi plekje uitkiezen in de zon. Ik kleed mij uit tot in mijn string en ga lekker zonnen. 

Na een half uurtje komt er een oudere man aan en vraagt of hij er bij mag komen liggen. Daar ik geen bezwaar heb, gaat hij een 2 meter bij mij vandaag liggen. Hij kleedt zich uit en gaat naakt liggen.


Ondanks dat de man wat ouder is (ik schat rond de 55) ziet hij er toch nog prima uit. Ook zijn pik ziet er lekker uit. Ik merk dat hij af en toe mijn kant op kijkt, dus ik begin mijn pik te masseren door mijn string heen.

Af en toe zie ik hem ook aan zijn pik zitten.


Ik haal mijn inmiddels stijve pik uit mijn string en begin mij af te trekken. De man kijkt af en toe mijn kant op en raakt telkens heel kort zijn pik even aan.

Omdat het mij wat te lang duurt vraag ik hem maar op de man af of ik hem mag helpen met zijn pik. 

Hier heeft hij geen bezwaar op, dus ik kruip tussen zijn benen en begin hem te pijpen.


We zijn inmiddels lekker bezig. We tongen met elkaar, onze handen verkennen elkaars lichaam en natuurlijk krijgt zijn pik meer dan genoeg aandacht van mijn mondje en tong.


Terwijl ik hem aan het pijpen ben, hoor ik wat geritsel maar kan niet zien wat er gebeurt. 

Vanuit mijn ooghoek zie ik de oudere man een handgebaar maken en voor ik het weet staat er een wielrenner naast ons met zijn pik al uit zijn broek.


Toen had ik dus 2 lekkere pikken die ik om en om aan het pijpen was. Ondertussen werd mijn hele lichaam door 4 handen betast.


Ik vermaak mij prima met 2 heerlijke pikken die ik mag verwennen. Om en om neem ik ze diep in mijn mond terwijl ik de ander aftrek. Ze staan te ver uit elkaar om ze tegelijk in mn mond te kunnen nemen.

Dan komt de wielrenner bij zijn hoogtepunt en spuit alles in mijn mondje. Hij stopt zijn pik weer terug, pakt zijn fiets en is er vandoor.


De andere man wilde niet klaarkomen dus we stoppen en gaan weer lekker in de zon liggen Na een 15 minuten pakt de man zijn spullen en gaat er vandoor en ik lig dus weer alleen. 

2416 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.