Op klaarlichte dag

Geplaatst door: rock-roll op 24-05-24

Het was zo'n hete dag en mijn vriend stelde voor om wat in het bos te gaan wandelen, we waren op vakantie in de Ardennen.

Ik had een paar sneakers,  kort atletiek shortje en een topje aangetrokken.
We wandelden eerst wat langs van die verharde paadjes en toen leidde mijn vriend me langs een klein, kronkelend paadje dieper het bos in. 
Op een open plekje hield wij halt, mijn vriend streelde mijn gezicht, nam me met mijn kin vast en begon me te zoenen. Al vrij vlug veranderde een zoen in een opwindende  tongzoen. terwijl we hartstochtelijk aan 't zoenen waren begon hij mijn topje omhoog te duwen. Zijn handen gleden over mijn rug en bezorgden me heerlijke huiveringen.
Hij trok mijn topje uit en begon dan mijn tepels te likken, wat me meteen helemaal geil maakte. Terwijl hij daarmee bezig was gleden zijn handen langs mijn rug omlaag, duwden mijn shortje over mijn billen om laag en begonnen die te kneden, wat me meteen een beenharde lul bezorgde.

Hij knielde voor me neer, trok mijn shortje omlaag en mijn pik sprong vrolijk, bevrijd de lucht in. Terwijl hij mijn trotse stijve likte trok hij mijn broekje volledig uit. Hij keek naar me op, glimlachte, stond  op en haalde zijn lekkere lul tevoorschijn. Meteen knielde ik neer en nam die heerlijke piemel in mijn mond.
Zijn wapen werd al vlug bedrijfsklaar en terwijl ik hem pijpte zag ik een tweetal jongens, hun kruis knedend, toekijken.
Na een tijdje trok mijn vriend me overeind, duwde mijn hoofd omlaag om hem verder te pijpen en terwijl ik dat deed trok hij mijn billen uiteen om me dan te vingeren.
Ik werd ongelofelijk geil en pijpte mijn kerel met veel enthousiasme verder.
Mijn lief trok me dan overeind, kuste me op mijn mond, liet me dan steunen op een omgevallen boom en wreef zijn heerlijk, natte, harde lul langs mijn bilspleet omlaag; Zijn eikel duwde even tegen mijn gaatje, en dan tegen mijn zakje.
Ik merkte toen dat ze nu met zijn drie waren die toekeken.
Ik kreunde luid en vergenoegd toen  ik werd gepenetreerd. Wat later, terwijl die heerlijke paal steeds verder binnendrong, stond er plots een jongen voor  me met een lekkere harde lul voor mijn gezicht.
Ik opende meteen mijn mond om dat uitnodigende te verwelkomen en terwijl mijn schat me heerlijk begon te berijden werd mijn mond lekker gevuld door zo'n heerlijke paal.
Terwijl dat gebeurde bemerkte ik dat er nu zeker zeven kerels toekeken en allen hadden een lul in diverse stadia van paraatheid.
Mijn vriend had dat ook in de mot, trok zich uit me terug en de kerel die ik pijpte kwam achter me staan om zijn paal diep in me te planten maar ook mijn mond werd opnieuw gevuld.

Ik was zo ongelofelijk geil dat toen mijn vriend tegen mijn stijve tikte ik meteen begon te spuiten, maar ik bleef daarna een stijve hebben.
Opeens voelde ik hoe mijn berijder hard toestootte, me dicht tegen zijn kruis aantrok en zijn hete sperma diep in me spoot.
Ik vind het ongelofelijk lekker, opwindend en geil wanneer een vent zijn lekkere zaad diep in mijn kontje spuit.
Hij trok zich daarna uit me terug en de jongen die ik pijpte nam zijn plaats in en weer voelde ik zo'n lekkere lul diep in me binnendringen.
Ik kreunde luid en vergenoegd maar dat werd al vlug gesmoord door weer een heerlijk, harde piemel die bezit nam van mijn mond.
Weer werd ik lekker geneukt en mijn harde stijve produceerde nog wat druppels sperma die ik voelde uit mijn eikel druppelen.
Ik werd wat later weer gevuld met een lading heet zaad en ik voelde nu het geile, hete sperma uit mijn gaatje druppen, wat me nog geiler maakte.
Toen de jongen die ik zo even pijpte zijn opwachtingen maakt om me te bestijgen verwelkomde ik die zonder tegenwerpingen en wat later werd mijn mond ook gevuld door een hete lul.

Ik werd weer gevuld met een lading en wat later opnieuw besprongen.
In totaal namen zeven kerels me en allen lieten een heerlijke lading in me achter.
Dan nam mijn vriend me weer en neukte me heerlijk traag. 
Hij trok me rechtop, nam mijn borst vast, aaide mijn tepels, mijn harde lul priemde nu trots voor me uit en terwijl mijn vriend me lekker neukte begonnen verschillende jongens mijn paal te verwennen met hun tongen en monden. Het laatste restje zaad werd uit mijn ballen gezogen en mijn schat vulde me, als bonus, ook nog eens met zijn lekkere zaad.
Uitgeput zakte ik op de boomstronk neer en werd, liefkozend door mijn kerel gestreeld, ik was tevreden, heel erg tevreden en mijn mannetje zag er ook tevreden uit.
Hij reinigde me mat natte doekjes, trok me mijn kledij aan en we keerden terug naar de verharde paadjes, om wat later bij een standje wat heerlijk koele biertjes te drinken.

Wat een heerlijke namiddag was me dat zeg.
  

4723 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.