Avonturen van een pijpslet 3

Geplaatst door: dutchchub op 26-05-24

Ik was op tijd klaar met werk en had wel weer zin in een pik. Dus ik besloot om naar cruiseplek de Wuust te gaan. Dit is een bos waar je via de snelweg makkelijk kunt komen waardoor veel mensen hier komen voor een snelle stop onderweg.


Aangekomen lopen er al een paar mensen rond, maar nog niemand die mij echt trekt. Ik loop wat verder en zie verderop al wat actie.

Een man staat bijna naakt tegen een boom en wordt gepijpt. Ik besluit om van een afstandje te gaan kijken.


Een oudere man loopt voorbij en kijkt naar het gebeuren. Hij kijkt mij aan, ik geef m een knikje en hij loopt recht op me af. Direct verkennen onze handen elkaars lichaam en we beginnen te tongen.


Ik maak zijn broek open en haal er een mooie pik van zo’n 17cm uit. Ik zak door mn knieën en begin hem zachtjes te pijpen. Hij houdt mijn hoofd goed vast, waarop ik zijn billen vastpak en zijn pik hiermee helemaal in mn keel duw. 

Terwijl ik hem pijp, zie ik rechts van ons de andere 2 ook nog lekker bezig zijn. 

Afwisselend zoenen we elkaar, trekken we elkaar af en pijp ik deze heerlijke pik. 


Dan kreunt een van de mannen naast ons het uit en spuit hij het mondje van zijn pijper vol. Hierdoor word ik alleen maar geiler en ga nog wilder tekeer op de pik van deze man.

De mannen naast ons kleden zich weer aan, geven ons een goedkeurend knikje en vertrekken.


Ik ga nog even lekker door met pijpen en we genieten volop. Totdat de man aangeeft te gaan spuiten, hij trekt zijn pik uit mijn mond, draait zich om en spuit alles tegen een boom aan. 


We kleden ons weer netjes en vervolgen allebei onze weg.

Ik loop weer rond en het lijkt al een stuk rustiger te zijn. Voor een 10-15 minuten kom ik niemand interessants tegen. Tot ik in de verte een jongere man in een trainingspak zie lopen. 


Ik probeer in zijn gezichtsveld te komen, zodat ik hem kan lokken. Dit lijkt te werken want hij komt mijn kant op. Hierop loop ik wat verder de bossen in en ga gelijk op mijn knieën.


Dit lijkt precies te zijn wat hij wilde want hij haalt gelijk zijn pik uit zijn broek en houdt deze voor mijn gezicht. Terwijl ik hem aankijk, neem ik voorzichtig zijn eikel in mijn mond en sabbel hier rustig op.


Steeds verder gaat zijn pik mijn mond in en de jongen staat te genieten. Hij staat relaxed met zn handen op zijn hoofd rustend en laat mij al het werk doen. (Daar heb ik geen enkel probleem mee!)


De jongen laat duidelijk merken dat ik goed mijn best doe en laat me een paar keer even stoppen zodat hij nog niet klaarkomt. Ik neem daarom dan ook regelmatig even zijn ballen in mijn mond om zn pik wat rust te geven.


Dan kijkt hij me aan en vraagt of hij in mijn mondje mag spuiten. Als ik hier “ja” op beantwoord verandert zijn houding. Hij duwt z’n pik in mijn mond en begint mijn mond te neuken. Hij bepaalt volledig het tempo door mijn hoofd vast te houden. Hij neukt zo een 1-2 minuten mijn mond en spuit me dan helemaal vol met zijn warme zaad.


Nadat ik zijn pik heb schoongelikt, bedankt hij me en hij is weer weg.

Toch ben ik nog niet verzadigd dus ik loop weer rond in het bos. Ruim een half uur lang kom ik niets tegen. Tot ik ineens gevolgd word door een fietser.


Ik stop met lopen en de fietser komt naast me staan. Ik word begroet met een vriendelijke glimlach. Het is de oudere man die ik al gepijpt heb. We maken kort een praatje maar al gauw kunnen we niet van elkaar afblijven.


Daar staan we weer te tongen en elkaars lichaam te betasten met onze handen. Als ik over zijn broek heen voel, merk ik dat hij alweer een stijve heeft. Ik maak zijn broek los, trek zijn onderbroek omlaag en zijn pik staat weer recht naar voren.


Ik lach naar de man, zak door mijn knieën en neem zijn pik opnieuw in mijn mond.

Zo begint ons spel weer helemaal opnieuw. We betasten elkaars lichaam, spelen met elkaars tepels. Hij trekt mij tussendoor wat af en likt het voorvocht van mijn pik af. 


Terwijl ik hem aan t pijpen ben, voel ik de spanning in zijn pik weer toenemen. Ik kijk hem aan en vraag hem of hij nog een keer kan spuiten. Als hij dit met “ja” beantwoordt begin ik te glunderen en ga aan het werk om deze tweede lading uit zijn pik te zuigen.


Ik ben aan het genieten van deze lekkere pik en ondertussen streelt hij zachtjes door mijn haren. Als ik in zijn tepels knijp, geeft hij mij opdracht om dit harder te doen.

Ik volg zijn bevel op en knijp harder in zijn tepels en draai er aan, terwijl ik ondertussen door ga met het zuigen op zijn pik.


Dit wordt hem te veel en met een harde kreun spuit hij zijn tweede lading in het rond.

We kleden ons weer netjes, geven elkaar nog een zoen en gaan beiden voldaan naar huis.

2122 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.