Elke dag nieuw avontuur.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 29-05-24

Ik kreeg soms ideen van anderen. Dit idee veranderde ik de inhoud sorry dit is spannender. Ik zag buiten een kalende veertiger lopen. Fantaseer dus wie is hij waar gaat hij heen. Is hij onderweg naar iemand of iets lees mee. Verhaal is voor mij ontspanning dus schrijf over voor papier. Hij stopt bij een gebouw gaat er in. Zo te horen zijn er mannen die actie zien. En zo te zien aan het gebouw is geen sportschool kan mij vergissen. We zien hem een brede gast begroeten en glimlacht naar hem. Denk hij is onderweg naar een kamer maar waarvoor blijf bij mij. Alvast loop met hem mee voor ontrafelen mysterie !


Hij loopt langs kamers zien mannen tongen en standje 69 is het een bordeel nee. Hij gaat de vierde kamer in we zien een stoel met beugels en dokter spullen. Hij is de arts en gebouw is spermabank voor homo wens ouders. De mannen worden eerst verwend en komen dan naar de arts. Ze staan klaar om te komen. Hij is net een boer melkt de sperma uit hun in een beker. Wij zien even hem met Bart welk alleen komt met sex. Nou vrees de dokter moet zelf aan geloven.

Bart is een stevige vijftiger en flink groot overal. Hij is een kreuner of dokter hem af trekt of pijpt hij kreunt. De arts doet glijmiddel overal en geeft Bart een condoom. Doet zijn benen in de beugels ja offert zich op(zal wel goed betalen? Bart had goede toegang maakt ook gebruik van. Hij stoot in de dokter komt in hem en glipt uit hem paar keren. Bart vult de condoom en vraagt om een tweede. De eerste is geleegd in de beker  dan weggegooid. De dokter kreunt als Bart zijn ballen in hem leegt  in de condoom. De beugels doen pijn en dokter rug ook. Bart komt en dokter leegt de condoom.  Ze tongen even tijdens schoon maken daarna is Bart weg. Opdracht vervult zal de dokter denken. Ja is verhaal welk wat zout en peper nodig heeft weet ik.

2802 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.