Hetero kutje ontmaagd

Geplaatst door: shooter op 31-05-24

Na de eerste leuke date waar ik enkel softseks had gehad, ben ik op zoek gegaan naar een volgende date maar met de intentie om eindelijk geneukt te worden. Na enig zoekwerk op een mannensite een Marokkaanse man van 28 jaar gevonden die me wel wou pijpen maar ook niet meer dan dat. Hij schreef me echter dat hij een vaste vriend had die wel in was voor een trio en dat die wel af en toe mannen neukte. Na enig over en weer geschreven te hebben spraken we af bij zijn vriend. Op voorhand alles lekker kaal geschoren en mijn kontje gespoeld want het zou nu eindelijk gaan gebeuren. Toen ik aanbelde waren ze al allebei aanwezig en vroegen me om binnen te komen. Ik denk dat ze al met elkaar waren bezig geweest want ze vroegen me om meteen mee naar de slaapkamer te gaan. Boven aangekomen begon Michel, zo heette zijn vriend me te kussen en te tongen. Terwijl we stonden te tongen voelde ik dat Mo mijn broek losmaakte en ze meteen helemaal naar beneden trok, ook mijn slipje volgde meteen. Enkele seconden later voelde ik hoe mijn half slappe lul in zijn mond verdween. Mjn lul reageerde meteen en stond binnen de kortste keren keihard. Hij had duidelijk ervaring want mijn pik verdween tot aan mijn ballen in zijn mond.

Hij masseerde mijn ballen en ik voelde zijn andere hand al op mijn kont. Ondertussen trok Michel mijn t-shirt uit en begon heftig aan mijn tepels te zuigen. Ik kreunde van genot. Het duurde niet lang of ik lag spiernaakt op het bed. Michel had ondertussen ook zijn broek uitgedaan waar een grote harde pik van 20 cm uit te voorschijn kwam. Hij ging boven mijn gezicht zitten en zei me zijn lul in mijn mond te nemen wat ik ook meteen deed. Ik heb nog maar weinig ervaring dus de hele lengte naar binnen zuigen lukte me niet maar langzaam aan ging hij toch steeds dieper mijn keel in. Heerlijk om te pijpen en ondertussen zelf gepijpt te worden. Mo likte mijn kale ballen en zoog ze in zijn mond waarna zijn tong naar mijn maagdelijke mannenkutje ging. Wow wat was dat lekker, een warme tong aan mijn sterretje. Niet veel later voelde ik een vinger naar binnen gaan en nog iets later een tweede. Het ging een beetje moeizaam maar na enige tijd was ik al wat opgerekt. Michel die me ondertussen in mijn mond aan het neuken was kreeg een teken van Mo dat ik klaar was om geneukt te worden. Ze maanden me aan om op mijn knieën te gaan zitten met mijn kont omhoog. Michel zette zich achter mij en ik voelde plots iets koud op mijn sterretje. Iets later verdwenen twee vingers met het nodige glijmiddel in mijn mannenkutje. Michel zei dat hij me lekker ging neuken want dat hij gek was op een maagdelijk kutje. Ik voelde zijn eikel tegen mijn gaatje drukken, hij duwde zachtjes door en ik voelde hoe hij voorzichtig en langzaam naar binnen gleed.

Het deed wel pijn maar eens zijn eikel voorbij de kringspier was ging het veel vlotter en verdween de pijn en maakte plaats voor puur genot. Hij wachtte even tot mijn kutje gewoon was aan de dikte van zijn lul en begon dan rustig te neuken. Mm ik voelde me lekker gevuld. Naarmate hij bleef pompen ging het steeds beter en voerde hij het tempo op. Mo had het allemaal gade geslagen en werd er keigeil van. Hij kwam voor me zitten en liet zijn broek zakken, een prachtige kale lul kwam te voorschijn. Hij zei dat hij me lekker in mijn mond ging neuken zodat ik zowel vooraan als achteraan lekker gevuld was. Ik voelde me net alsof ik aan het spit hing maar wat het heerlijk. Michel begon nu lekker door te stoten en riep dat ik een echte slet was en dat hij me helemaal ging volspuiten. Mo ging ook lekker zijn gang en ik voelde dat hij bijna ging klaarkomen, hij ademde snel en begon te kreunen, zijn keiharde pik klopte in mijn mond en toen spoot hij vier stralen dikke sperma in mijn keel. Slikken slet riep hij. Zijn pik bleef nog even in mond zitten zodat ik wel alles moest doorslikken, maar erg vond ik dat niet. Michel begin nu ook hard te kreunen en riep dat hij mijn sletterige kut ging volspuiten. Plots duwde hij zijn pik diep in me en ik voelde hoe hij verschillende stralen sperma mijn kut inspoot. Jeezes wat was die kut nauw zeg riep hij. Hij trok zijn pik uit mijn kut en Mo haastte zich om het resterende zaad van zijn eikel te likken. Ik viel uitgeput op mijn rug op bed waarna Mo zich op mijn nog altijd stijve pik stortte en er heerlijk begon aan te zuigen en te trekken. Ik was zo geil dat het geen minuut duurde voordat ik de inhoud van mijn ballen in zijn keel spoot. We waren allemaal voldaan, vooral ik, en we hebben afgesproken om dit nog eens te doen. Ik kan niet wachten tot het zover is. 

4929 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.