De kliniek(nieuw avontuur)

Geplaatst door: snoepjevanweek op 04-06-24

Vorige keer volgde we een vreemdeling. Welk dus een dokter als zo kan noemen is. In de sperma kliniek voor homo wens ouders. Ja Bart woonde dokter flink uit vorige keer. Hij is klaar voor nieuwe patient dus.


Henk is een gulle gever en heb niet over geld haha. Denk een slanke vijftiger en hangt genoeg om mee te werken.  De arts heeft Henk verbonden het verband zit niet in de weg. Zijn ballen zijn nog vol en zijn penis onbeschadigd. De dokter stelt hem gerust hij kan nog doneren. Dokter streelt even door de weinige rode haartjes op Henk zijn borst. Hij stelt hem gerust klaar komen lukt wel. Henk wordt op de tafel geholpen verband om zijn middel trekt. De dokter zijn lippen gaan van elkaar. Hij likt eerst de eikel dan begint hij te sabbelen. Henk kreunt eerder van genot dan van pijn. De dokter stopt op tijd met pijpen of sabbelen hoe het wel zien.

Henk vult de beker en de dokter is blij. Nu denk je einde verhaal mooi niet. Hij wordt wel voorzichtig schoon gemaakt. Henk is wensouder en bi dus dokter mag hem nemen. Na de voorbereiding komt de dokter diep in hem. De dokter stoot door pas na juiste positie in genomen, ja Henk wond moet droog blijven natuurlijk. Bang om gestoord worden natuurlijk niet. Zou het gebeuren dan gebeurd het. Iedereen is ook bezig zagen we net of hetero mannen zijn interesseert het je neen. De dokter komt flink spuit Henk vol geen condoom. Hij wordt wekelijks getest op ziekten. Henk kreunt wordt schoon gemaakt en aan gekleed. Zal hij geen sex met zijn vrouw hebben weet jij het niet. Hoop wie leest geniet denk het zeker.

3447 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.