Eerste keer geneukt geworden

Geplaatst door: enrico op 09-06-24

Dit weekend was het dan zo ver. Mijn vrouw zou een paar dagen weggaan met haar moeder. Eindelijk weer eens het huis voor mij alleen. Door omstandigheden zit ze al een tijd bij huis, terwijl ze daarvoor onregelmatig werkte en ik dus regelmatig de gelegenheid had toe te kunnen geven aan mijn bi-gevoelens.
Al een week had ik mezelf ingehouden om me af te trekken of seks te hebben met mijn vrouw. Ik wilde genoeg 'voorraad' en geile zin hebben voor deze dagen. Snel kocht ik via internet nog wat attributen die al langer op mijn verlanglijstje stonden, maar waar ik nog geen kans voor had gezien deze ongemerkt in huis te halen. Zo kocht ik nu een pompje op mijn kontje te kunnen spoelen, een flesje glijmiddel, wat cockringetjes en een kleine dunne dildo. Want ik wilde dat het dit weekend eindelijk eens ging gebeuren, ik wilde geneukt worden, en daarvoor wilde ik goed voorbereid zijn. En ik dacht laat ik nou niet meteen te groot beginnen, vandaar een kleine dildo. Little did I know....

Donderdag uit werk gelijk boodschappen gehaald voor het hele weekend, ik hoefde verder de deur niet meer uit. Aangemeld op de chatsite en lekker met allerlei kerels korter of langer gechat. Tot een date kwam het niet, de man die ik voor ogen had om mij te ontmaagden zat er nog niet tussen. Vrijdag ook nog niet, al werd de spanning af en toe wel behoorlijk opgevoerd, en al spelend met mijn cockring en dildootje werd ik al maar geiler en geiler. Een onrustige nacht naar zaterdag volgde en niet heel fit stond ik op. Deed wat dingen in huis, maar ik vond de rust niet om meer tijd aan andere dingen te besteden, dus weer online gegaan. In eerste instantie leek het weer op niks uit te draaien, totdat ik opeens aangesproken werd door een leuke vent, en de manier waarop zo'n eerste bericht is geschreven doet voor mij heel veel. Het voelde goed, hij was ook erg van de relaxte en tedere seks, net als ik, en hij was ook niet opdringerig zoals de meesten daarvoor. Hij vroeg wat ik graag wilde en bood aan gewoon eens langs te komen om kennis te maken. We spraken af voor een uurtje later, zo had ik nog mooi de tijd om te douchen en te experimenteren met dat spoeldingetje. Achteraf bleek dat reuze makkelijk en na een paar keer was mijn kontje mooi schoon van binnen.

Een klein half uurtje later ging de bel, en daar stond hij voor de deur. We maakten kennis en besloten eigenlijk meteen maar door te gaan naar de slaapkamer. Geil waren we al, maar toch bleven we het rustig aan doen. We kleedden ons langzaam uit en begonnen heerlijk te tongen en elkaar overal te strelen. Algauw werden onze pikken hard en stijf, en op de chat had hij al gezegd dat die van hem 19cm was, maar wauw...om dat dan vlak voor je neus te zien staan, was wel even slikken. Ging die pik mij ontmaagden?? Dat voorspel met een dildootje van 13x2 ofzo had weinig zin gehad. Maar goed, niks hoefde alles mocht was het motto van ons allebei vooraf, dus we kropen gewoon lekker naakt op bed en zetten daar ons hartstochtelijke tongpartij voort. Handen gleden overal, voelden, streelden, masseerden en we werden geiler en geiler. Ook nieuw voor mij was wat hij had meegebracht; poppers. Af en toe liet hij me voorzichtig aan het flesje snuiven en dan voelde ik me even heerlijk zweven. Onderwijl nam hij dan lekker mijn pik in zijn mond en zoog me heerlijk langzaam af. Zijn vingers streelden mijn tepels en ik voelde een orgasme opkomen. Snel draaide ik dan de rollen om en stortte me op zijn dikke harde lange liefdesknots, en probeerde die zo diep mogelijk in mijn mond te nemen. Mijn tong draaide rondjes om zijn blote natte eikel en ik hoorde hem zachtjes kreunen en zuchten.

Na een tijdje zo over en weer elkaar verwend te hebben, kroop hij bovenop mij, drukte zijn pik tussen mijn benen en zoende me weer liefdevol. Ik trok mijn benen een beetje op en voelde zijn hand in mijn liezen glijden en mijn ballen strelen. Zijn vingertoppen zochten mijn kontgaatje en masseerden dat voorzichtig. Dan legde hij zijn handen weer op mijn borst, streelde mijn tepels en met mijn pik drukte hij nu zachtjes tegen mijn kontje. Zachtjes vroeg hij of ik door wilde gaan, en ik knikte van ja. Daarop pakte hij het flesje glijmiddel van het nachtkastje en begon mijn kontje daarmee in te smeren, alsmede zijn flinke harde lul. Hij draaide me op mijn zij, en kwam achter me liggen, en zocht met zijn pik mijn aarsje. Ik hielde mijn adem in en probeerde zoveel mogelijk te ontspannen. Met mijn dildo had ik al gemerkt dat een beetje tegendruk geven juist het penetreren vergemakkelijkt, dus dat probeerde ik nu ook te doen. Ik draaide verder door op mijn buik, zodat ik nog beter kon ontspannen, en dit is ook de houding waarover ik al jaren fantaseer op die manier voor het eerste genomen te worden. Hij kwam over me heen, steunde aan weerszijden van mij op zijn handen en manoevreerde zijn pik weer richting mijn kontje. Ik voelde hem lekker tegen mijn anus drukken, en na een paar voorzichtige pogingen voelde ik hem dan een stukje naar binnen komen. Mijn adem stokte. Het deed niet echt heel veel pijn, meer een heel apart, onbekend gevoel. Beetje bij beetje drukte hij verder en hoe rustig hij dat deed, overtuigde mij ervan dat dit weleens heel lekker kon gaan worden. Hij liet zich languit op mijn rug zakken en ik voelde de hele lengte van zijn pik in me zakken. Zooo lekker... Langzaam begon hij me met lange halen te neuken, en het vreemde onbekende gevoel van in het begin maakte plaats voor een heel geil, voldaan gevoel... Ik liet me nu volop door hem neuken, en begon te kreunen en allerlei geile taal uit te slaan, iets wat ik helemaal niet van mezelf gewend was. Men wat was dit lekker! En wat had ik hier lang op gewacht. Veel over gefantaseerd, en mijn lang gekoesterde wens was eindelijk in vervulling gegaan. En nog op de meeste relaxte en liefdevolle manier ook.

Na een tijdje kwam hij overeind, en trok zijn pik uit me. Dat voelde gelijk heel leeg op de een of andere manier. Ik wilde hem terug, die harde pik weer lekker diep in me! Dat was gelukkig ook precies zijn plan. Hij draaide me in de doggy-positie naar de rand van het bed, kwam staan achter me staan en drukte in één beweging zijn volle 19cm terug in me. Dit voelde zo lekker, en gek genoeg ook gelijk zo vertrouwd...alsof ik me al jaren door een kerel laat naaien. Hij begon lekker op me in te beuken, en ik voelde zijn ballen tegen de mijne kletsen, hoorde hoe zijn pik soppend in en uit me gleed. Af en toe pakte hij me bij de schouders en drukte zijn pik nog net even wat dieper in me, en ik voelde me nog geiler worden. Ik keek onder mijn buik door naar achteren, zag hoe het geil uit mijn pik op het hoeslaken drupte, en daarachter hoe zijn ballen heen en weer zwiepten bij elke beweging die hij maakte. Hij heeft me zo nog zeker een kwartier staan neuken, voordat ik onregelmatigheid in zijn slagen begon te merken. Hij zat tegen zijn orgasme aan, en het duurde dan ook niet lang voor hij zich in 4, 5 stoten diep in mijn kontje leegspoot. Uitgeput lieten we ons daarna voorover op bed vallen, en na een minuutje trok hij zich uit me terug om zich in de badkamer te gaan opfrissen. Ik draaide me op mijn rug, trok me pik af en kwam al na een paar trekken spetterend klaar. Alle geilheid van de afgelopen dagen, de voldoening van deze neukpartij, de euforie van het eindelijk ontmaagd zijn, alles kletterde in 5, 6 stralen heet sperma op mijn buik.

4673 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 35)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.