Rick aan het werk !

Geplaatst door: snoepjevanweek op 10-06-24

Toen begon met schrijven even regen nog nu droog. We hebben al in de kliniek Bart en Dirk met dokter Rick gezien. Hoe liep af met Dirk was geil nog toen naar huis ging? Nou zijn vrouw heeft het geweten. De keuken tafel kraakte nogal. Het is puur lust hoor. Ze is zijn nummer een. Maar komt nooit klaar in haar. Laten we maar verder gaan zo oninteressant.


We gaan terug naar de kliniek. Niet via de achter ingang of de vrouwelijke portier. Zij is echt bezet nou haar achter ingang. De deur van de spreek kamer staat open. Was Rick wel aanwezig lees verder. Zal je verbazen nog.

Rick was wel in de kliniek. Aan het werk zou het niet willen noemen. Laat zo om schrijven hij had sex. De man gleed centimeter na centimeter in Rick. Rick voelde hoe het tempo op gevoerd werd. Pas toen de man bijna volle condoom had ging tempo naar beneden. Het was zuiver lust ja de volle condoom ging knoopje in. Het was tijd Rick aan het werk ging.

Rick trok zijn kleren weer aan snelle tong zoen. Rick heeft string aan zijn gereedschap past er in. Even zijn stramme spieren strekken. Was deze manier van sex niet gewent of hij een krakeling was. Rick liep met condoom naar zijn spreek kamer dumpte het in de beker(een schone laborant net gebracht). Er wachten mannen op hem Hij was laat dus liep achterop het schema. Schreef dit verhaal voor de fans en wie wil lezen.

2162 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.