Bios

Geplaatst door: lurker op 11-06-24

Ik krijg een vraag binnen met “Hoe kunnen we een keertje laagdrempelig afspreken?”, ik bekijk het profiel van de vraagsteller en merk dat mijn lijf daarop reageert en dat ik dus eigenlijk wel weet dat ik af wil spreken. Dus na enige tijd uitstellen omdat ik niet echt durf te antwoorden stuur ik “We zouden naar dezelfde film kunnen gaan, ik heb een Pathé unlimited kaart” en meteen krijg ik een reactie: “Vanavond 20:00 Bad boys, mijn woonplaats. Zie je daar!”.

Ik begeef me richting die bioscoop en koop om 19:50 een kaartje voor de achterste rij. Terwijl ik dat doe, kijk ik op hoeveel plekken in de zaal er nog meer losse plekken zijn verkocht. Dat zijn er maar twee en verder ook niet superveel verkochte plekken, in totaal maar zo’n 20. Als ik in de zaal aankom en naar mijn plek beweeg zie ik dat beide plekken waar een losse kaart verkocht was bezet zijn en dus verwacht ik dat degene die met me heeft afgesproken er al is.

Zodra ik ga zitten krijg ik een berichtje “Ik zie dat de achterste rij op jou na leeg is, zal ik naast je komen zitten?” en meteen neemt de spanning bij mij toe. Wie van de twee zal het zijn? En wat verwacht hij van me?? Terwijl ik dat zo overdenk gaan de lichten in de bioscoop uit ten teken dat het voorprogramma gaat beginnen en dat geeft mij de moed een berichtje terug te sturen, hoewel ik, met mijn hart kloppend in mijn keel, niet verder kom dan “Ja” te antwoorden.

Meteen daarop staat er een man op en hij komt naar boven, hij begeeft zich op mijn rij en gaat rechts naast me zitten. Ik durf niet zijn kant op te kijken. Vervolgens laat ik het gewoon gebeuren dat hij zijn linkerhand op mijn rechter bovenbeen legt en als de man doorheeft dat hij verder kan gaan, beweegt hij zijn hand naar mijn kruis. Daar merkt hij dat ik al een beetje een stijve heb en dat wordt erger als hij begint te wrijven. Dan pakt hij mijn rechterhand en legt die meteen op zijn kruis, waarna ik daar ook maar overheen ga wrijven.

Voor ik er erg in heb knoopt de man zijn broek los, duwt zijn boxer omlaag en haalt zijn stijve tevoorschijn, waarna ik die al vrij snel daarna aan het aftrekken ben. Niet veel later pakt de man mijn hoofd vast, brengt het dicht bij de zijne en ik hoor hem “Pijp me, en bewaar de vangst” zeggen en terwijl ik net wil bedenken of ik daar wel in mee wil gaan, bevindt mijn mond zich al boven zijn piemel en terwijl hij mijn hoofd verder omlaag duwt open ik mijn mond inderdaad om zijn piemel te ontvangen.

Ik hoef hem helemaal niet zo lang te pijpen voordat hij in mijn mond klaarkomt. Er wordt vervolgens met een, gelukkig, vrij zwak licht in mijn gezicht geschenen zodat de man de vangst die ik bewaar in mijn geopende mond kan zien. Dan duwt hij mijn onderkaak omhoog en hoor ik “Slik”, dus dat doe ik. Als ik daarna uit mezelf mijn lege mond toon, duwt de man doodleuk mijn hoofd weer richting zijn piemel en zegt “Nog een keer, maar nu meteen doorslikken” en aangezien ik niet echt een keus heb neem ik zijn stijve weer in mijn mond en begin ik de man opnieuw te pijpen.

Deze keer duurt het wat langer voordat de man klaarkomt, ik zou denken een minuut of tien, maar eigenlijk heb ik geen idee of dat klopt. Wederom schijnt de man met het lampje in mijn gezicht vlak voordat hij klaarkomt en ditmaal zorg ik ervoor dat ik meteen doorslik zodra zijn piemel uit mijn mond is. Ik toon hem gewillig mijn lege mond en net als ik denk dat het spannendste nu wel geweest is, blijkt dat juist nu te gaan komen. De man zegt dat ik mijn schoenen uit moet doen en dat doe ik, maar dan wil hij dat ik ga staan en dat ik mijn broek naar de grond laat zakken, maar dat durf ik niet meteen.

De man praat op me in en zegt dat iedereen op de rijen voor ons naar de film kijkt, niemand kijkt achterom en hij belooft niet met het lampje op mijn lichaam te gaan schijnen. Ik kijk voor het eerst naar de film, besef vrij snel dat dit een redelijk spannende scene is en zie iedereen inderdaad naar het scherm kijken. Dus ga ik staan, slik nog een keertje vanwege de spanning en laat vervolgens mijn broek zakken. Ik heb dat amper gedaan of ik hoor “Boxer ook! Daarna mag je weer gaan zitten” en als ik vliegensvlug geconstateerd heb dat de film nog steeds spannend is, trek ik in één beweging mijn boxer naar de grond en ga weer zitten.

Opgelucht dat ik mijn T-shirt nog aan heb voldoe ik vervolgens meteen aan het verzoek van de man om hem mijn boxer aan te geven, waarna hij deze weer aan mij aanreikt en zegt “Stop deze in je mond en doe die dicht, draai van mij vandaan en ga voorover liggen op de stoel naast je zodat je mij je billen aanbiedt”. Ik pak wel meteen mijn boxer weer aan, maar kijk dan toch weer even naar de film om te kijken of het veilig is en dat is het, dus draai ik me zoals gevraagd van de man af, stop de boxer in mijn mond en ga voorover liggen.

De man speelt vervolgens geruime tijd met mijn billen, de ene keer streelt hij, dan weer knijpt hij en als er in de film wat meer geweld voorkomt krijg ik soms een pets op m’n billen. Ik schreeuw het daar dan wel een beetje van uit, maar dat geluid wordt voldoende door de boxer in mijn mond gesmoord om niet op te vallen bij de andere bezoekers in de zaal. Na een tijdje heeft de man er genoeg van en door aan mijn rechterschouder te trekken beweegt hij me weer zo dat ik naast hem in de stoel zit.

Hij zegt vervolgens dat ik hem de boxer moet geven, die hij vervolgens in zijn jas stopt, en tussen zijn benen voor hem op de grond moet gaan zitten om hem nog een keer te pijpen. Ik ga voor hem op de grond zitten, neem zijn piemel wederom in mijn mond en pijp hem nogmaals. Dit keer duurt het nog langer voordat hij klaarkomt, maar als de man eenmaal zover is schijnt hij weer met het lampje in mijn gezicht om vervolgens zijn piemel terug te trekken en zijn sperma in mijn gezicht te spuiten.

Dan zegt hij "Hou vast" waarop hij het lampje aan mij aanreikt. Ik schijn daarna zelf met het lampje in mijn gezicht en zie dat de man zich weer aankleedt, langs me opzij stapt en als hij op het punt staat weg te gaan zegt hij "Volgende week bij mij thuis, jij brengt dat lampje terug en dan speel ik verder met je terwijl jij geheel naakt bent". Ik kijk vertwijfeld of ik dat wel wil terwijl de man bij me vandaan loopt, maar ik houd wel nog steeds het lampje op mijn gezicht gericht zodat hij nog steeds kan zien wat hij daar heeft achtergelaten als hij bij me vandaan loopt. Pas als hij de zaal verlaat doe ik het lampje uit en pak een zakdoek uit mijn jas, terwijl ik bij mezelf denk: 'Waarom bleef ik nou met dat lampje op mijn gezicht schijnen tot hij weg was, dat hoefde toch niet??' ...

3367 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.