Van der Valk

Geplaatst door: lurker op 12-06-24

Ik zit in mijn eentje te dineren bij Van der Valk en zo nu en dan kijk ik om me heen naar de andere tafels, het is een mengelmoes van families, stellen, zakenmensen en vrienden, voor zover je het mij vraagt, en er is één andere man die alleen zit te eten. Hij zit niet ver van mij vandaan en met zijn gezicht mijn kant op, waardoor onze blikken elkaar zo nu en dan kruisen. Op een gegeven moment kijken we elkaar toevallig aan en we blijven iets te lang kijken waardoor het ongemakkelijk wordt, daarop besluit ik weg te kijken naar beneden, me voor nu even weer op de saté te richtend en de rest van de maaltijd bij het om me heen kijken niet echt zijn kant meer op te kijken.

Uit mijn ooghoek zie ik de man na een tijdje betalen en daarna opstaan en net als ik denk 'Die is gelukkig zo weg, kan ik weer onbekommerd om me heen kijken' loopt hij mijn kant op, legt een briefje op mijn tafel en als ik omkijk zie ik dat hij daarna gewoon het restaurant verlaat zonder nog naar mij om te kijken. Ik pak het briefje en open het en het lijkt de rekening van mijn tafel te zijn, op de achterkant die hij naar onderen had gelegd staat 'Ik heb jouw diner betaald, doe jij iets voor mij? Kamer 101'. Ik ben klaar met eten, maar weet even niet wat nu te doen. Dan komt de serveerster en net als ik denk dat zij gaat vragen of ik nog een toetje wil zegt ze "Je baas wacht op je in kamer 101, ik zou maar opschieten".

Ik denk 'Baas??', maar besluit wel snel op te staan en me richting kamer 101 te bewegen zodat de serveerster die me nakijkt in elk geval denkt dat ik gehoor geef aan de opdracht, maar in mijn hoofd bedenk ik dat ik gewoon bij kamer 101 voorbij kan lopen en dan weer naar buiten om naar huis te gaan. Bij kamer 101 aangekomen staat de man waarmee ik kortgeleden in het restaurant enkele seconden oogcontact had pontificaal in de deuropening en als ik door dreig te lopen zet hij een stap buiten zijn kamer in mijn pad en zegt dwingend "Kom binnen". Ik ga daardoor stil staan omdat mijn plannetje in de war wordt gestuurd en vervolgens draai ik me gek genoeg niet om, maar ga ik inderdaad naar binnen.

In de hal zegt de man "Hang je jas op en doe je schoenen uit" en als ik dat gedaan heb zegt hij "Ga aan het voeteneind op bed zitten" en ook dat doe ik. Daarna gaat de man naast me op bed zitten en omdat dat me wat ongemakkelijk maakt kijk ik zijn kant op, maar hij draait hij mijn hoofd terug zodat ik weer naar voren kijk. Vervolgens zegt hij "Wat mij betreft zeg je vanavond geen woord. Je kunt elk moment stoppen, je schoenen en jas weer aan doen en weg gaan, jij bepaalt daarmee hoever ik mag gaan, maar ik wil wel dat je tenminste probeert mee te gaan in mijn wensen en alleen laat merken dat je iets niet wil als je het écht vervelend vindt. Oké?". Ik zit enkele seconden voor me uit te kijken en mijn opties te overwegen, maar knik dan instemmend. Wat kan er immers mis gaan als ik de controle heb?

Daarop begint de man langzaam met een vinger mijn gezicht te strelen, de aanraking is zo licht dat het voor mij bijna als kietelen voelt, maar het is niet vervelend dus ik laat hem gewoon zijn gang gaan. Na een tijdje knijpt hij met twee vingers een paar keer in mijn oorlel aan zijn kant en hoewel dat een beetje pijn doet is ook dat nog niet echt vervelend te noemen, dus laat ik het gaan. Vervolgens gaan er meerdere vingers tegelijk over mijn gezicht en ook dat laat ik gebeuren, waarna hij met zijn vingers mijn onderkaak vastpakt en omlaag trekt en zijn duim in mijn mond doet. De man zegt "Gebruik zo nu en dan je tong om met mijn duim te spelen".  Deze situatie moet ik even verwerken, maar dan ga ik inderdaad met mijn tong met zijn duim spelen.

Voor de man is duidelijk dat ik de situatie zoals deze nu is accepteer en dus begint hij zijn duim langzaam in mijn mond heen en weer te bewegen. Ik laat ook dit weer gebeuren en dus kan de man het tempo van zijn bewegingen ook nog een beetje opvoeren. Dan begint de man me in mijn nek te kussen, wat bij mij er eerlijk gezegd voor zorgt dat ik opgewonden raak. Na een tijdje zet de man opeens zijn tanden in mijn oorlel en hij trekt er vervolgens ook een beetje aan. Dat is wederom wel een beetje pijnlijk, waardoor mijn opgewondenheid weer afneemt en ik ook stop met mijn tong met zijn duim te spelen. Als hij me vervolgens weer een paar keer in mijn nek kust, hervat ik het spelen met mijn tong, want ik wil nu graag dat de opgewondenheid terugkeert.

Dat gebeurt en na een minuutje vindt de man het welletjes, waarna hij opstaat, zijn broek omlaag trekt, zijn stijve uit zijn boxer haalt en tussen mijn benen tegen de bedrand aan gaat staan. Zijn piemel heb ik nu duidelijk in beeld, maar gelukkig niet al te dicht bij mijn gezicht. Hij vraagt "Mag die ook in je mond?" en als hij ziet dat dit wel echt een grote stap is voor mij vervolgt hij "of ga je me aftrekken?" en aangezien ik dit als uitweg beschouw, pak ik zijn piemel vast en begin er langzaam aan te trekken. Dit langzame trekken zorgt ervoor dat de man niet bepaald in de buurt komt van een hoogtepunt, maar wel dat ik er aan om zijn piemel te dienen.

Als de man even later zijn duim weer richting mijn mond beweegt open ik die zelf om deze binnen te laten en vlak daarna beweegt zijn duim weer in mijn mond heen en weer en speel ik er soms mee met mijn tong, terwijl ik hem ook nog steeds langzaam aftrek. Als dit zo een tijdje voortduurt verandert de man dermate van positie dat zijn piemel niet ver van mijn gezicht meer is en haalt hij zijn duim uit mijn mond, waarna hij zijn piemel nog iets dichter bij mijn gezicht brengt en ik denk even na ... 'Ik zou alleen niet meegaan in zijn wens als ik iets echt vervelend zou vinden, maar dat kan ik hiervan (nog) niet zeggen lijkt me, dus laten we het gewoon proberen', waarna ik zijn piemel mijn mond in beweeg en eerst even stilhoud om te wennen aan de situatie.

Dat duurt niet lang, even later beweeg ik mijn mond over de piemel heen en weer en ik haal daarna ook uit mezelf mijn tong er zo nu en dan bij. Eerlijk gezegd windt het mij zelf behoorlijk op om dit te doen, dus als de man vraagt of ik op de grond wil gaan zitten zodat ik hem aan kan kijken terwijl ik hem pijp, zit ik twee tellen later op de grond hem aan te kijken terwijl zijn piemel mijn mond niet uit is geweest. Het pijpen zelf duurt daarna niet lang meer, want de man zegt al snel "Blijf me aankijken" en vervolgens trekt hij zijn piemel terug om meerdere stralen sperma in mijn gezicht te schieten. Daarna loopt de man weg naar de badkamer.

Enkele minuten later keert de man weer terug en reikt mij een handdoek aan. Als ik mijn gezicht heb afgeveegd vraagt de man "Viel het mee?" en ik knik meteen instemmend, als de man vraagt "Volgende week weer?" moet ik iets langer nadenken, maar ook daar knik ik vervolgens instemmend op, waarna de man me zijn visitekaartje geeft en zegt "Neem contact met me op via whats-App". Dat klinkt als 'je kunt gaan' en dus sta ik op, pak mijn schoenen en jas en doe die weer aan, waarna ik me bedenk dat ik dat contact opnemen al voordat ik de deur uit ben kan doen, ik mocht immers alleen niet praten.

Dus ik voeg zijn telefoonnummer toe en stuur hem een berichtje met slechts de tekst 'Contact', waarna ik ondeugend naar de man kijk. De man merkt dat zijn telefoon trilt, pakt deze erbij en ziet het berichtje, waarna hij terugstuurt 'Heel goed slet, gehoorzaam de hele avond geen woord gezegd! Tot volgende week ...' en als ik zijn reactie nog lees terwijl ik zijn kant op kijk merk ik dat ik een rood hoofd krijg door de manier waarop ik word aangesproken, dus ik draai me snel om, loop de deur uit en doe deze achter me dicht. Ik durf hem voorlopig geen bericht meer te sturen, hopelijk laat hij het voor nu gaan en krijg ik over een week een tijdstip en locatie waar hij me verwacht.

4297 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.