Overheerlijke seks middag.

Geplaatst door: paul-emmen op 15-06-24

Eric zou die vrijdagmorgen komen, ik zou naakt de deur openen en zodra hij uitgekleed was mijn sterretje aanbieden zodat hij mij eerst kon uitlikken, hij zou zelf voor “speciaal” glijmiddel zorgen wat bestond uit zijn sperma en sperma van een andere jongeling, de planning was dat Eric en ik de hele dag seks zouden bedrijven en hij mij meerdere keren in mij zou klaarkomen. Maar er kwam een kleine kink in de kabel, mijn vrouw had plots een vrije morgen, dus kon Eric nooit om 10 uur op de stoep staan, ik mailde Eric en stelde voor om 13 uur te komen, dan was mijn vrouw weer naar haar werk. Eric mailde terug dat hij om 13.15 uur voor de deur zou staan en ik hem zou bellen als de kust “veilig” was.

Om 12.45 uur vertrok mijn vrouw naar haar werk, ik belde Eric op om te melden dat hij kon komen, hij antwoordde dat hij er met 10 á 15 minuten zou zijn. Ikzelf sprong de douche in om mijn kut goed te spoelen want hij zou diepgaan. Ik spoelde net zolang tot er schoon water uitkwam, en stopte er gelijk een plug in, namelijk  het handvat van een dikke schroevendraaier die ik meer gebruikt had in mijn kutje. Dan pakte ik de douchegel en smeerde mijn lichaam in, dan ging de telefoon, Eric was gearriveerd, ik ging met mijn natte druipende lichaam naar de intercom om de beneden deur te openen, ik zette de voordeur op een kier en daar kwam Eric binnen, wat ik zag was een leuke man die binnen kwam, ik moet even afdouchen hoor, ander glij ik tussen je vingers weg. Ik sprong weer onder de douche, en ook Eric stapte de badkamer in met de vraag of hij even mocht plassen, wat natuurlijk mocht.

Nadat ik afgedroogd was liep ik de gang in waar Eric stond te wachten.

Waar wil je het doen, in de warme kamer? Of in de koude slaapkamer?

In de warme kamer maar.

We liepen de woonkamer in, en Eric trok zijn kleding uit, ik zag een heerlijk lichaam tevoorschijn komen.

Ga maar op zijn hondjes zitten, dan zal ik je kutje natlikken.

Ik ging op de bank op mijn handen en knieën zitten, hij streelde mijn kont, trok de billen uit elkaar en likte dan mijn sterretje, ik kreunde het uit van geilheid.

Ik moet even wat pakken, dan ga ik verder.

Hij liep naar zijn rugtas en haalde er iets uit, (het was denk ik een grote klysmaspuit)

Hierin zit mijn zaad en dat van een andere jongen, deze mix spuit ik in je kut en dan lik en zuig ik het er weer uit, dat vind ik reuze geil.

Nu heb ik al vaker sperma in mijn kont gehad, maar dan vers uit de pik die mij neukte, maar ik wilde dit wel eens meemaken. Hij spoot wat uit die spuit in mijn kont en even later voelde ik zijn tong zich een weg banen in mijn kut, hij likte en slikte de spermamix er weer uit, dan spoot hij nog meer in mijn kut, en ik vond het vreselijk geil, hij likte en slikte weer, en melkte tegelijkertijd mijn lul. Op een moment hield ik het niet meer. En waarschuwde dat ik klaar ging komen. Hij zette zijn mond over mijn pik en zoog me klaar, met een mond vol van mijn sperma keerde hij terug bij mijn sterretje en duwde mijn eigen sperma in mijn kut, nu had ik dus drie soorten sperma in mij. En weer gaf hij mij een heerlijke likbeurt dan zette Eric zijn eikel op de goede plaats en schoof zijn heerlijke lul in mij, hij neukte me en kwam klaar in mijn geile zaadkut, weer kwam hij achter mij zitten en likte mijn kut schoon.

Dan namen we even een koffiepauze, en we kletste er wat op los, over onze beroepen, en over mijn kinderen, over onze families, en nog veel meer, was erg gezellig.

We hadden de koffie op toen ik een beetje pre-cum uit zijn eikel zag komen. Ik boog naar zijn pik toe en likte de pre-cum op, ik deed mijn mond open en hapte zijn pik naar binnen en begon hem te pijpen, ik proefde de zaad mix nog, en even later spoot hij mijn mond vol met heerlijke verse sperma, die ik gelijk doorslikte, hij smaakte heerlijk, ondanks dat dit zijn tweede zaadlozing was, was het nog een beste hoeveelheid maar ik kon het allemaal doorslikken zonder te morsen.

Dan praten we nog wat en kwamen op het idee om een volgende keer te kijken of de jongeling mee kon komen, Eric en de jongeling zijn beide top en ik ben een geile bottum, dus de jongeling kan mijn kut volspuiten, en Eric mag hem dan leeglikken, en daarna zelf mijn kut weer volspuiten, mmmmmmm lekker hoor!

Hierna was het tijd om afscheid te nemen Eric reinigde zich even aan de wasbak, kleedde zich aan, en met een laatste kus ging hij de deur uit.

En ik stapte nog een keer in de douche en ook ik maakte mezelf weer schoon.

2446 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.