Kampeergeil

Ik weet niet wat het is met kamperen, maar ik word er altijd zo geil van. De zon, buitenlucht, en natuurlijk de washokjes spreken tot de verbeelding. Helaas wil mijn vrouw geen seks in de tent. Bang dat iemand ons hoort. Ik geef toe, als die eenmaal op gang komt is er geen houden aan. Maar het betekent wel dat ik de hele vakantie met een geil gevoel rondloop.

Heel vroeger deden we het wel in de tent, maar daar kwam verandering in toen we eens naast een jong Duits stelletje stonden gekampeerd. Toen die 's avonds de tent in gingen hebben we een uur lang mee kunnen genieten. Mijn vrouw vond het verschrikkelijk; ik klaagde natuurlijk mee, maar vond het stiekem super geil. Je kon precies horen met welk standje ze bezig waren.

In de douches fantaseer ik vaak hoe de persoon naast me erbij staat. Of diegene net zo staat te rukken als ik. Of hoe er plotseling iemand bij komt in het hokje. Gebeurt natuurlijk nooit. Van alle vakanties is er maar 1 keer wat gebeurd, waar ik over zal vertellen.

We hadden 2 nachtjes geboekt op een kleine camping in de Dordogne. Paar stacaravans en een veldje voor tenten. Helaas was het vrij druk toen we aankwamen. Een grote groep jongens stond op het veld. Soort van padvinders, redelijk beschaafd en niet heel luidruchtig gelukkig.

Toen ik tanden ging poetsen stonden er een paar te dollen met elkaar. Ik had er al gelijk gedachten bij. Eentje stond zijn tanden te poetsen, terwijl die andere twee plagend zijn broek omlaag trokken. Deden ze dat bij mij maar! Die jongens zagen mij natuurlijk niet staan.

Met wie ik wel oogcontact had was een oudere man. Hij keek ook met een half oog naar die jongens, en toen die broek van die jongen omlaag werd getrokken en we zijn blote kont zagen, keken we elkaar aan. Hij knipoogde naar me. Stond hij ook te geilen op die jongens?

De volgende ochtend toen ik wakker werd, was het hele veld al leeg. Die hele groep was al vertrokken, en behalve die paar stacaravans was er niemand meer. Ik ging douchen in het hokje naast degene die al bezet was. Hoefde natuurlijk niet, maar ik was zoals gewoonlijk geil.

Ik fantaseerde wat over de persoon naast me, waarschijnlijk die oude man van de avond ervoor, hoe die erbij stond, terwijl ik me zelf even aftrok. Niet zover tot ik klaarkwam, gewoon even lekker opgeilen. Na het douchen stond die man er nog steeds. Het was inderdaad die oude man van eerder. Weer gaf hij me een knipoog. Of was het mijn verbeelding?

Die dag hebben we een lange wandeling gemaakt. Vrij vroeg gegeten, afgewassen, en met een wijntje voor de tent gaan zitten. Mijn vrouw was verdiept in haar boek en ik was wat gespannen met een geil gevoel. Even douchen maar. Mijn vrouw keek me wat raar aan; ik douche nooit 's avonds, maar zo vreemd was het ook niet want we hadden flink gezweet die dag.

In plaats van direct naar het washok te lopen, nam ik een ommetje, langs de stacaravans waar die oude man zat. Demonstratief had ik de handdoek om mijn schouders. Hij zat voor zijn caravan een krantje te lezen, maar hield me in de gaten. We zeiden elkaar gedag, en toen ik er voorbij was, draaide ik me nog een keer om.

Hij keek me nog steeds aan. Ik gaf hem een knipoog. In mijn ooghoek zag ik hoe hij opstond en een handdoek van het rek haalde. Hij sloot zijn caravan af, en kwam achter me aan. Mijn hart bonsde in mijn keel. Kwam hij echt achter mij aan?

In de washokken ging ik gelijk een cabine in. Daar staat een wasbak en spiegel, en je kunt hem afsluiten. Maar ik liet de deur gewoon open en ging voorover staan leunend over de wasbak met mijn kont uitdagend achteruit, hopend dat die oude man, als hij dezelfde gedachte had, bij mij in het hokje zou komen en de deur zou sluiten.

Maar dat gebeurde niet. De man stapte de douche in, recht tegenover mijn hokje. Mijn hart zonk; die natuurlijk kwam gewoon om te douchen, idioot dat ik was. Ik kon via de spiegel echter alles zien. Hij liet de deur open, en kleedde zich uit. Zijn piemel was semi hard, niet heel lang, maar dik met een grote eikel. Hij keek naar me, en ik dacht: dit is mijn kans.

Ik draaide me om, greep de handdoek en toilettas, en stapte bij hem in het hokje. Ik sloot de deur en liep op hem af, en pakte zijn pik beet. Wat een joekel. Keihard nu met kloppende aderen. Ik kleedde me snel uit, en hij zette de douche aan. Ik was zelf ook hard en al snel stonden we te tongen met onze pikken beukend tegen elkaar.

Het ging allemaal zo vanzelf. Ik trok aan zijn pik, en hij aan die van mij. Ik kon maar aan 1 ding denken: neuken. Ik wilde geneukt worden, zelfs al had ik nauwelijks ervaring, en zijn paal was als een knuppel zo dik. Ik draaide me om, met mijn rug naar hem toe, en stak mijn kont naar achter.

Ik voelde zijn eikel tussen mijn billen. Hij drukte hem tegen mijn kontgat aan. Dat ging nooit lukken. Snel pakte ik wat Nivea uit mijn toilettas, en deed wat op mijn sterretje. Hij probeerde het weer. Nu ging het beter. Heel langzaam schoof hij zijn pik naar binnen. Ik had moeite niet te kreunen.

Toen ging opeens het licht aan bij de vrouwenkant. We waren allebei muisstil. Zijn pik zat nog steeds in me. Iemand ging naar de WC, waarschijnlijk mijn vrouw want verder was er niemand. De WC werd door gespoeld. Na een eeuwigheid ging het licht weer uit. Daarop begon de man me verder te neuken.

Hij zat er dicht tegen aan. Ik wilde dat ie in me kwam en gaf me helemaal over. Hij beukte nog een paar keer tegen mijn kont, en kwam toen met een diepe zucht klaar. Zo heerlijk om volgespoten te worden. Normaal ben ik altijd heel voorzichtig met condooms, maar ik had niet de indruk dat hij veel wisselende contacten had.

We spoelde ons nog even schoon, en namen met een tongzoen afscheid. Ik douchte nog verder, en heb mezelf nog even lekker afgetrokken. Daarna terug naar de tent, waar mijn vrouw nog steeds aan het lezen was, en een opmerking maakte over hoe lang ik had gedouched. Ik ging er verder niet op in.

De volgende ochtend gingen we weer verder. Ik wilde mijn vrouw nog overhalen een paar dagen langer te blijven, maar we hadden de andere camping al geboekt. Niet ver rijden gelukkig, dus 's ochtends kreeg ik mijn vrouw zover om croissantjes te halen in het dorp, terwijl ik de tent zou inpakken.

Het is zo'n 15 minuten lopen naar het dorp, dus ze zou zeker een half uur weg zijn. Ik keek hoe ze het kampeerterrein afliep en toen ze uit het oog was, snelde ik naar de stacaravan van de oude man. Die zat aan de tafel te lezen en zag me al van ver aankomen. Hij stond op en deed de deur open van de caravan. Ik kon gelijk doorlopen.

Hij trok zijn korte broek en onderbroek in 1 ruk naar beneden, en gaf aan dat ik hem moest pijpen. Gulzig zette ik mijn lippen over zijn enorme eikel. Hij was besneden. Ik zoog eraan wat hem opwond. Likte over de stam naar beneden, om hem dan weer vol in mijn keel te nemen. God wat was ik geil.

Daarna moest ik voorover buigen over het vaste tafeltje dat er stond, in het midden van de bank die er omheen liep. Hij had al voorzaammaatregelen genomen en had een hand vol creme of zoiets die hij in mijn sterretje wreef. Daarna kwam zijn paal erin.

Jesus wat een genotsknuppel was het. Hij neukte me en neukte me, over die tafel heen, steeds dichter naar een hoogtepunt. Op die leeftijd gaat het niet meer zo snel denk ik. Maar uiteindelijk kwam hij kreunend klaar. Weer een lading in mijn kont, zo heerlijk.

Ik bedankte hem, en trok mijn broek weer aan. Ik voelde zijn sperma eruit druipen. Nog net op tijd was ik bij de tent. Mijn vrouw kwam terug met een zak croissantjes en pain chocolat, maakte wat opmerkingen over hoe weinig ik in die tussentijd had gedaan.

Dat was de enige gebeurtenis in jaren kamperen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat campings niet de ideale ontmoetingsplaatsen zijn, maar wie weet hebben andere betere ervaringen. Laat het horen!

2541 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.