Bios deel 2

Geplaatst door: lurker op 18-06-24

De week erop bel ik om 19:59 aan met, zoals gevraagd, het lampje in mijn hand en als ik het slot van de deur hoor doe ik ook mijn ogen dicht omdat ik het gezicht van de man met wie ik afspreek nog steeds niet gezien heb en hij dat graag zo wil houden. Ik hoor de deur open gaan en het lampje wordt uit mijn hand gepakt, waarna ik een paar stappen naar voren wordt geholpen en de deur gaat weer dicht. Ik mag mijn ogen weer open doen en merk dat ik in een erg donkere hal sta, waardoor ik het gezicht van de man nog steeds niet kan zien. Het lampje wordt weer aan gedaan, maar ditmaal wat verder bij me vandaan, waardoor het een groot deel van mijn lichaam beschijnt. De man zegt “Geef me een striptease” en ik aarzel even, maar schop dan mijn schoenen uit en hang mijn jas op.


Dan begint de striptease wat mij betreft pas echt, ik maak mijn riem en knoop los, maar niet meteen de rits, eerst duw ik mijn broek een klein stukje naar beneden en draai ik een rondje, waarna ik de rits ook omlaag doe en mijn broek laat vallen, wederom gevolgd door het draaien van een rondje. Dan haal ik mijn ene been uit de broek en trek de sok aan de voet van die been uit, gevolgd door de andere kant. Mijn T-shirt gaat meerdere keren een stuk omhoog en dan weer omlaag, waarna ik één voor één beide tepels eventjes ontbloot, dan laat ik het shirt weer volledig zakken om vervolgens uit te trekken. Mijn boxer wordt helemaal in vele stappen en met meerdere keren ronddraaien waarbij steeds een stukje meer te zien is uitgedaan, al met al duurt alleen dit kledingstuk alleen al een paar minuten, maar uiteindelijk sta ik naakt in de hal. De man zegt vervolgens “Mond open!” en hij doet een vrij groot en diep mondbit bij me in, “Zodat de buren je niet horen” zegt hij erbij.


Daarna zet hij me voorover tegen de een muur en hangt vervolgens het lampje ergens aan op zodat het op mijn kont gericht is. Hij spuugt op een kleine buttplug, brengt die bij mij in en als dat vrij makkelijk gaat, wordt deze ingewisseld voor een iets grotere. Deze levert bij mij wel een klein kreuntje op als ie naar binnen wordt geduwd of er weer uit wordt gehaald, maar grote problemen levert het niet voor me op. Dan wordt een nog weer iets grotere buttplug bij me naar binnen geduwd en die levert voor het eerst wel een kreet bij mij op, al wordt dat gesmoord door wat in mijn mond zit. Gelukkig wordt deze plug niet heen en weer bewogen, maar hij blijft zitten om mijn kringspier wat te laten wennen aan de opgerekte staat. De man gaat vervolgens met mijn billen spelen, knijpt er naar believen in en geeft er een aantal keren een pets op, wat na een tijdje wat pijnlijker wordt, ik vermoed dat m'n billen er inmiddels rood uit zien.


Dan word ik meegenomen naar een andere kamer, ook daar is het helemaal donker, zodat alleen dat waar het licht op schijnt zichtbaar is. Nu is dat weer eens mijn gezicht, de man haalt het mondbit weer uit mijn mond en hij zegt “Deze kamer is goed geïsoleerd, dus welk geluid je ook maakt, de buren zullen het niet horen”. De man zegt vervolgens dat het hem vorige week wel beviel om gepijpt te worden, maar dat ik het nu eens zonder handen moet proberen, het lampje wordt in een houder geklikt gericht op zijn stijve en ik ga weer op de grond zitten, neem de stijve zonder handen in mijn mond en begin hem te pijpen.


Na een tijdje moet ik het pijpen afwisselen met ook zijn ballen en de zijkant van zijn piemel likken en als ik dat een paar keer gedaan heb gaat de man, net als ik een van z’n ballen in m’n mond heb, achterover leunen en zegt “Nu met je tong in mijn gaatje. Maak je geen zorgen, hij is gespoeld”. Ik moet even aan dit idee wennen, maar besluit het toch te proberen en het moet gezegd, het valt me niet tegen. Als ik hem een minuutje of zo aan het rimmen ben moet ik mijn hoofd iets naar achteren houden, waarna de man zijn eikel op mijn gezicht richt en daar meerdere stralen sperma op schiet. Hij houdt het licht nog even op mijn gezicht gericht en dan loopt de man weg terwijl hij nog zegt “Kom overeind, maar niet van je plaats”, dus dat doe ik.


Als de man terugkeert heeft hij het lampje op een helm of hoofdband of zo en legt hij me een halve meter verderop achterover op een tafel. Mijn benen worden in een paar beugels omhoog vastgezet, de buttplug wordt in één beweging uit mijn kont gehaald en vrijwel meteen opgevolgd door de stijve van de man, waarna hij hem ook rustig in me heen en weer gaat bewegen. Ik kreun bij elke beweging en de man zegt “Dat hoor ik graag slet, maar het mag nog wel een beetje harder” en dus besluit hij het tempo op te voeren om mijn kreten wat harder te laten worden en als hij denkt dat het nog wel wat harder mag, besluit hij wat dieper te gaan stoten. Het voelt voor mij alsof zijn stijve nu bij elke stoot in mijn kont wordt geramd en dat levert elke keer absoluut de door hem zo gewenste hardere kreun op.


Toch duurt het even voordat de man opnieuw klaarkomt, maar na een paar minuten stevig geneukt te zijn schiet hij zijn sperma in mijn darmen en trekt terug, waarna hij mij op tafel laat liggen met m’n benen omhoog. Zonder dat ik het kan zien wordt een van mijn armen ook in een beugel vastgemaakt en ja, verzet heeft niet echt zin meer, dus even later laat ik ook mijn andere arm vastmaken. Vervolgens gebeurt er een tijdje niets, ik lig gewoon hulpeloos op tafel klaar voor wat de man nog meer voor me in petto heeft.


Na een tijdje wordt mijn lichaam een stukje in de richting van mijn hoofd verplaats, waarna deze over de rand van de tafel komt te hangen. De man haalt het lampje weer van zijn hoofd en klikt het ergens dichtbij mijn hoofd vast. Daarna opent hij mijn mond, schuift zijn stijve naar binnen en zegt “Op deze manier kan mijn piemel tenminste helemáál naar binnen in je mond” en hij voegt de daad bij het woord. Minutenlang word ik vervolgens in mijn mond geneukt, waarna hij uiteindelijk zijn lading in mijn keel schiet. Dan hoor ik hem mijn benen en armen weer losmaken en zonder nog iets te zeggen weglopen. Omdat ik niet weet wat de bedoeling is, blijf ik aanvankelijk gewoon op tafel liggen.


Na een tijdje pak ik toch maar het lampje, trek het los en kom overeind. Het schijnsel is te zwak om de kamer goed te kunnen zien dus loop ik met het lampje de kamer rond en ik blijk alleen te zijn. Ik vind de deur naar de hal en hang het lampje aan de kapstok, waarna ik me maar weer aankleed. Dan doe ik de voordeur open, het lampje weer uit en ik laat mezelf buiten, waarna ik de voordeur weer achter me dicht trek.


Terwijl ik naar mijn auto loop besef ik dat ik die gebruikte kont nog wel een paar dagen zal voelen en dus ook dat het niet zo slim was me over te geven aan een onbekende. Maar ja, ik ging zo vanzelfsprekend mee in het spel, ik twijfel of ik een volgende keer wel mijn grenzen zou bewaken.


Of ben ik vandaag nog niet over mijn grenzen gegaan??

1601 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.