Bern & Rick en Victoria

Geplaatst door: snoepjevanweek op 18-06-24

Ja stroom doet weer stroom viel uit in regio  winkels dicht, schilder moest stoppen enz. Gaf mij gelegenheid een verhaal creeren weet wens van sommigen hier. De kliniek is dicht maar we horen toch geluiden. Horen gekreun uit een kamer. Maar verhaal begon onder de douche kom mee. Bern de laborant ja die en dokter Rick zijn elkaar aan het in zepen. Met wat passen kan portierster Victoria er bij. Natuurlijk wordt ze ook in gezeept. Ze vergaten geen plekje hoe vocht dan ook. Bern vingert aan terwijl Rick haar borsten likt (tijdens in zepen). Victoria kreunt ja vind lekker. Ze willen meer spoelen elkaar af op naar kamer met een bed. De mannen tongen tijdens af spoelen. Victoria droogt ze af.


Onzichtbaar volgen we ze naar de kamer met het bed. Bern heeft de ervaring sex met vrouwen en mannen. Victoria denk slanke grijsharige vijftiger wil wel. Ze geniet pas als Bern in haar stoot. Rick zit wel met condoom in Bern blijft pompen of gewoon dagelijks karwei is. Waarom Bern geen condoom om heeft Victoria wil een kind. Nee de mannen gaan niet voor de baby zorgen. Maar wel zorgen dat ze er een krijgt. Als haar wens vervult is vertrekt ze. Rick heeft voor eerst ook echte vrouw genomen !

De mannen blijven achter op bed. Beiden nog in de stemming. Bern heeft wel condoom om als Rick hem in zich voelt komen. Ze genieten van elkaar wees gerust zuiver lust geen liefde. Hoewel je nooit weet laten we maar gaan. Schrijf voor fans van dit en niet ondeugend vinden. Ik heb genoten van het creeren alvast.

1322 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.