De oude stadsmuur in Maastricht

Geplaatst door: gaybekkevoort op 18-06-24

Dit verhaal is waargebeurd en speelt zich enkele jaren geleden af. Mijn beste vriend woonde toen in een appartementje in het centrum van de stad Maastricht. Ik ging er erg vaak heen en we maakte er vaak veel plezier. Deze keer was ietwat anders. 


Mijn beste vriend werkte in shiften en moest die avond werken. Het was een zwoele zomer avond en na wat tv te hebben gekeken besloot ik om een avondwandeling te maken. Het schemerde en langst de Maas liep ik richting het park. Daar stootte ik op de restanten van de oude stadsomwalling, die ik eigenlijk nooit bewandeld had.

Na een poosje merkte ik een ietwat oudere man op, die had kennelijk hetzelfde idee om een avondwandeling te doen, dacht ik… Ik wandelde weer naar beneden en merkte dat hij me volgde. Zo ging ik het park in. Ik maakte bewust enkele vreemde bochten over de verschillende paden om te zien of hij me nog volgde. Dat was kennelijk het geval. Ik ging wat sneller en merkte dat hij ook versnelde. Eerlijk gezegd werd ik wat onrustig. Ik ging weer de stadsomwalling op om hem van me af te schudden. Eens boven aangekomen hield ik de weg achter me even in het oog, maar het leek dat de oudere man het had opgegeven. 

Voorzichtig ging ik naar de rand, daar had ik immers een mooi uitzicht over het park in de hoop de man te kunnen localiseren. Inmiddels was het donker geworden. Ik was zo gefocust dat ik blijkbaar niet door had dat de man ook aangekomen was op het platform. Ik draaide me gauw weer met mijn gezicht naar het park en deed of ik genoot van het uitzicht. De man kwam naast me staan en brak de stilte: ‘Mooi uitzicht, hè’, waarop ik kort ‘ja. Inderdaad’ op antwoordde. 

De spanning was te snijden, langst de ene kant wou ik snel weg wandelen, maar ik versteende ietwat. Tot de oudere man plots naar mijn kruis greep. Ik verschoot en onmiddellijk begon mijn lul te groeien. Hij kneedde er met zijn ene hand in en met de andere maakte hij zijn broek los. Eens los gemaakt kreeg ik de drang om mijn hand in zijn broek te steken, dat deed ik dan ook. Ik voelde een lekker dikke lul. Daaropvolgend nam hij mijn hoofd vast en begeleidde hij dat naar zijn kruis, ik ging volgzaam door mijn knieën en zijn stijve wipte uit zijn broek. Deze was niet heel erg groot, maar wel erg breed. Ik nam hem zonder veel aarzelen lekker in mijn mond. 

Ik was hem nog niet erg lang aan het pijpen of we hoorde stemmen. We trokken rap onze broek op en gingen weer doen alsof we uitkeken op het park. De wandelaars keken even onze richting uit en gingen dan al kletsend verder. Ik voelde me knalrood worden. We hoorden de stemmen verder en verder weg deinzen en ik was nog aan het bekomen. De oudere man nam dwingend mijn hoofd vast en daar wee me weer naar beneden. Blijkbaar had hij zijn broek niet eens vast geknoopt. Ietwat angstig pijpte ik hem verder, terwijl de man wat ruwer werd. Ik begon te merken dat de man meer en meer voorvocht aanmaakte en genoot hier meer en meer van en begon te verlangen naar zijn sperma. 

Op dat moment trok hij me recht en begeleidde hij me naar het kanon dat daar decoratief tentoon gesteld staat. Hij ging achter me staan, duwde me over het kanon heen en trok mijn broek en onder broek af tot op mijn enkels. Nou, daar stond ik dan, op een publieke plaats met mijn kont bloot en niets dat ik eraan kon doen. Hij deed wat speeksel op mijn kut en zette zijn eikel er tegen. Hij stootte enkele keren, maar de man zijn eikel was best erg dik. de man was niet van zin om op te geven, hij trok zich terug, deed wat extra speeksel op mijn kut en zijn lul en probeerde opnieuw. Nu floepte hij er wel in, ik sloeg een kreet uit. De man liet me even wennen en begon dan zachtjes heen en weer te schuiven. Hoe langer hoe vlotter. Op dat ogenblik kon het me helemaal niet schelen of er nog wandelaars kwamen, ik had wel andere zorgen aan mijn hoofd. De man schoof mijn T-shirt omhoog en stond er dus bijna volledig naakt.

Hij begon als maar wilder en wilder te neuken. Mijn kont was in tussentijd aangepast aan zijn erg dikke lul. Zijn ene had schuurde hij over mijn rug en met de andere hand greep hij mijn lul beet. Ik kon het niet lang meer uithouden en spoot mijn ballen leeg tegen het kanon. Zijn hand stak hij in mijn mond om het schoon te likken terwijl hij stevig door neukte. Het duurde niet lang of hij begon stevig te hijgen en kwam in mijn kut klaar. 

Hij floepte zijn lul uit mijn kont, trok zijn broek op en zei: ‘Nou, geniet nog mooi van het uitzicht, jij Belgenslet!’, en knipoogde nog gauw voor hij het wandelpad in sloeg. Daar stond ik dan, nog steeds met mijn kont bloot. Ik trok mijn broek ook op en wandelde naar het appartement van mijn beste vriend. Hiervoor moest ik door het drukke centrum. Terwijl bedacht ik me nog: wat is er nu net gebeurd?! Me outdoor publiekelijk laten neuken door een oudere onbekende man… terwijl sijpelde het sperma uit mijn nog open staande kut…

2644 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.