Betrapt door mijn vriend

Geplaatst door: rock-roll op 19-06-24

Ik vind het geweldig lekker om in mijn kontje te worden geneukt en ben heel bereidwillig wanneer een kerel die ik min of meer leuk vind om me door hem te laten neuken.


Mijn vriend was weg voor zijn werk en ik verwachte hem nog niet thuis.
Ik was in mijn stamkroeg en zat aan de toog wat te drinken toen een leuke vent naast me kwam zitten en we raakten aan de praat. Al vlug ging het gesprek over gay zijn en het aanvaarden dus vertelde ik hem dat ik 100% gay en bottom was. Al lachend vertelde de vent me dat, dat goed uitkwam omdat hij 100% top was. Van het een kwam het ander en hij zei dat hij me graag zou willen neuken. Ik stelde voor om naar de toiletten te gaan waar ik me graag door hem zou laten berijden. Hij lachte, nam mijn hand beet en leidde me naar de toiletten.
Daar knielde ik voor hem neer opende zijn jeans en meteen wipte daaruit een lekkere, half harde lul te voorschijn. Gretig nam ik die mooie lekstok beet, likte die, nam die in mijn mond en heel vlug had hij een heerlijk, grote erectie.
Ik stond op, opende mijn broek, liet die zakken, ging in een van de toiletten staan en bood mijn kontje aan.
Ik voelde zijn eikel langs mijn billen glijden, in mijn bilspleet tegen mijn gaatje duwen maar penetratie lukte niet echt.

Hij zei dat het misschien beter zou zijn als ik mijn broek uittrok, wat ik deed en met wat moeite lukte het hem om zijn paal in te brengen. 
Ik kreunde van genot toen ik zijn stijve in mijn gaatje voelde en voor die volledig in me verdwenen was vroeg hij me of ik bereid was om me uit het hokje te laten neuken, omdat het veel gemakkelijker zou gaan en ik stemde ermee in.
In mijn blote kont ging ik dan tegen de muur boven een van de urinoirs gaan leunen, kont achteruit en benen wijd gespreid.
Ik hoefde niet lang te wachten om zijn paal langs mijn bilspleet omlaag te voelen glijden en tegen mijn gaatje te voelen duwen. Hij duwde harder, nam mijn heupen beet en ik kreunde weer van genot toren zijn stijve binnendrong. Langzaam voelde ik zijn heerlijke lul dieper in mijn gaatje verdwijnen tot ik zijn jeans tegen mijn billen voelde en dan begon hij me lekker te neuken.
eerst bewoog hij langzaam diep in me waarna hij het tempo opdreef om dan terug traag verder te doen.

Het was echt heel lekker en ondertussen had ik ook een serieuze stijve ontwikkeld.
Hij was zo lekker in me bezig toen zijn handen van mijn heupen omhoog gleden en mijn T shirtje omhoog duwden. Hij stopte weer met bewegen, zijn paal diep in me en begon mijn T shirtje uit te trekken, wat ik gewillig toestond. Hij begon me terug heerlijk te neuken, trok me rechtop zodat hij mijn tepels kon masseren. Mijn pik priemde recht voor me uit en ik voelde een orgasme vlug naderen.
Toen kwam een vriend binnen en vroeg of ik het lekker vond. Kreunend bevestigde ik dat en die vriend nam mijn paal beet en begon me af te trekken terwijl ik verder heerlijk werd geneukt. Het duurde dan ook niet lang voor ik, hevig kreunend, klaar kwam.
Die vriend plaste en ging dan terug de gelagzaal binnen.
De vreemde kerel verwende heerlijk en neukt me lekker lang.

Ondertussen was mijn vriend, vroeger dan verwacht thuis gekomen, en naar de kroeg gekomen. Hij vroeg waar ik was en de vriend die me afgetrokken had zei dat ik in mijn blootje in de toiletten stond en geneukt werd door een vreemde.
Hij kwam de toiletten binnen en toen ik hem bemerkt kreunde ik: "Hallo schat."
De kerel die me aan het neuken was hield even op met me te berijden maar mijn vriend zei hem om verder van me te genieten en dat deed hij dan ook.
O wat was die kerel goed. Hij gaf me een van de lekkerste en langste neukbeurten die ik ooit heb gehad.

Uiteindelijk stootte hij met een enorme grom diep in en hard in me en dan voelde ik hoe hij begon te spuiten en hij spoot een ferme hoeveelheid diep in mijn kontje.
Ik leunde hevig ademhalend tegen de muur en voelde hem uit me verdwijnen. Ik bleef zo een tijdje staan, weer tot mijn positieven komend, terwijl mijn neuker zich terug aankleedde en met een vriendelijk klapje op mijn billen afscheid nam, zeggend dat hij het ongelofelijk lekker had gevonden.
Hij verdween dan, ik begon mijn kledij te zoeken en bemerkte dan dat mijn kledij verdwenen was, ik kon niets meer terug vinden.
Ik was behoorlijk van slag en toen kwam de vriend, die me had afgetrokken binnen en zei me dat mijn vriend mijn kledij had meegenomen en aangezien ik toch zo'n sloerie was moest ik maar naakt de gelagzaal binnen komen en misschien zou ik dan mijn kledij terug krijgen.
Ik was verbaasd dat hij dat deed en ook verbolgen.
Ik wachtte een behoorlijke tijd in de toiletten denkend dat mijn vriend me mijn kledij wel zou terug brengen maar hij kwam niet.

Wat er daarna gebeurde vertel ik later wel eens.  

3134 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.