Mijn dokter

Geplaatst door: bemned op 21-06-24

Kreeg 2 maanden geleden last van mijn buik zo erg dat ik een afspraak met een dokter gemaakt. Ik moest om 15.50 komen en hij zou kijken wat er aan de hand was. Toen hij mijn naam riep zag ik dat het een andere dokter was dan mijn vaste dokter. Hij stelde zich voor als Mark. Ik liep met hem zijn kamer in en hij vroeg wat is er aan de hand. Ik legde uit dat ik pijn in de buik had en omdat ik al 2 keer niersteen had gehad ik mij toch wel zorgen maakte. Na wat gepraat moest ik op de behandel tafel gaan liggen. Hij vroeg of ik mijn shirt iets omhoog kon doen en mijn broek open. Ik deed wat hij vroeg en deed de broek los. Kan je hem nog iets verder naar onder doen vroeg Mark. Ik deed hem zo ver tot mijn pik tegen de rand stond. Mark zei dat het zo goed was. Hij kneep wat in mijn buik en vroeg of het pijn deed. Op sommige plaatsen was dat zo. Mark zei ik moet even verder kijken leg je maar op de zij dan moet ook even daar kijken. Ik wist niet wat hij precies bedoelde maar ging op mijn zij liggen. Doe je slip nu maar helemaal naar beneden vroeg hij. Ik keek om en vroeg helemaal. Ja helemaal moet even wat controleren.

Ik deed mijn slip naar beneden en wachtte wat er zou gebeuren. Ineens voelde ik een vinger tegen mijn ster. ik schrok wat maar hij zei ik doe je geen pijn. Nou dan moet het maar zei ik. Komt die zei Mark en hij duwde zijn vinger in mijn kont. Toen hij dat deed kreunde ik licht. Zo zei Mark vind je dat lekker. Sorry dokter het ontsnapte mij. Dat geeft niet maar volgens mij heb je er al vaker iets in je kont gehad. Ik zei ja dokter ik speel soms met een butplug of dildo. Zo zei Mark wat ben jij een geile vent. mag ik nog iets proberen vroeg hij. ik zei doe maar. ineens voelde ik nog een vinger mijn kont in gaan. Ik kreunde  weer en Mark zei mm wat ben je lekker geil. Blijf even zo liggen zei Mark. ineens hoorde dat hij zijn broek open deed. Hij liep om de tafel en liet me zijn pik zien. Het was een mooie pik van wel 18 cm. Doe je mond even open vroeg Mark ik deed mijn mond open en Mark legde zijn pik in mijn mond. Ik begon zijn eikel te likken en nu begon Mark te kreunen. Nu duwde hij zijn pik helemaal mijn mond in en ik begon hem te pijpen. O zei Mark wat doe je dat lekker deze pik gaat dadelijk heerlijk je ster verwennen roept hij. Ik schrok want hij riep het nogal hard en hoopte dat niemand het gehoord had. Terwijl ik hem pijp kijk ik op de deur en zie die langzaam open gaan. Daar stond mijn vaste dokter. Wat gebeurt er hier roept hij. Mark schrikt en trek zijn pik uit mijn mond. Sorry Hans zegt Mark maar hij lag er zo geil bij en genoot van mijn vingers dat ik het niet kon laten. Hans kijkt mij aan en zegt lig je te genieten. Ik zeg ja dokter ik vind het niet erg. Nou zegt Hans Mark ga maar door stop je pik maar weer in zijn mond. Mark kijkt Hans aan en zegt ech?

Ja zeg Hans ik ga even lekker mee doen. Ik kijk de dokter aan en zij dat hij zijn broek al los maakt. Ja meneer ik heb altijd al gedacht dat jij van mannen hield maar wist niet hoe ik bij jou moest beginnen. Ik glimlach en zeg het is nooit te laat. Als hij zijn broek en slip uit heeft zie ik dat hij ook een flinke pik heeft. hij gaat achter mijn staan en zeg mmm wat een lekker kontje die ga ik even lekker rimmen. Hij ging met zijn hoofd naar beneden en legde zijn tong op mijn ster. Ik kreunde gelijk want  ik vind dat heerlijk. langzaam begon hij mij te likken terwijl ik kreunend Mark pijpte. MM wat is dat lekker zo vent tussen ons in of niet Hans. ja zegt Hans  en begint mij nu iets harder te likken en duwt zijn tong mijn ster in. OOO roep ik wat is dat lekker. mark zegt ik kom bijna klaar waar wil je mijn zaad. In mijn kont zeg ik. Hans stapt weg zodat Mark achter mij gaat staan. Nu komt Hans met zijn pik voor mijn gezicht Ik neem hem gelijk in mijn mond .Ik voel dat Mark zijn pik tegen mijn ster aanzet. Rustig duwt hij zijn pik mijn kont in. Ik lig te genieten met een pik in mijn mond. Mark duwt zijn pik in mijn kont tot zijn ballen tegen mijn bibs aankomen. Ik voel mij goed gevuld en zeg neuk me Mark. In het zelfde tempo neukt Mark mijn kont en Hans mijn mond. Ineens voel ik ook een hand om mijn pik en weet dat Mark mijn pik vast heeft. Hi begint mij langzaam en lekker af te trekken. Ik begin steeds harder te kreunen. Zo die geniet zegt Hans. ja dokter dit is het beste medicijn die ik hier ooit heb gehad. Mark lacht en zeg die mag je wel vaker komen halen. Hans zegt ja moten we zeker doen. ik laat zijn pik even los en zeg ik kom zeker vaker. Mark begint mij al wat steviger te neuken en zegt ik hou het niet lang meer vol ik ga je kontje zo vol spuiten. Hij had het nog niet gezegd of ik voel dat zijn pik wat dikker wordt en mij vol spuit AA roept Mark weer wat heb jij een lekker neuk kontje. hans zegt is dat zo dan wil ik hem ook wel even neuken.

Hans gaat achter Mark staan en als die zijn pik uit mijn kont laat lopen duwt Hans gelijk zijn pik in mij. mark komt weer voor mij staan en vaagt lik mijn pik even schoon. Ik doe wat hij zegt. Hans heeft het trekken van mijn pik over genomen en neukt mij heerlijk. Ik voel dat zijn pik iets groter is dan die van Mark. O dokter wat neukt u mij heerlijk. ineens zie ik Mark met zijn gezicht naar mijn pik gaan en doet de hand van Hans weg. Ik zal je nu ook even lekker klaar pijpen zegt hij. Hij begint mijn eikel te likken en neemt dan de hele pik in zijn mond. Neuk mijn mond zegt Mark. En ik begin hem op de maat van het neuken van Hans nu zijn mond te neuken. mark hans kreunen dat ze het zo lekkere vinden. Ik zeg ik geniet ook. Maar doordat ik al erg geil was kwam ik snel klaar in de mond van Mark. MM lekker zaad heb je zei Mark. Hanz zei geef mij even een beetje mark liep naar Hans en begon met hem te tongen met mijn zaad in zijn mond. MM riepen ze beide die willen we vaker proeven. Door het tongen werd hans nog geiler en begon mij dus harder te neuken. Ik kom riep hij ik kom. ik voelde ook zijn pik voller worden en ja hij spoot ook al zijn zaad in mijn kont. Hij kreunde oo wat ben jij lekker hij liet zijn pik uit mijn kont lopen0 Het zaad liep mijn kont uit en Mark ging onder mijn kont liggen en ving he zaad op. MM dit is het zaad van hans en mij wil je dat ook proeven vroeg hij aan mij. ik zei je dis kwam mark naar mij toe en begon met mij te tongen ik proefde de zaad mix en vond het heerlijk. Hans kwam er ook bij staan en zei ik  il ook wat. Ik begon met hem te tongen en liet hem ook proeven. Wil je mijn pik nog even schoon likken vroeg Hans. Ik deed wat hij vroeg en toen die schoon was stond ik op en zei ik geloof dat het al wat beter met mij gaat. ja zegt Mark maar ik zou toch nog maar een keer terug komen ik zei doe ik zeker we kleden ons weer aan en ik liep de kamer uit. Toen ik naar rechts keek zag ik de secretaresse tegen de muur staan met een hand in de slip. ze wenkte dat ik moest komen. ik liep naar haar toe ging op mij knieeén en begon haar te beffen. ze kwam gillend klaar zodat Mark en Hans de kamer uit kwamen. Toen ze zagen wat er aan de hans was moesten ze lachen. Volgens mij moet de volgende afspraak maar bij iemand thuis doen want ik geloof dat er meer willen me doen. ik achtte en zei ik bel wel als lk weer een medicijn nodig heb en liep naar buiten met een grote glimlach op mijn gezicht

3139 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.