Heb niks meer !

Geplaatst door: snoepjevanweek op 21-06-24

Ja is weer droog ik ook lange douche gehad. In vorig verhaal had Victoria een trio zal wel zwanger zijn. Zagen Victoria eerder toen we dokter Rick zochten. Snel wat gebeurde in portiersloge dan Valetijn bij de dokter. Valetijn denk geblondeerde man snorretje slank en groot geschapen. Valetijn is hetero soort van getrouwd komt thuis sexueel tekort. Victoria oud genoeg zijn moeder te zijn verwent hem. Hij valetijn heeft ervaring met oudere vrouwen. kwam in de condoom na Victoria van achter genomen te hebben tweede keer. De washandje over zijn spul condoom knoopje in. Onderweg naar Rick komt wel beker tegen welk Bern leegt. Rick was met iemand geweest en Bern vond Valetijn zijn condoom.


Rick was terug en een van wachtende patienten was Valetijn. Rick moest hem onderzoeken Valetijn schiet losse flodders. Simpel kleine valetijn schiet wel niemand zwanger. Zou Rick sex met hem hebben af wachten. Valetijn is zo uit zijn kleren handig .Rick handen zijn koud en zijn adem heet haha. Hij moet eerst Valetijn pijpen alles hangt slap. Hij bevoelt zijn ballen nog niet leeg maar ook niet vol. Het pijpen deed pijn zeker. Hij was nog herstellende van besnijdenis.

Rick gaf hem een condoom en de oefen pop. ja borsten, armen en doos meer niet. Valetijn nam de oefen pop kreunen en zuchten. Er kwam wat sperma niet veel. Rick vingerde hem nog niks. Dan maar zonder condoom Valetijn in hem laten. Nee ook geen succes af wachten is Valetijn toch meer in vrouwen dan mannen ? Valetijn nam douche kleed zich aan weg was die.

ik ben besneden 3 weken geen zin in sex, kom een keer tweede keer lukt niet doet teveel pijn.

1635 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.