Geil met Peter 1

Geplaatst door: smooth57 op 21-06-24

Geil met Peter

Het is rond het middaguur als ik mijn auto parkeer schuin aan de overkant van het door hem opgegeven adres. Even nog vraag ik me af wat me bezielt want lichamelijk heeft Peter absoluut niet wat ik zoek, maar op de chat maakt hij me wild van geilheid. Ik pak mij telefoon en stuur hem een app bericht dat ik er ben en nog geen minuut later zie ik de voordeur op een kier gaan. 
Ik stap uit en voel het bloed door mijn lijf pompen, geen weg meer terug en de vraag is of ik dat wel zou willen voordat ik heb gehad wat ik wil. 
Als ik binnen ben en de deur achter me sluit hoor ik peter al roepen van boven , “kom maar gelijk door” 
Een maal boven gekomen ligt hij met een grijns op bed, Naakt, behaard en verlangend hard.  Een hand bespeeld zijn lijf, de andere bespeelt zijn stevige zak  waar zijn niet al te grote maar heerlijk dikke pik  glimmend nat bovenuit steekt. 
We kijken elkaar glimlachend aan en ik voel mn lijf verlangend gaan trillen. Snel ontbloot ik mijn bovenlijf en laat de stof vallen waar ik sta. Mijn schoenen trap ik van mn voeten en zet me neer op het bed naast zijn heupen. Peter kijkt me indringend aan  terwijl ik een hand langs mijn dij omhoog voel gaan  en ik gewillig zijn toegang verruim door mijn benen te spreiden. 
Ik laat hem gaan en plaatse een hand op zijn bovenbeen terwijl ik me langzaam voorover buig. Nog een keer kijk ik hem recht in zijn ogen en druk zijn hand weg uit zijn kruis. Mijn warme adem blaas ik zacht lang zijn harde vleesboom en  ik hoor een genietend geluid als ik mijn lippen op zijn harde eikel laat neerdalen. Glad van het voorvocht, licht kloppend van geile spanning  terwijl zijn hand me kneed door de stof van mijn broek. Ik leg een hand om zijn warme vochtig voelende ballen en trek zo langzaam zijn voorhuid helemaal naar achter el laat mijn tong langzaam de ronding van zijn dikke eikel verkennen..  Peter kreunt nu harder en ik voel een hand achter op mn hoofd. Geen druk maar zachte streling terwijl zijn bekken zacht en ritmisch omhoog en terug beweegt. Mijn god, wat heb ik dit nodig en wat geniet ik van zijn hand die inmiddels moeizaam poogt mijn broek te openen. 

Met tegenzin maak ik me los en help peter mijn broek uit te doen,  Als hij zijn hand weer in mij kruis legt voelt hij hoe nat de stof inmiddels is en voor hij de kans krijgt de stof omlaag te trekken draai ik me weg en ga wijdbeens over hem heen zitten… Ik kijk hem nu recht in zijn ogen en zoek met beide handen zijn tepels die ik zachtjes begin te kneden. 
“wat ben ik van jou”? vraag ik hem zacht en schuif langzaam over zijn borst omlaag. Als zijn handen zich willen uitstrekken druk ik ze weg, knijp iets harder in zijn tepels en voel hoe zijn warme pik  mijn zorgvuldig bloot gelaten kontje bereikt. Nat, glad en wat  voelt dat heerlijk als ik hem  onder mijn binnen voel glijden..
“Wat ben ik van jou”? vraag ik zacht nogmaals… en zie zijn lippen gaan bewegen… “Mijn slet”slinkt het schor als ik langzaam iet naar voren schuif en achter mijn zijn harde maar drijfnatte pik vast pak. Het voorvocht verlaat zijn verlangende pik also er een kraan is open gezet. Ik richt hem iets op en schuif dan langzaam achteruit. Het eerste contact tussen mijn billen, alles even lekker glad maken en dan druk ik hem zacht tegen mijn  inmiddels half open sluitspier en voel zijn handen mijn tepels pakken. “O hemel Peter, je wil nu al in me, schiet er door me heen en ik besluit hem langzaam en niet te lang in me binnen te laten komen. 
Zijn harde dikke eikel drukt heerlijk tegen mijn kutje en ik geniet van het kloppende gevoel tot ik me langzaam iets naar achter druk. Het voorkocht doet de rest…  ik voel hoe hij lekker en traag door mijn sluitspier boort en de diepte van mijn kut wil zoeken. Ik vergeet even dat het lang mag duren en zorg dat ik hem even helemaal in mij voel. 

Ik kreun zacht van genot, Peter antwoord “Toe maar sletje, voel maar wat voor jou is”. En traag begin ik met mijn heupen te bewegen tot hem helemaal in me heb en zijn ballen  tegen mijn kont drukken..  Pas nu ontdek ik dat de kamer rijk voorzien is van spiegels … waar ik ook kijk zie ik mezelf op Peter uit alle hoeken en zelfs op het plafond  is het uitzicht geil. Enkele minuten geniet ik van alles wat ik zie en voel en ontdek de extra geilheid die zich van me meester maakt doordat Peter al die tijd flink met mijn tepels in de weer is geweest, Ze gloeien of het hete kolen zijn en staan groter en harder overeind als ooit tevoren en ik hoor mezelf vragen om meer… 
Dan plots trek Peter zich uit me, en trekt me omhoog..  Bijna gelijk voel ik zijn handen mijn kont omvatten en trekt hij  mijn billen wijd open om snel 2 vingers bij me naar binnen te drukken… langzaam begint hij me te vingeren en al snel voel ik een derde vinger en uiteindelijk drukt ook zijn pink tegen mijn geile kut. Als ik hem vragend aan kijk zegt peter “als jij het kan, kan ik het ook geil kreng, ik heb je foto’s gezien. Met gepast beleid voel ik hem ritmisch gaan en uiteindelijk zitten de 4 bezoekers strak in mijn sluitspier en voel ik hoe deze langzaam maar zeker gehoor geeft aan de druk en geeft steeds iets verder mee. Een gloed, geen pijn, ritmisch en beheerst maar ook zeker niet verder dan wat hij op de foto’s heeft gezien, al weet ik niet of ik hem gestopt had als hij een poging had gedaan, ik werd alleen maar geiler en geiler. Gewillig geef ik mee als peter me van zich af duwt en me op mijn rug neerlegt om vervolgens wijdbeens over me heen te komen. Zijn glimmende pik die net nog in mijn kut zat komt langzaam weer naar mijn mond die ik gewillig open maar zijn pik krijg ik niet… in plaats daarvan krijg ik het enige dat hij netjes glad scheert , zijn heerlijke volle ballen op mijn mond gedrukt. Gewillig lik ik, nog gewilliger zuig ik ze een voor een naar binnen  en geniet van wat ik krijg. Peter drukt mijn dijen wijd uiteen en ik voel hoe zijn harige gezicht langzaam omlaag beweegt en zijn tong langzaam maar zeker mijn kut begint te bespelen. Eerst natte plaagstootjes er over dan worden mijn billen wijde open getrokken en voel ik de punt van zijn tong bij me binnenkomen.. Ooo hemel Peter, wat doe je met mn slettekut , ga dooooor alsjeblieft.

2583 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.