Dogging

Ik was begin twintig toen ik voor het eerst las over het fenomeen dogging, ofwel buitenseks. Ik had toen nog helemaal geen belangstelling voor mannen, maar het idee om buiten naar een stelletje dat bezig is te kijken leek me superspannend.

Een van de plekken die werd beschreven heb ik opgezocht, en bleek niet zo gek ver van mij vandaan te zijn. Dus op een geile middag ik ernaar toe. Het was een lange smalle landweg met aan weerszijden beschutting. Je kon er nauwelijks met twee autos langs, maar er waren parkeerplaatsen aan de zijkant waar je kon passeren.

Helaas was het vrijwel uitgestorven. Verkeerde tijd kennelijk zo midden op de dag. Aan het uiteinde van de weg was een klein parkeerplaatsje, waar de weg dood liep, en over ging op een wandelpad. Dit was het homogebied zo las ik. Daar stonden wel wat auto's maar ik ben daar verder niet geweest.

Enigszins teleurgesteld weer naar huis, maar zo snel ging ik niet opgeven. Vastbesloten om iets mee te maken ging ik later op de dag terug naar die plek.

Het werd al donker en dat maakte het extra spannend. Nu was het iets drukker. Ik zag een auto staan met een stelletje op de achterbank zo leek het. Dus ik geparkeerd en wat rondgelopen. Van een afstandje zag ik een meisje op een jongen zitten die op de achterbank lag. Ze maakte neuk bewegingen. Maar toen ik dichterbij kwam, gaf die jongen aan dat ik moest oprotten. Tja ga dan daar niet staan, dacht ik.

Ik ging terug naar de auto en reed iets verder. Er stond een busje geparkeerd, met de schuifdeur aan de wegkant op een kier. Ik parkeerde weer en liep ernaar toe. Ik was een paar meter van de deur vandaan, toen die iets verder open ging. Ik wist niet wat ik zag.

Een blote meid zat op schoot bij een oudere man met haar benen wijd. Ik keek zo haar kut binnen. Ze had een stevig figuur, met enorme tieten. Wat me nog het meest opviel waren haar tepels met daar omheen grote donkere ringen, als een soort zuignappen.

Ik kon hem niet goed zien. Hij was gekleed, kalend, een jaar of zestig, misschien wel ouder. Zij was een stuk jonger, rond de dertig schatte ik zo. Ze leek jonger in haar gezicht, maar met een rijp lichaam. Ze vingerde zichzelf terwijl ik dichterbij kwam. Ik voelde me behoorlijk geil worden.

De man gebaarde dat ik tegenover haar moest gaan staan. Terwijl ik dat deed boog zij voorover en ritste mijn broek open. Mijn pik stak al boven mijn slipje uit. Dat had ik nog niet verteld maar ik had een damesslipje aan omdat ik daar geil van word.

Ze haalde mijn pik er behendig uit, rukte er even aan en begon toen  gulzig te pijpen. De man keek van achter toe. Ik hield mijn hand op haar hoofd en bewoog met haar mee. Ik was zo geil door die hele situatie dat het niet lang ging duren.

Ze hield haar hoofd stil met mijn pik nog steeds in haar keel, en ik deed mijn andere hand ook op haar hoofd. Toen begon ik haar keel te neuken terwijl ik haar achterhoofd vast hield. Ik werkte mijzelf naar een orgasme toe, een beetje ruig misschien maar het leek hen niet te schelen.

Ik voelde dat ik ging komen, vastbesloten om haar keel vol te spuiten. Met een schok kwam ik in haar klaar. Gulzig slikte ze alles door. Ik hield haar hoofd los, en mijn pik gleed uit haar mond. Een brede glimlach kwam tevoorschijn. De man hield zijn duim op. Ik ritste mijn broek weer op en ging terug naar huis.

Dit was voor herhaling vatbaar, en de week erop om dezelfde tijd ging ik er weer naar toe. En ja hoor, de kleine campervan stond weer op dezelfde plek, met de schuifdeur op een kier. Ik er weer naar toe, deur ging verder open. Zij zat ik dezelde positie als een week geleden, geheel naakt met haar benen wijd op schoot van die oudere man.

Er was een blik van herkenning. Ik had geen aanmoediging nodig en kwam gelijk voor haar staan en ritste zelf mijn broek open. Dit keer had ik geen onderbroek aan, dus ik stond direct klaar om gepijpt te worden. Zij boog voorover en likte mijn eikel.

Helaas werden we gestoord. Een man kwam vanuit het niets leek het naar het busje toe. Ik had hem niet horen aankomen. Wat ongemakkelijk stond ik daar met mijn broek half omlaag. Die man leek er minder moeite mee te hebben, en kwam naast me staan. Ik kon zijn aftershave ruiken.

Ik schatte hem rond de 50, slank, netjes, met een vriendelijke maar stoute glimlach. Hij stond zowat tegen me aan, ritste zijn broek open, en een grote pik stuiterde naar buiten. Dat was voor het eerst dat ik een stijve pik van dichtbij zag.

De vrouw maakte het niets uit en pijpte gewoon door, terwijl ze met haar andere hand hem beetnam en langzaam rukte. Daarna pijpte ze hem, en trok ze mij af. Zo ging dat even door; om en om werden we afgezogen.

Die man kwam steeds dichter tegen me aan staan. Toe het mijn beurt was om gepijpt te worden, had hij zijn hand over mijn billen heen. Ik wist niet goed wat ik ermee aan moest. Het voelde zo geil om van beide kanten gebruikt te worden dat ik hem zijn gang liet gaan.

Volgens mij wilde die man me gaan vingeren, maar zo ver kwam het niet. Ik was zo geil geworden dat ik met een schok klaar kwam. Zij was net daarvoor gestopt met pijpen om naar hem over te gaan, waardoor alle sperma tegen de zijkant van haar gezicht spoot, half over d'r haar, oog en neus.

Ik zei nog iets van sorry, maar het leek haar niet veel  te schelen. Zij pijpte hem nog even terwijl sperma over haar gezicht droop. Hij was kennelijk ook geil geworden door de situatie en nam zijn pik uit haar mond. Hij begon zich hevig af te trekken met haar gezicht voor hem. Het duurde niet lang voordat ook hij klaarkwam vol in haar gezicht.

Haar oog zat dichtgeplakt. Zij lachte wat ongemakkelijk met twee van die ladingen over haar gezicht. De oude man stak zijn duim op, en de schuifdeur ging weer op een kier. Ik zei de andere man gedag en ging terug naar mijn auto.

Thuisgekomen heb ik me 's avonds nog eens lekker afgerukt met die geile ervaring nog vers in mijn gedachten. Gepijpt worden met zo'n hand knijpend in je billen was echt supergeil. Ik vroeg me af of mij had willen vingeren, en wat ik dan gedaan zou hebben. Maar zover was het niet gekomen.

De weken erop gebeurde er weinig. Eerst was ik op vakantie, en daarna nog een paar keer geweest maar er was niemand. Als er iemand kwam reden ze door naar het parkeerplaatsje achter, en altijd mannen alleen. Ik wist niet of ik dat wel wilde, hoewel na de vorige ervaring was ik wel steeds meer benieuwd wat er in het homogebied zou plaatsvinden.

Ik had de hoop al min of meer opgegeven, toen ik er op een vrijdagmiddag toch nog een keer naar toe reed. Het begon al te schemeren, maar ik zag het busje al van een afstand staan. Toch was er iets vreemds mee, want hij was andersom geparkeerd, met de schuifdeur aan de bos kant.

Ik parkeerde mijn auto en liep naar het busje toe. Ik zag dat die oude man alleen achter het stuur zat. Hij herkende me en gaf aan dat ik aan de passagierskant mocht instappen. Ik ging zitten en hij keek me aan. Het was wat raar want ik had van hem nog maar weinig gezien en volgens mij nog geen woord gesproken.

Ik vroeg waar zijn vriendin was, en hij vertelde dat zij bij haar vriend was gaan inwonen, aan de andere kant van het land. Zij was een collega van het werk waar hij alleen een seks relatie mee had. Ik vroeg waarom hij dan nog hier naar toe kwam als zij er niet was.

Bleek dat zij nog wel contact hadden. Zij vond het geil als mannen over een foto van haar klaarkwamen. Daar maakte hij dan weer een foto van de hij naar haar stuurde. Of ik daar belangstelling voor had. Terwijl ik daar over nadacht, haalde hij uit zijn binnenzak een  paar A4-tjes tevoorschijn

Hij had een paar foto's van haar uitgeprint. Een van haar gezicht met haar mond half open alsof ze wilde pijpen. Een een paar naaktfoto's. Eentje van achter waar ze haar billen met haar handen uit elkaar deed. Je zag haar geschoren kut en kontgaatje. En nog een waarbij ze op haar rug lag met haar tieten bloot.

Hoewel het wat raar was, was ik alweer geil geworden door die foto's. Ik zei dat ik dat wel voor haar wilde doen. Hij deed de schuifdeur van binnen open, en we stapte het busje uit, om er door de schuifdeur weer naar binnen te gaan.

De man legde de foto's op een tafeltje, uitgespreid. Ik deed mijn broek omlaag en haalde mijn pik eruit. Die was al behoorlijk stijf. De man keek er belangstellend naar, terwijl ik begon te rukken over de foto's. Met name die foto van haar kont vond ik geil. Ik fantaseerde hoe ik haar anaal zou neuken.

Ik had makkelijk zelf kunnen klaarkomen, maar op gegeven moment vroeg die man of hij me even zou helpen. Ik wist niet goed hoe ik moest reageren, maar die man wachtte mijn antwoord niet af. Hij kwam achter me staan, haalde mijn hand van mijn pik af, en vouwde zijn hand over mijn paal. 

Daarna begon hij me af te trekken, precies zoals ik daarvoor zelf deed. Het was zo geil met die oude man achter me, en die foto's van dat meisje voor me. Ik hield het niet langer. "Kom maar lekker" fluisterde de man in mijn oor, "spuit maar lekker over haar heen". Hij stond zo'n beetje tegen mee aan te rijen van achter.

Terwijl ik aangaf dat ik ging komen, richtte hij mijn pik op de foto van haar gezicht. Sperma vloog over haar voorhoofd, ogen, neus. Ik bleef maar komen. God dit was geil. Hij trok me helemaal af tot de laatste druppel die in een lijn mijn pik uitliep naar beneden over haar lippen. 

Hij bedankte me en ik mocht gaan. Het was onwerkelijk. Was ik nu echt door die opa afgetrokken over die geile foto's van haar? Stond hij tegen mee aan te rijen?

De week erop hebben we het nog een keer gedaan. Met nieuwe foto's die ze speciaal voor mij had gemaakt, weer in dat busje. Dit keer was er meer contact tussen ons. Ik liet hem tegen me aan wrijven en voelde dat hij hard was. Verder is er toen niets gebeurd, behalve natuurlijk haar foto's volspuiten.

Maar we hebben nummers uitgewisseld en ik ben daarna een keer bij hem thuis geweest. Daarover een andere keer want het is al een lang verhaal geworden. 

3742 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.