Anton zijn 40e verjaardagsfeestje deel 1

Geplaatst door: bootwanker op 24-06-24

Anton was vandaag 40 geworden. Hij had een grote vriendenclub en die hadden beloofd een hele bijzondere party voor hem te organiseren. Hij zou een paar dagen in een clubhuis logeren en dat was alles wat hij wist. Hij hoefde alleen wat kleding en toiletgerei meenemen en de rest zou allemaal voor elkaar zijn.

Aan het eind van de middag reed hij naar het opgegeven adres. Het was in de middle of nowhere en het was even zoeken geweest. Hij zag al van verre een prachtig gebouw met veel auto’s op de parkeerplaats. Blijkbaar waren ze allemaal gekomen. Bij binnenkomst werd er luidruchtig gezongen en kreeg hij een biertje in de handen geduwd. Er was muziek en de drank vloeide rijkelijk. Er waren ook diverse hapjes aangerukt. Kortom een goed georganiseerd feestje, dacht Anton.

Maar al om een uur of 8 ging zijn beste vriend John op een verhoging staan en nam het woord: “Beste Anton, gefeliciteerd met je 40e. Aangezien je nog steeds vrijgezel bent en we weten dat je op mannen valt hebben we dit weekend voor je georganiseerd. Wij gaan straks naar huis en dan begint jouw feestje pas. Gedurende 3 dagen komen er elke dag en avond een aantal mannen langs om jou eens lekker te verwennen en misschien blijf je aan eentje plakken.” De hele groep juichte uitbundig. “Zet hem op jongen” en langzamerhand vertrok iedereen en bleef Anton alleen achter op één na.


Hij merkte nu pas op dat deze helemaal niet tot zijn vriendenclub hoorde. Of misschien was hij nog maar net stiekem naar binnen geloodst. Dat moest het wel zijn. Want het was een opvallende verschijning. Anton schatte dat hij rond de 30 was. Felblauwe ogen, knap koppie en hij droeg een wit t-shirt, een wit sportbroekje, witte voetbalkousen en witte sneakers. Hij leek wel een voetballer die nog niet op het veld had gestaan. Anton blijf maar naar hem staren. De jongeman liep naar Anton toe en stelde zich voor als Gijs. Zonder iets te vragen trok Gijs Anton naar zich toe en begon met hem te knuffelen. Anton was heel even overdonderd, maar gaf al snel toe aan deze jongeman. Hij kon heerlijk tongen en hij voelde hoe dat geile lijf zich tegen hem aan drukte. Gijs duwde Anton zijn hand bij zijn sportbroekje in en Anton voelde een dikke geile paal en zak. Met wat gefrunnik zat Gijs zijn hand ook al snel Anton zijn paal en zak te verkennen. Gijs trok Anton mee naar de badkamer en trok Anton zijn kleren heel handig uit. Dat van hemzelf ook en al snel stonden ze onder de douche. Gijs sopte Anton rijkelijk in en masseerde hem overal. Vooral zijn zak en kontje werden uitgebreid gesopt en uiteindelijk alles weer schoongespoeld. Ondertussen werd er heerlijk geknuffeld en voelde Anton Gijs met wat vingers zijn kontje binnengaan. “Heerlijk strak, die ga ik eens heerlijk oprekken met mijn lul” zei Gijs. Anton keek eens naar een heerlijk dikke pik van Gijs en de daaronder bengelende zak. Anton geloofde direct dat dit ging gebeuren. Gijs droogde Anton stevig af en zichzelf en nam hem toen mee naar de slaapkamer. Nou ja, slaapkamer. Het was een flinke ruimte met in het midden een groot bed en daar rondom heen diverse attributen om mee te spelen en een sling. Op het bed lag hetzelfde kledingsetje klaar wat Gijs ook aanhad. Beiden hadden ze al snel hun setje aan en begonnen ze weer met tongen en elkaar zak en pik te strelen en betasten.


Toen Anton op bed wilde gaan liggen trok Gijs hem mee naar de sling en installeerde Anton daar heer snel en vakkundig in. Dit had hij eerder gedaan. Dat was duidelijk. Anton kon alleen nog Gijs zijn aandacht en handelingen ondergaan. Eerst werd er nog gezoend, maar al snel ging de aandacht naar zijn kontje. Aangezien hij nog dat witte sportbroekje aanhad trok Gijs met een handige beweging het kruis open van zijn broekje. Het kon niet anders dat dit broekje daarop was voorbereid. Dit ging veel te makkelijk. Maar Anton kreeg geen tijd om daarover na te denken. Hij voelde een tong tussen zijn bilspleet doorgaan op zoek naar zijn sterretje. En hoe. Zijn sterretje werd gelikt en diep verkend door Gijs zijn natte tong. Anton raakte er van in extase en riep dat Gijs zijn pik er nu in moest rammen. Daar had Gijs geen enkel probleem mee en zonder veel moeite duwde hij langzaam zijn dikke, natte eikel bij Anton naar binnen. “Owww toe Gijs, neuk me met die geile, dikke pik. Ik wil je diep in me voelen” Gijs wist duidelijk hoe het moest en neukte Anton zowat de zevende hemel in. Hij wist precies alle geile plekjes te raken en Anton riep steeds harder en harder en uiteindelijk riep hij: “Ik wil je zaad in mijn mond. Spuit je zak leeg in mijn mond” Gijs aarzelde niet en trok zijn pik terug uit Anton zijn kontje en neukte verder in Anton zijn mond. Dikke stralen spoten in Anton zijn mond. Anton kreunde en gilde verrukt: “Meer, meer, geef het me” Maar Gijs had niet meer. Hij was leeg. Hij trok Anton uit de sling en samen genoten ze nog na op bed. Anton mocht nog niet klaar komen. Na nog wat geknuffeld te hebben haalde Gijs wat te drinken voor ze. Even later viel Anton in een diepe slaap.


1994 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.