Anton zijn 40e verjaardagsfeestje deel 2

Geplaatst door: bootwanker op 24-06-24

Anton had voor zijn 40e verjaardag van zijn vriendenclub een paar dagen aangeboden in een soort van vakantieboerderijtje. Maar die was wel helemaal erop ingericht om veel geile seks te hebben in diverse soorten kleding en met veel attributen. Gisteravond had Anton heerlijke seks gehad met Gijs en was daarna in een diepe slaap gevallen.

De volgende dag werd Anton gewekt. Hij keek even wat verward om zich heen en zag tot zijn verbijstering een vriendelijk gezicht boven hem. Maar de man was helemaal in het wit gekleed. Was hij in het ziekenhuis. De man stelde zich al gauw voor als Theo en zei dat hij de komende dagen voor Anton zou zorgen. Toen Anton beter keek zag hij dat Theo helemaal gekleed was in wit rubber en witte rubber laarzen en ook witte rubber handschoenen. Theo nam Anton mee naar de douche en ging hem uitgebreid wassen. Voelde erg geil al dat rubber tegen Anton zijn lijf. Theo droogde Anton grondig af en voorzag Anton van een outfit voor die dag. Een strakke leren overall en hoge leren laarzen met aan de voorkant heel veel veterwerk. Maar Theo hielp hem in het pak en maakt al het veterwerk vast. Toen Anton in de spiegel keek zag hij een geile vent in leer met een dikke bobbel op kruishoogte. Theo maakte voor Anton een stevige brunch met van alles en nog wat. Anton had honger na gisteravond en werkte zich rustig door de maaltijd heen terwijl Theo hem gezelschap hield en zei dat de volgende afspraak er zo aan zou komen. Ineens werd er hard op de deur gebonsd. “Opendoen! Politie” Theo knikte en Anton deed de deur open. Voor de deur stond inderdaad een politieman. Ten minste dat leek erop. Maar deze was dat echt niet. Geheel gekleed in een leren politie uniform. Hij was echter handig genoeg en Anton had binnen de kortste keren handboeien om. “Meekomen jij. Je hebt de huur van dit gebouw niet betaald. Betaling in natura dan maar” Hij trok Anton mee naar een deur verderop in het gebouw en duwde hem daar naar binnen. Nog een speelhok dus. Anton werd vastgemaakt met de boeien aan tralies. Overal spiegels zodat Anton zichzelf goed kon zien. De leren agent zei verder niks meer, maar pakte een soort van zweep en begon Anton daarmee op de kont te slaan.


Gelukkig voelde hij er door het leren pak heen niet zoveel van. Hij zag wel dat bij de agent een enorme bobbel in de broek ontstond. En het duurde maar even of de leren agent haalde deze tevoorschijn en ging op een trap voor Anton staan. Zonder wat te vragen ramde hij zijn dikke, natte pik in Anton zijn mond en begon hem in de mond te neuken. In een spiegel kon Anton zien hoe dat er uit zag. Het maakte hem ook geil. Zijn pik wilde zich door het pak naar buiten persen. Ineens maakte de leren agent hem los en nam hem mee naar beugels aan de muur. Met zijn kont naar achteren en zijn pik naar voren stond Anton nu weer helemaal machteloos te wachten wat hem nu weer zou overkomen. Zijn pik en zak werden uit zijn leren overal gepeuterd en de agent keek er goedkeurend naar. Met zijn leren gehandschoende handen gaf hij er een paar petsen tegen aan en begon er toen grommend aan te likken en op te zuigen. Na een poosje werd hij losgemaakt en meegenomen naar beugels op de grond en op de knieën vastgemaakt. Van achteren bewerkte de leren agent zijn pik en ballen met één van zijn leren laarzen. Toen Anton er naar keek zag hij hoe de laars helemaal nat werd van zijn geil. Het natte leer glibberde heerlijk over zijn zak en pik. Toen opende de man Anton zijn rits aan de achterkant en glibberde met de natte laars door zijn bilspleet en over zijn sterretje. Anton kreunde van geiligheid en het duurde maar even of de agent zat echter hem en duwde zijn eikel hardhandig bij hem naar binnen. Hij begon Anton eerst langzaam te neuken, maar hoe harder de agent kreunde hoe harder en dieper hij Anton begon te neuken totdat er diepe zuchten volgde en Anton dikke warme stralen naar binnen voelde spuiten. Hij voelde hoe de agent er een plug in deed zodat zijn zaad er niet uit kon lopen en zijn ritsen aan de voor- en achterkant werden weer dicht gedaan. Verdorie, was hij al weer niet klaar gekomen. De agent in leer nam hem weer mee terug naar zijn eigen gedeelte van het gebouw en toen Anton de deur opendeed zaten daar twee jongemannen. Helemaal naakt. Ze zaten gezellig met Theo te praten.


1300 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.