Anton zijn 40e verjaardagsfeestje deel 3

Geplaatst door: bootwanker op 24-06-24

Anton was nog steeds in de vakantieboerderij extra en blijkbaar waren er nog meer dates voor hem uitgezocht. Dus nadat Anton de date had gehad met de agent in het leer en hij terugkwam zat Theo gezellig met twee naakte mannen te praten

Anton bekeek de twee jongemannen eens grondig. Gebruinde lijven met tribal tattoos op armen en benen. Lekkere lijven en hun speelgoed mocht er ook zijn. Ze keken hem met felblauwe ogen nieuwsgierig aan. “Kijk nou eens Schat, heb ik deze nou niet goed voor je uitgekozen. En wel helemaal in zo’n geil leren pak met een dikke bobbel. Dat belooft wat.” “Ja, Lieveling, dat heb je goed gedaan. Eerst ik en daarna mag jij je op zijn pik laten zakken” Anton was opgelucht dat bij deze date hij nou eindelijk ook eens klaar mocht komen. Hij vond wel dat ze wat merkwaardig elkaar aanspraken, maar dat interesseerde hem niet. Ze kwamen voor seks en hij hoefde geen relatie met ze aan te gaan. In zijn gedachten ging hij nog wel even terug naar de jongeman in zijn witte sportkleding. Die zou hij nog wel terug willen zien. Maar eerst verder met “Lieveling en Schat”.


“Schat en Lieveling stelden zich wel voor, maar ze bleven elkaar aanspreken met Lieveling en Schat. Het was duidelijk dat Schat de top was en alles bepaalde en dat Lieveling de bottom was, die alles moest regelen voor Schat. Het kon Anton niks schelen. Theo keek nog even naar Anton en vroeg of hij eerst nog wat te eten en drinken wilde of misschien nog douchen. Anton had geen zin om die leren outfit uit en aan te trekken. Niet douchen dus. Wel wat eten en drinken. Intussen zaten Schat en Lieveling te bespreken hoe lekker ze Anton in dat leer eruit vonden zien en keken ze even in de slaapkamer om alvast uit te zoeken waar ze met Anton wilden spelen.

Toen Anton zover was nam Lieveling hem aan de hand mee naar de slaapkamer en legde hem eerst op zijn rug op bed. Schat ging bovenop hem liggen en begon met hem te vrijen. En eerlijk is eerlijk. Hij was daar een ster in. Anton genoot van Schat terwijl Lieveling naar hen keek en met zijn dikke pik speelde. Anton en Schat vrijden en knuffelden heerlijk totdat Schat ineens ophield en Anton aan de hand mee nam naar de neukstoel. Lieveling zette hem met de enkels en polsen vast op de stoel. Schat opende de rits bij zijn kont en zag de plug nog van de agent. “Hmmm Lieveling, ik denk dat dit kontje al heerlijk is voorbereden en vol zit met zaad van de vorige date.” Hij trok de plug eruit en liet langzaam zijn pik bij Anton naar binnen glijden. “Owww Lieveling, wat een heerlijk geil, nat kontje. Hier ga ik van genieten” En hij begon Anton langzaam te neuken. En ook hier moest Anton van zeggen dat Schat dit vaker had gedaan en er wat van kon. Hij raakte weer helemaal op stoom. Lieveling was inmiddels op een krukje voor hem gaan staan en neukte hem in de mond terwijl hij Schat aanmoedigde. “Toe maar Schat, laat je gaan en geniet maar van die geile man in het leer. Pomp hem maar lekker vol”


Maar Schat wilde dat zijn pik nog meer sopte in Anton zijn kontje en zei dat Lieveling zich moest aftrekken op Anton zijn neukhol zodat hij nog lekkerder kon neuken. Lieveling gehoorzaamde meteen en met een paar rukken leegde hij zijn zak tegen Anton zijn sterretje en over Schat zijn pik. Schat duwde zijn pik weer naar binnen. “Ja, zo is het geweldig. Twee zaadladingen waar mijn pik doorheen glibbert” En hij begon steeds harder te neuken en kreunen. Anton voelde alle gevoelige plekjes geraakt worden toen ineens Schat hard kreunend klaar kwam en zijn warme stralen bij dat van de agent voegde. “Zo Lieveling lik hem maar lekker schoon dan kan hij daarna jou naar believen gebruiken op welke manier hij dan ook maar wil”. Anton had inmiddels al bedacht wat hij met Lieveling wilde. Lieveling zat ondertussen zijn kontje gretig schoon te likken. Anton genoot er van en liet het allemaal over zich komen. Toen Lieveling klaar was werd hij losgemaakt uit de neukstoel. Hij pakte Lieveling beet en ging eerst op bed eens heerlijk met hem vrijen. Hij betaste dat lekkere lijf overal en greep Lieveling overal beet. Schat was ineens verdwenen. Anton had dus vrij spel. Hij mepte Lieveling op zijn geile billen en betaste zijn sterretje. Die geile kont en dat sterretje waren veelbelovend. Hij was zo opgegeild dat hij dacht wel 2 keer te kunnen afspuiten. Hij nam lieveling mee naar de sling en legde hem daarin. Eerst maar eens de eerste lading afspuiten in die geile kont. Hij haalde zijn natte loeiharde pik uit de leren overal en duwde die langzaam bij Lieveling naar binnen. “Toe maar geile leerman. Leef je maar uit. Ik wil een dikke lading in me voelen spuiten” En Anton leefde zich helemaal uit op Lieveling zijn kontje. Als een beest neukte hij Lieveling. Alsof hij al in geen jaren klaar was gekomen. Hij plette zijn ballen tegen Lieveling zijn kontje en spoot straal naar straal bij hem naar binnen. Toen Anton was bijgetrokken vroeg Lieveling hoopvol of Anton nog andere spelletjes met hem wilde doen. Anton haalde Lieveling uit de sling en nam hem mee naar de ringen aan de muur. Hij maakte Lieveling zijn polsen vast aan de bovenste ringen en zijn enkels aan de onderste. Anton was verrukt van die geile billen van Lieveling. Hij kneep er eens in. Sloeg er met de vlakke hand op en likte eens aan het natte sterretje. Op een plank zag hij dildo’s in diverse maten staan. Klein tot heel groot. Aangezien Lieveling zijn kontje al door hem was bereden konden er vast wel wat grotere dildo’s in. Hij begon met een middelgrote Lieveling te neuken. Lieveling gromde en kreunde zodat Anton zijn pik ook al weer overeind stond. Dildo eruit en Anton zijn pik erin. Het kontje was nu al lekker opgerekt zodat Anton er zo in gleed. Pik eruit en grotere dildo erin. Lieveling zijn kontje was wel wat gewend, want die gaf makkelijk mee. Lieveling moedigde hem aan om er hard mee te neuken en nog grotere te pakken.


Anton ging gelijk maar naar een enorme dildo in de vorm van een hand. Wat glijmiddel eraan en ook deze ging vrij makkelijk naar binnen. Lieveling gierde het uit van geiligheid. Zijn pik drupte dikke stralen geil. Anton had nog nooit zijn hand in een kont gehad, maar dit leek hem wel de gelegenheid om dat eens te proberen. Hij smeerde zijn hand in met glijcreme, haalde de enorme dildo eruit en liet voorzichtig zijn hand naar binnen glijden. Wow, dat was een enorm geil gevoel voor hem en blijkbaar voor Lieveling ook. Die maakte nog meer herrie dan eerst. Anton neukte Lieveling nu met zijn vuist en Lieveling kwam gillend klaar en spoot zijn zaad tegen de muur. Het liep met dikke stralen naar beneden. Anton haalde zijn hand eruit en wachtte even totdat Lieveling was bijgetrokken. Toen hij zijn pik bij Lieveling naar binnen ramde voelde hij al wel dat die nu erg ruim was en hij lang kon stoten. Dit was niks. Hij duwde er nog een dildo bij in en nu kon hij Lieveling echt flink doorpalen. Ineens stond Schat weer naast hem en moedigde hem aan Lieveling flink te grazen te nemen. En Anton ramde en ramde Lieveling tot hij uiteindelijk zijn laatste druppels in Lieveling afspoot. “Nou, nou, jij weet wel raad met Lieveling. Die houdt zich nu wel even koest” Beide mannen verdwenen geruisloos van het toneel.


1084 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.