Anton zijn 40e verjaardagsfeestje deel 4. Gijs in de herhaling

Geplaatst door: bootwanker op 24-06-24

In de vakantieboerderij had Anton nu al diverse dates gehad. Toen Anton terug ging naar de kamer na zijn date met Schat en Lieveling zat Theo al op hem te wachten. “En… wat vond je van al deze dates?” Anton vertelde Theo dat hij een ervaring rijker was en genoten had van al die geile dates. Hij aarzelde even en zei toen dat hij eigenlijk nog de hele tijd dacht aan Gijs. Die leuke jongeman in sportkleding van de eerste date. Theo glunderde en zei dat dat dan mooi uitkwam. Gijs had Theo gebeld en verteld dat hij nog de hele tijd aan Anton dacht en of hij hem nog een keer kon ontmoeten. Anton was hartstikke blij. Helaas was de pret in de boerderij afgelopen. Dus het moest ergens anders. Theo zei dat het eventueel bij hem thuis kon, maar Anton vroeg om Gijs zijn nummer en zei dat hij wel een afspraak zou maken met hem bij hem thuis. Toen Anton Gijs belde hoorde hij een enthousiaste stem die zei dat hij blij was dat Anton hem belde en natuurlijke wilde hij wel bij Anton thuis komen. In de vakantieboerderij had hij dus die sportkleding aan gehad en hij vroeg Anton of het nu iets met rubber mocht zijn. Het weekend daarop was het zover. Het regende pijpenstelen. Anton had alvast zijn zwarte rubberen tuinbroek aan gedaan met rubber laarzen en zijn gele lange rubberen regenjas. Toen de bel ging en Anton de deur opendeed keek hij vol bewondering naar Gijs. Die had een lange rode glimmende pvc regenjas aan en rode rubber laarzen. Anton trok Gijs naar binnen en begon gelijk hem te zoenen en knuffelen. Gijs was nog precies zoals hij zich had voorgesteld. Een mooie, aardige jongeman, die heerlijk kon zoenen. En hij zag er zo geil uit in die kleding dat Anton maar niet van hem af kon blijven. Anton vroeg of hij eerst nog wat wilde drinken en praten, maar Gijs zei dat hij niet ver weg woonde en dat hij zo geil was en eerst wilde vrijen.


Ze zaten eerst even op de bank elkaars outfits te bewonderen en elkaar te betasten en te zoenen. En al heel gauw was het zoeken begonnen naar elkaar zak en pik. Toen Anton Gijs zijn regen jas had opengeknoopt zag hij daaronder een rode rubberen catsuit met een flinke bobbel in het kruis. Ze haalden al snel elkaars pik en zak tevoorschijn en begonnen die te stelen en aan te trekken. Anton nam Gijs maar mee naar zijn bed en daar gingen ze verder. Eerst weer tongen terwijl hun pikken over elkaar regenjassen glibberden. “Ow, wat een geile vent ben jij en in die outfit word ik helemaal zo geil van je. Ik heb de hele week al naar je verlangd” fluisterde Anton in Gijs zijn oor. “Hmmmm, ik had ook al zo gehoopt dat je me weer wilde zien. Ik kon van de week haast niet werken omdat ik de hele tijd aan je moest denken” zei Gijs. Inmiddels waren ze begonnen in standje 69 elkaar pik en zak te likken. Onder luid gekreun zogen ze aan elkaars eikels totdat Gijs ineens zei. “Ik wil je in me. Ik wil die geile pik van je diep in me voelen. Neuk me met die geile pik van je” Anton ritste de achterkant van het rubber pak open en dook met zijn gezicht tussen Gijs zijn bilspleet. Hij begon Gijs zijn sterretje eerst zachtjes en daarna steeds harder te likken. Hij hoorde Gijs kreunen. Steeds harder en harder totdat Gijs zei dat nu die pik van Anton erin moest. Anton ging achter Gijs liggen en zijn pik gleed heel gemakkelijk naar binnen. “Ai, ai, wat heb jij een heerlijk neukholletje” en hij begon Gijs eerst langzaam en daarna steeds harder te neuken. Hij trok Gijs stijf tegen zich aan zodat zijn pik tot aan zijn ballen diep in Gijs zat.


Anton kon zich niet herinneren ooit zo’n heerlijk kontje geneukt te hebben. Warm, nat en stevig om zijn pik heen. Het duurde dan ook maar even of Anton kwam zo heftig klaar dat het leek of hij zweefde. Voor zijn gevoel kwam er een rivier zijn pik uitspuiten en vulde Gijs zijn kontje zich met zijn zaad. Anton kon zich niet herinneren ooit zo heftig klaar gekomen te zijn. Dit was een heerlijk joch en die outfit deed er nog een schepje bovenop. Ze lagen even nog samen tegen elkaar aan en Gijs liet Anton zijn zaad op Anton zijn gele regenjas lopen. Hij roerde er eerst met zijn eikel doorheen en likte daarna de rest op. ”Nu ik, nu ik” en Anton ging op zijn rug liggen en hield zijn benen vast zodat zijn kontje goed omhoog kwam. Rits open en Gijs perst zijn zeiknatte pik bij Anton naar binnen en liet zich naar voren zaken tegen Anton zijn benen aan. In en uit glibberde zijn pik. Zo diep mogelijk en steeds harder en wilder neukte hij Anton. “Toe maar lieverd, leef je uit. Ik wil je diep voelen spuiten” En dat was genoeg voor Gijs om Anton vol te spuiten met ferme stralen zaad. Beide mannen kropen tegen elkaar aan en Anton zei dat hij nog lang niet genoeg had gehad. “Blijf je het hele weekend. Ben je het hele weekend van mij, want ik wil nog veel meer met je…...” Samen vielen ze in elkaars armen in slaap op bed…………...

1321 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.