Van der Valk 2

Geplaatst door: lurker op 26-06-24

Een week later zitten we bij hetzelfde Van der Valk te dineren, maar nu samen aan een tafel, deze staat in de hoek van het restaurant en ik heb uitzicht op alle andere tafels. Ik bestel wederom de saté en als ik aan mijn laatste stokje toe ben zegt Marcel, want zo heet de man tegen over me, "Stop het laatste stukje in je mond met heel veel saus en zorg dat er wat saus achterblijft op je bovenlip", dus ik doe dat en vervolgens zegt Marcel "Je weet vast wel wat er nu komen gaat" en hij beweegt zijn duim richting mijn gezicht. Mijn ogen worden groot en ik kijk snel om ons heen of ik mensen zie die gadeslaan wat aan deze tafel gebeurt, maar dat lijkt niet het geval en dus laat ik Marcel de saus in mijn mond doen, waarna hij zijn duim in mijn mond doet en zegt “Kijk me aan” en dat doe ik.

Als Marcel zijn duim heen en weer gaat bewegen ga ik er weer mee spelen met mijn tong, totdat ik besef dat we in een restaurant zitten en iedereen dit zou kunnen zien. Ik word rood en trek mijn hoofd naar achteren, waarna ik om me heen wil gaan kijken, maar Marcel voorkomt dat want hij zegt wederom “Kijk me aan” en dat doe ik. Hij vervolgt met “Wil je niet meer spelen met wat er in je mond gestopt wordt?” en ik zeg snel “Niet hier” terug.
Daarop geeft Marcel mij de kamersleutel van kamer 201 en hij zegt "Laat de deur op een kier en doe wederom je jas en schoenen uit. Ga op de grond zitten met je gezicht naar het raam zodat je me weer aan kunt kijken tijdens het pijpen, maar niet ziet binnenkomen. Op de kamer zeg je wederom geen woord”. Ik vind dit best spannend, maar zit even later wel klaar zoals van me gevraagd is.

Als ik iemand hoor binnenkomen hoop ik dat het gewoon Marcel is, maar als het een schoonmaakster zou zijn of zo is deze zithouding gelukkig ook weer niet zo heel vreemd, ze zou vast gekkere dingen meegemaakt hebben. Gelukkig is het inderdaad Marcel die dit keer gewoon voor mij komt staan en vervolgens afwacht, dus knoop ik zijn broek los en trek deze naar beneden waarna ik ook zijn boxer omlaag trek en zijn stijve vastpak. Na een paar keer trekken neem ik zijn piemel weer in mijn mond en ik merk dat de spanning in mijn lijf wegtrekt. Omdat ik zie dat Marcel geniet, raak ik zelf ook weer een beetje opgewonden.

Het pijpen duurt niet lang en als Marcel “Meteen doorslikken” zegt en vervolgens zijn lading in mijn mond geschoten heeft, slik ik inderdaad meteen door. Marcel loopt weg en er komt iemand anders voor me staan wiens stijve piemel al uit zijn broek hangt. Marcel geeft aan dat deze man ook in het restaurant heeft gegeten en niet alleen daar gezien heeft hoe ik me met zijn duim vermaakte, maar ook hier hoe ik dat met zijn piemel deed. Dat wil ik vast ook wel met zijn piemel doen? Ik kijk naar de piemel en denk ‘Da’s best een mooi piemel, die wil ik ook wel in mijn mond’.

Als ik de man “Kijk me aan!” hoor zeggen doe ik dat en als hij aan mijn blik ziet wat ik denk volgt “Waar wacht je nog op?” en dus neem ik ook de piemel van deze man in mijn mond. Terwijl ik hem pijp en mijn tong er zo nu en dan bij gebruik, probeer ik voor mezelf uit te maken of er voor mij een reden is om liever deze man of Marcel te pijpen, maar die kan ik vooralsnog niet bedenken. Als de man merkt dat hij gaat komen zegt hij “Vangst bewaren en tonen”, waarna hij zijn piemel iets terugtrekt en zijn stralen sperma tegen mijn gehemelte schiet. Ik toon even later de vangst en als de man “Slik” zegt, slik ik door.

Dan wordt zijn plek ingenomen door weer een andere man, deze maakt zelf zijn broek niet los en als ik dat ook niet doe zegt hij “Niet zo verlegen, ik heb je al twee mannen zien pijpen en wat ik zag beviel me wel”. Ik kijk hem daarop bedenkelijk aan en denk ‘ja, één man pijpen is leuk, een tweede ook en een derde vast ook nog wel, maar hoeveel mannen staan er nog achter me in de kamer??’. De man ziet mijn bedenking en stelt me gerust, hij zegt dat we in totaal met vier mannen in de kamer zijn en dat de deur dicht is, dus er komt niemand meer bij. Ik ontspan daarop en maak vervolgens zijn broek los en trek deze omlaag, waarna ik ook zijn boxer omlaag trek.

Als ik ook deze stijve piemel in mijn mond heb gestopt, kijk ik deze man uit mezelf aan bij het pijpen. Deze man komt heel snel klaar en kan er nog net “Meteen doorslikken” uitgooien voordat hij klaarkomt, dus dat doe ik en tegelijk bedenk ik dat deze rol als pijpslet me wel bevalt. Ik vind het niet alleen érg fijn om het mannen zo naar hun zin te maken, het bevalt me ook heel erg om te zien welk genot ik teweegbreng, dus als Marcel weer voor me komt staan voor een tweede ronde weet hij nauwelijks wat hem overkomt, zo snel rop ik de kleren die in de weg zitten opzij, om maar weer zo snel mogelijk een piemel in mijn mond te hebben.

Deze keer duurt het wat langer voordat Marcel klaarkomt en dus komen beide andere mannen  er ook bij staan terwijl ze zichzelf aftrekken en even later wordt mij gevraagd hun piemels af te trekken, waardoor ik ze alle drie naar een hoogtepunt kan helpen. Ik pak daarop inderdaad beide piemels vast omdat het idee me opwindt, maar ik merk dat de uitvoering toch wel een beetje lastig is. Ik kan me niet zo goed op alle drie de piemels tegelijk richten en dus wisselt mijn aandacht steeds een beetje af tussen de drie. Uiteindelijk lukt het me om alle drie de mannen een tweede keer te laten klaarkomen, Marcel in mijn mond en beide andere mannen in mijn gezicht.

Marcels sperma heb ik in mijn mond bewaard omdat ik geen opdracht tot slikken heb gekregen en al snel wordt het sperma dat op mijn gezicht is gespoten zo goed mogelijk ook mijn mond in geleid door de heren. Als ze daar klaar mee zijn zegt Marcel “Slik” en als ik dat heb uitgevoerd toon ik alle drie de heren mijn lege mond. Marcel krijgt van beide heren complimenten over het vinden van deze pijpslet en als hem gevraagd wordt waar hij mij heeft gevonden zegt hij dat ik me vorige week aan hem aanbood, nadat hij alleen maar mijn eten had betaald en gevraagd had naar zijn kamer te komen. Iets wat ik niet had hoeven doen, ik had ook gewoon naar huis kunnen gaan.

Mijn hoofd wordt rood van deze uitleg, en als Marcel ziet hoe ongemakkelijk ik me voel trekt hij zijn broek omlaag en zegt “Pijp me maar een derde keer, ik zie je liever in je element dan zo opgelaten”. Daar hoef ik niet lang over na te denken, ik doe zijn piemel voor de derde keer vanavond in mijn mond en het lukt me ook vrij snel weer om hem daarbij aan te kijken. Daardoor zie ik het genot dat ik hem schenk en omdat mij dat goed doet, raak ik er van overtuigd dat Marcel gelijk heeft: ik pijp graag piemels, of het nou die van Marcel is of niet, dus dan mag je me zeker pijpslet noemen …

2922 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.