De invaller.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 26-06-24

Hi begin nu met verhaal is nog niet te warm straks zweet  ik flink. We kennen Henk de viriele veertiger uit de sperma kliniek verhalen. In dit avontuur krijgt te maken met geil duo welk beiden Ruud heten. Ja hij had afspraak bij zijn huisarts Ruud. Henk had mee gedaan aan potje voetbal en kreeg bal in zijn ballen. Oude Ruud had hij verwacht kreeg arts in opleiding Ruud. Jonge Ruud is aantrekkelijker en zeker 10 jaar jonger als oude Ruud. Na het onderzoek wil jonge Ruud hem pijpen of Henk dan ook pijn heeft haha. Op dat moment komt Henk eigen Ruud binnen bekijkt de situatie.  Hij ziet Henk zijn blauwe ballen neem een voor een ze in zijn mond. Henk kreunt als oude Ruud zijn ballen likt. Tussen door tongen de doctoren met elkaar echt geil gezicht vind Henk. Henk komt klaar denkt nu weg wezen de mannen gun wat private time nee. Henk wordt nu helemaal uit gekleed net als de doctoren ze gaan sex hebben.  De doctoren zweten Henk ook even handdoekjes gaan rond. Ze genieten van elkaar belooft geil te worden. Henk ziet geen probleem sex met twee geile kerels te hebben.


Iedereen is weer schoon nee de praktijk is dicht. Oude Ruud werkt niet op woensdag maar maakte voor Henk een uitzondering. Maar blijkt nu had een  bedoeling er mee Henk te zien. Oude Ruud had zin in Henk maar Henk valt meer op de invaller. Die is wel minder groot geschapen als Henk zijn huisarts maar wel lekker. Hij merkt het verschil tussen beiden mannen sexueel. Viel niet op oude Ruud welk eeltige handen had. Jonge Ruud tong gaat over Henk zijn eikel. Oude Ruud voelt hij in hem komen. Ja voelt oude Ruud zijn harige ballen tegen zijn kont. Jonge Ruud heeft hem goed verwent zijn gezicht zit onder de sperma.

Jonge Ruud was behaard maar had zo te zien pas zijn ballen geschoren. Henk likt er aan. Oude Ruud pompt de condoom vol voor nieuwe positie aan genomen wordt. Henk ligt op de vloer en jonge Ruud zit op zijn penis berijd hem. Oude Ruud is buiten adem en bij komen terwijl de invaller flink genomen wordt. Als Henk komt maken ze elkaar schoon. Henk moet terug naar zijn werk en de mannen sluiten praktijk achter hem. Ben bepaalde mensen dankbaar in mij geloven en mij wilde inspireren !

2720 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.