Stalknecht 9: Voorspel

Geplaatst door: ries79 op 27-06-24

Stalknecht 9: Voorspel
================

Wat voorafging:

De jonge Joris (18) nam een vakantie baantje op een boerderij in Brabant, gerund door Hannes (60+), en bevolkt door alleen maar mannen: Sven(20+), Marco(30+), Ben(40+) en Tinus(late 50er). Bovendien allemaal homo of bi, en allemaal lustig naar seks. Voor Joris is het een doorbraak - hij weet nu dat hij mannenseks lekker vind en er goed op gaat, maar nog niet precies welke rol (top/bttm). Hannes en Ben zijn wat meer dominante tops, terwijl Tinus een ontzettende bottom is. Marco en Sven zitten er tussenin. Hannes liet Joris een aantal stadia doorlopen om hem vervolgens een "examen" af te laten leggen dmv een 1 op 1 sessie met Hannes in zijn slaapkamer, waarna het Joris vrij is om met wie dan ook te seksen.

Op dit moment heeft Hannes met Joris een bezoekje gebracht aan de plaatselijke seksshop annex groothandel, waar Joris zó geil door werd dat hij een random stranger, genaamd David, op de parkeerplaats zijn pik heeft laten zuigen. Nu heeft hij dit opgebiecht aan Hannes in de auto op weg naar de McDonalds, en Hannes blijkt David te kennen.

==============

Bij binnenkomst zag ik al dat de Mac aardig vol zat - het was ook net na etenstijd op een vrijdag. Hannes vroeg wat ik wilde en selecteerde het op een van de zuilen, samen met zijn eigen keuzes. Er rolde een bon uit met een nummer en we zochten samen een plekje. Het was lekker weer, maar buiten zat ook vrij vol - tot ik een plekje, achterin bij de wc's, zag vrijkomen. Die hoek was vrij leeg, en oogde ook wat beschut.
Nu was het wachten op onze bestelling.

Het duurde vrij lang, en ik kon niet stilzitten. Uiteindelijk liet ik merken dat ik naar de wc ging, en Hannes knikte - hij lette wel op.
Eenmaal in de wc liep ik naar een hokje en sloot de deur achter me. Ik gooide de bril omhoog en haalde m'n lul uit m'n broek en begon te rukken.
Godver wat was ik geil. David had pas geleden m'n lul nog zowat leeggezogen en nu zat ik alweer omhoog. Ik rukte en rukte, en m'n lul werd wel hard maar ik voelde het niet. Ik miste een geile vent waarmee ik kon tongen oid. Ik miste Hannes, die me heerlijk kon domineren en met zijn grote lul tegen m'n kontje aan zou rijden. Of Ben, met zijn megapik en het tergend langzame tempo waarmee hij me penetreerde. Ik begon te kreunen. Zachtjes, want het was toch een publieke wc, maar God, ik voelde het komen!

Niet veel later kwam het witte spul er spuitend uit, vergezeld van een harde kreun die ik echt niet kon bedwingen. Ik keek naar het resultaat terwijl ik stond na te hijgen - de spetters zaten overal... Ik besloot om het 'bewijs' van mijn ejaculatie maar weg te vegen zo goed en zo kwaad als dat kon met een wc-papiertje, maar ik moest eerst pissen. Fuck, wat lekker was dat. Wetende dat Hannes binnen zat, nam ik me voor om hem straks lekker te verwennen.

Ik veegde m'n pik af en daarna de meeste spetters. Ergens in m'n achterhoofd vond ik het wel een geil idee dat er nog wat spetters overbleven. Ik gooide het papiertje in de wc en trok door. Het gorgelende geluid klonk luid en toen ik uit het hokje kwam realiseerde ik me pas dat ik niet had gecheckt of er verder nog iemand was. Dat bleek niet zo, het bleef stil. Ik waste m'n handen (zorgvuldig, want we gingen zo eten) en liep terug het restaurant in.

Ik zag dat het eten al klaarstond, maar wat me meer trof was de ondeugende blik in Hannes' ogen. Hij zei niets, behalve "Tast toe, jongen" en mompelde er achteraan 'dat heb je nodig, denk ik'. Ik grinnikte en viel aan.
Eerst de dubbele hamburger. Hannes had een normale. Toen het friet, dat we ook allebei hadden. Daarbij had ik een milkshake genomen (aardbeien smaak, voor wie het wil weten) en Hannes een cola.

Toen we het op hadden en zaten uit te buiken, vroeg Hannes: "Wil jij nog wat na?"

Ik keek hem ondeugend aan. "Ja. Jou, lekkere beer."

"Zoiets verwachtte ik al. Stoute jongen. Je verspilde al dat lekkere zaad. Kom, dan gaan we."

We stonden op en ergens verwachtte (of nee, hoopte) ik dat Hannes me hier op de parkeerplaats achterin zou gooien en me keihard zou neuken. Dat gebeurde niet, en we gingen voorin zitten. Toen Hannes de auto startte, vroeg ik:  "Gaan we meteen richting boerderij?"

Hannes keek me van opzij aan, met een blik die me de mond snoerde.
"Nee, knul. We maken een tussenstop. Ik moet mijn lieve Joris toch nog even wat leren, zo blijkt."

Ik glimlachte en keek uit het raam. Op de parkeerplaats liepen mensen naar auto's, of juist richting de Mac. Het eten maakte me soezelig, en dat werd versterkt toen we weer reden. De cadans van de wagen bracht me ritmisch in een heel ontspannen staat van zijn. Ik wist niet eens meer welke kant we op waren gereden. Alleen dat het vrij lang duurde. Tegen de tijd dat de wagen stopte, was het buiten al aan het schemeren.

Toen we uitstapten zag ik dat we opnieuw op een parkeerplaats stonden, maar niet bij een McDonalds restaurant. Nee, om ons heen lag een vrij uitgestrekt bos. Het donkere groen was als een muur die ons omringde. Op de parkeerplaats zelf stonden maar een handvol auto's, en het was ook niet een heel grote parkeerplaats. Er was hooguit plek voor zo'n 12 auto's, en met Hannes' wagen meegerekend stonden er nu vijf.
Hannes gaf aan dat ik even moest blijven wachten naast de auto, terwijl hij achterom de wagen liep. Toen hij bij me was pinde hij me tegen de deur van de passagierskant aan. Zijn gezicht hing al snel een paar centimeter van het mijne. Mijn lippen openden zich automatisch, maar hij kuste me nog niet.

"Tijd voor je les, jongen. Zet je maar schrap."

Hannes stak zijn ene hand in mijn broek en greep m'n ballen hard vast. Ik wilde kreunen maar Hannes legde een hand op mijn mond. Zijn eigen mond ging naar mijn keel en zijn lippen en tong begonnen mijn hals te beroeren en te kussen. Terwijl hij dit deed, masseerde hij met zijn hand mijn ballen. Door de hand op mijn mond klonk mijn adem als een soort hyper gesnuif, omdat ik hier mega-opgewonden van werd.

"Godver knul, wat ben je toch heerlijk geil. Ik laat jou nooit meer gaan. Je hoort bij mij!"

Hij haalde zijn hand weg van mijn mond en in de plaats kwam de zijne, zijn tong diep naar binnen stekend. Ik trok inmiddels m'n broek los en Hannes schoof met wat moeite mijn broek én mijn jockstrap naar beneden. Hij trok mijn shirt bij me uit, en ik rilde door de koeler wordende avondlucht. Toen kuste hij me weer, hard en geil. Met zijn handen beroerde hij m'n tepels, waardoor m'n pik helemaal keihard werd. Ik kreunde het bijna uit van geilheid.

Hannes trok aan mijn haar, waardoor ik daadwerkelijk kreunde, meer van lichte pijn dan van geil, maar toen ik Hannes lippen rond mijn tepel voelde trok dat ook alweer weg. Ik stond alleen maar te hijgen, me vaag bewust van mijn omgeving. Ergens in de hoek van mijn ogen zag ik een man. Hij leek alleen maar te staan kijken. Observeren van afstand.

"Ooh, mijn mooie, prachtige, geile jongen. Ik ga je zo ontzettend geil neuken dat je de hele avond na loopt te gloeien, godverdomme!"

Ik werd omgedraaid en kwam hard tegen de deur aan. Ik kreunde licht, maar voelde al snel Hannes geile tong tegen mijn kut. Ik kreunde harder van het zalige natte gelik.
Ik keek opzij en nu zag ik de man beter. Hij was dichterbij gekomen. Hij leek wat ouder, ergens mid 50 schatte ik. Het was moeilijk te zien door het wegstervende licht. Wat wel duidelijk was is dat hij bijna naakt stond en zijn leuter goed aan het rukken was. Ik grijnsde en werd er op de een of andere vreemde reden nog geiler van.

Ik hoorde een broekrits achter me. Vervolgens voelde ik een bekende lul tegen mijn kutje. Instinctief opende ik mezelf, maar Hannes gleed nog niet naar binnen. Hij liet zijn grote, stevige worst tussen mijn billen rusten, en ik klemde m'n billen ertegenaan. Hannes' handen lagen rond m'n middel, terwijl er een zacht gesprek ontstond.

"Goedenavond." zei de onbekende man.

"Navend." Hannes' accent kwam meer door als hij opgewonden was.

"Is dit een privéfeestje, of mag ik meedoen?" opnieuw de onbekende. Ik bekeek hem nog eens. Kaal, klein buikje, geen borsthaar. Alleen wat stubble op z'n gezicht.

"Zeg het maar, knul. Wil je alleen mij, of mag deze nette heer ook meespelen?"

Toen gleed Hannes in me. God, wat een rush! Ik kon niet meer praten, dus wenkte ik de man die zich suf had staan rukken en nu een behoorlijk stijve paal had. We kusten en ik moet zeggen - deze man was goed. Sensueel, vol passie duwde deze man zijn tong bij me naar binnen, terwijl Hannes' pik steeds dieper naar binnen gleed. Ik schoof wat naar achteren, waardoor onze lippen van elkaar gleden, maar ik Hannes nog dieper in me kon krijgen. Vervolgens draaide Hannes me een halve slag, zodat de stijve paal van de onbekende vlak voor mijn gezicht stond en mijn mond deze gretig naar binnen werkte.

Op een gegeven moment leek het alsof de ene beweging achter mij en de beweging voor mij hetzelfde ritme kreeg. Dit maakte het mij makkelijker om twee pikken in me te hebben. De pik van de onbekende man was niet zo dik als die van Hannes. Dit maakte het makkelijker om hem te slikken.

Na een tijdje gaf da man aan dat hij dicht tegen klaarkomen aanzat en graag ook mij wilde palen. Hannes, wel gewend aan een lange neuksessie, gleed soepel uit me en de wissel begon. Ik voelde de onbekende pik bijna niet, omdat deze qua dikte dunner was dan die van Hannes, en mijn kut inmiddels gewend was aan de zijne. Mijn mond had even meer moeite met die van Hannes, maar ook dat loste ik snel op.
Maar God! Deze onbekende vent stootte hard! Ik moest Hannes pik uit mijn mond halen, want het ritme was totaal anders! Ik kreunde hard, want elke stoot ging ballendiep naar binnen. De man had aangegeven dat hij bijna klaar zou komen, maar hij bleef maar doorgaan.
Hannes trok me aan mijn haar omhoog, zodat mijn mond openstond en ik hem aan kon kijken. Mijn tong hing uit mijn mond en ik hijgde en kreunde. Maar toen Hannes zijn lul min of meer op mijn tong legde, begon ik instinctief te likken, terwijl ik hem aan bleef kijken.
Dit veroorzaakte een kettingreactie bij de onbekende. Hij begon te kreunen en harder te stoten en niet veel later kwam hij, half gillend, klaar in mijn kut. Ik voelde zijn sperma diep naar binnen spuiten.
Een volgende wissel vond plaats en nu stond de man weer voor me. Zijn pik droop van het sperma en hij veegde het deels af aan mijn gezicht, maar de rest kreeg ik letterlijk in mijn mondje. Ik likte hem helemaal af terwijl Hannes mijn kont weer begon te vullen met zijn pik.

Een paar minuten later nam de man afscheid. Ik kreeg een aai over m'n bol - een teken van waardering - en hij zwaaide naar Hannes. Die begon nu harder te stoten. Doordat ik die vent z'n pik had afgelikt werd Hannes geiler, en dat pushte hem richting klaarkomen.

Ik voelde hem steeds dieper, en ikzelf begon ook tegen een nieuwe spuitbeurt aan te zitten, zo diep kwam Hannes met zijn pik. Mijn kontje, dat nu lekker doorgelubet was door het sperma van de onbekende, was des te gevoeliger als er diep gestoten werd. Het kreunen werd harder naarmate de avond vorderde, en toen de zon onder was gegaan kwam Hannes hard kreunend in me klaar. Tegelijkertijd spoot ik met mijn pik het asfalt onder naast het busje.

Hannes gleed uit me en trok me naar zich toe, terwijl hij me tegen het busje aan zette. We stonden plakkerig tegen elkaar aan, maar dat deerde ons niet. We waren geil en tongden elkaar opnieuw. Wat voelde dit heerlijk. Ik was volledig doorgeneukt en ik voelde me er steeds gemakkelijker bij. Hoe dat kwam wist ik nog steeds niet, maar misschien had het altijd in me gezeten.

We likten elkaars pik af en terwijl we onze broeken omhoog trokken leunden we tegen het busje.

"Zo,' zei ik 'en welke les was dit, meester?" Ik knipoogde er bij en grijnsde. In Hannes ogen lag diezelfde ondeugende sprankeling die ik eerder had gezien.

"Dit was de les waarbij ik je volledig door wilde neuken. De bonus was die geile vent die er bij kwam. Je hebt weer aardig wat sperma naar binnen gekregen knul. Je bouwt een lekkere basis op zo!" Hij lachte, en het klonk hard op de parkeerplaats. De lampen waren aangesprongen en het had een beetje troosteloze aanblik. 2 van de 4 andere auto's waren weg. De andere twee stonden er onaangetast bij, en ik verwonderde me of deze ooit weg zouden gaan, of hoe laat? Uiteindelijk besloot ik dat het niet mijn zaken waren. Maar waar ik wel over nadacht was waar de eigenaren dan in dit bos zaten... en bedacht me toen dat ook dat niet boeide.

We hadden ons inmiddels verder aangekleed en stapten weer in. Dit keer, terug naar huis. Terug naar de boerderij.

Word Vervolgd

2599 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.