Per ongeluk....1

Geplaatst door: johnsucker op 29-06-24

Het was een druilirige dag. Maar moest boodschappen doen. Dus op naar de supermarkt. Ik ging met de auto, want moest flink wat halen. Ik snelde naar binnen en deed mijn boodschappen. 2 tassen en 2 kattezand balen. Toen ik naar buiten liep met kar zag ik een bekende lopen uit mijn flat. Een zwarte kerel van een jaar of 55. Althans dat dacht ik. Ik wilde net gaan inladen  en zag dat de buurman struikelde en behoorlijk viel. Regenen wat wat verminderd. Ik liep naar m toe en zag dat hij behoorlijk pijn had aan zijn voet / enkel. Ik zei m gedag en vroeg of het ging,  nou doet behoorlijk pijn. Ik zei, kom omhoog, dan rij ik je naar de dokter. Met flinke ondersteuning liepen we naar mijn auto. Mijn boodschappen snel in de auto gezet en op naar de dokter. Onderweg zak ik ook dat zijn hand flink bloedde door schaafwond. Ook stelde we elkaar voor, hij zei dat zijn naam Leroy is. Bij de dokter gekomen die vertrouwde het niet en moesten naar eerste hulp in zkh. Daar aangekomen werden er meteen foto,s gemaakt van voet en enkel, en ja hoor gebroken. Leroy moest in het gips. De verpleegster vroeg of hij thuis hulp had van iemand, hij vertelde dat hij alleen woonde.

Daarop zei ik, meneer kan wel bij mij voor een paar dagen. Zodat ik hem kon helpen met het e e a. Dat vond hij eerst wel gek, maar het kon niet anders want hij had niemand. Dus wij naar huis. Ik heb hem in mijn huis gezet op de bank en ben de boodschappen uit de auto gaan halen. Alles opgeruimd. Zijn broek was open geknipt voor het gips. Ik zou in zijn huis even kleding halen. Was met 10 minuten weer terug. Ik zei die broek zullen we maar helemaal open knippen uit uitdoen. Hij zei dat hij wilde douchen, maarja het gips mocht niet nat worden zo ook het verband om zijn hand. Ik zei, we kunnen ze inpakken met plastic zak, dan kun je even douchen. In de doucht had ik plastic kruk staan voor shampoo en zo, dus daar kon hij op zitten. Ik hielp met uitkleden, shirt uit en onderbroek. Op het moment dat ik zijn boxer uit deed zag ik pas dat hij erg groot geschapen is. Hij zag dat ik verbaasd keek, en zeim ja sorrie, ik heb geen kleintje. Nee dat kun je wel zeggen zei ik. Mijn god wat een pik man. Het douchen ging verder prima. En toen afdrogen. Ik heb geholpen. Toen naakt terug naar de bank. Daar een grote handdoek op gelegd waar hij op kon gaan liggen. Intussen maakte ik wat te eten. Tijdens het eten bedankte hij me. En zei dat hij bij mij in het krijt stond. Ik zei komt goed. Ik vroeg wat hij wilde halen in de winkel. Hij wilde wat drank halen. Aha zei ik. Ik zou daar nu even mee wachten. Want hij had pijnstillers gekregen.

Hij kon goed liggen op de bank en vroeg gaan slapen. Ik keek nog wat tv op slaapkamer en toen ook slapen. De volgende ochtend zag ik dat hij nog sliep. Ik dacht laat maar lekker slapen. Maakte een bak koffie en ging douchen. Op bed koffie drinken en even nieuws gekeken. Toen hoorde ik hem hoesten. Ik liep naar m toe en zei goeie morgen. Hij zei ik moet ongelooflijk pissen, aha ok kom maar dan gaan we naar toilet.eenmaal daar hoorde ik een enorme straal de pot in gaan. Logisch met zo,n grote pik . Hij had een strakke boxer aan die ik gehaald had in zijn flat. En zag die enorme bobbel. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. We hadden koffie gedronken. Hij vroeg of hij een joint mocht roken, ik zei ja hoor maar heb je die dan, ja thuis. Ok ik zal het wel halen. Er lag wiet en zo op tafel. Alles meegenomen. Daar hij maar 1 hand vrij had draaide ik op zijn aanwijzen een joint. En die hij begon te roken. Ik zag dat zijn bult begon te groeien. Hij zei ik wordt altijd heel vrij en hitsig met een joint.ik zei maak niet uit, doe of je thuis ben. Zal ik doen zei hij. Hij trok zijn boxer omlaag met een hand en toen floeptje zijn grote paal eruit. Zeker 22cm en goed dik. Grote besneden eikel. Flinke hangzak met 2 grote kloten er in. Ik kom mijn ogen er niet vanaf houden. Hij zat wat te trekken. Opeens vroeg hij, wil je hem voelen, ik zei eh ja ok. Ik pakte zijn lul vast en voelde erg zwaar. Er kwam flink wat voorvocht uit zijn eikel. Ik zei zo zo die wordt goed nat. Ja man altijd zei hij. Je zal wel heel wat zaad spuiten.

Zeker zei hij. Dat zal je zo wel zien. Ik ging van de bank af om op mijn knieen te gaan zitten om hem beter te kunnen aftrekken. Dat voorvocht bleef lopen. Mijn hand was al behoorlijk nat en glad. Ik nam mijn andere hand  en trok verder. Ik rook aan mijn andere hand en likte aan het vocht. Hij zag het niet want had zijn ogen dicht. Dacht ik. Vind je het lekker vroeg hij, ik zei ja lekker zilt. Je mag het ook proeven aan mijn eikel. Ok zei ik. Ik likte het vocht en het smaakte heerlijk. Ik bleef likken en nam zijn eikel on mijn mond. Ik hoorde een kreun van hem. Dat gaf mij het teken om hem lekker te pijpen. Ik zoog die lul zo ver mogen mijn mond in. Likte zijn paal naar zijn ballen toe, nam 1 voor 1 zijn ballen in mijn mond. En ik zag en hoorde dat hij genoot. Ik was zon 10 minuten aanhet zuigen toen gaf hij aan dat hij ging klaarkomen. Hij zei wel 3 keer, stop nu met zuigen want ik kom zo, maar ik ging door. Ik zoog ziin paal wat wilder en ineens gaf hij een gil 3n spoot mijn bek vol met zijn zaad. Ik moest 3 x slikken? Wat een lading. Wow man wat een lekkere pik heb je. Je zaad smaakt perfect. Ja man het was erg lekker. Ben al heel lang niet meer gezogen. Ik zei graag gedaan. En als je weer wil zeg je het maar. Ok zei hij, dat zal ik doen. Het was weer tijd voor koffie. Savonds een makkelijke maaltijd gemaakt. Eenvoudige pasta. Goed voedzaam. Savonds tv gekeken. En wederom nam hij een joint. En ja hoor daar kwam weer een extra grote bult in zijn boxer. Ik zei, zeker weer zuigtijd !? Ja man graag. Zo gezegt zo gedaan. Wederom zijn lul goed geil afgezogen. En weer een enorme lading zaad. Dit ging zo een paar dagen door. Ook tijdens het douchen. Ff pijpen en likken. Opeens zei ik, vind je het geil om ook in mijn bek te pissen ? Joh dat heb ik nog nooit gedaan. En ja wil ik wel eens. Ik zei ok. Jij zit wijdbeens op kruk in douch, ik je lul in mijn bek en pissen maar. Wow wat een heerlijkt warme ferme straal pis. Ook zag hij dat ik geen grote pik heb. Tja het is niet anders, maar daarom zit ik graag aan een grote pik.  Hhmm zei hij. Dit wil ik wel vaker.zon zuig en pis slet. Ik zei, je zegt het maar. Zovaak je wil. Gelukkig is hij wat dominant en noemt hij mij slet en hoer. Perfect. Ik vroeg hem of hij ook wel eens wilde neuken, ja zei hij maar haast niemand kan hem hebben. Oh zei ik, ik weet er wel een. 

5044 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.