Mijn geile ontmaagding

Geplaatst door: jaso1 op 02-07-24

Ik was 19 toen ik achter het bestaan van homo.nl kwam. Al gauw begon ik met camsessies met oudere mannen op msn die ik via de site leerde kennen. Met één daarvan had ik meerdere sessies gehad. Het was een man van 59 en hij vroeg op een gegeven moment of ik niet eens een keer naar hem toe wou komen. Ik had hem laten weten dat ik nog niet eerder was geneukt. Hij wou mij wel ontmaagden zei ie en ik besloot om naar hem toe te gaan. Een paar dagen later stond ik dan bij hem voor de deur. Eenmaal binnen gingen we naar de huiskamer en gingen we op de bank zitten. Hij merkte dat ik wat nerveus was en stelde me gerust dat ik niks hoefde te doen als ik het niet wou. Ik zei tegen hem dat dit nieuw voor was maar dat ik er wel zin in had, want anders zou ik niet langs zijn gekomen. Hij trok zijn broek naar beneden en zijn lul kwam tevoorschijn. Ik pakte zijn lul vast en begon hem af te trekken. Toen zijn lul goed hard was geworden ging ik voor hem knielen en nam ik zijn lul in mijn mond. Het was de eerste keer dat ik een lul zoog en het maakte me zo geil om hem zo te verwennen. Ik wisselde het aftrekken en pijpen met elkaar af en hij begon te kreunen. Na een tijdje stond ie op en nam hij mij mee naar de badkamer. Daar gingen we onder de douche en maakte hij mijn kontgat schoon met douchegel.

Hij stak ook zijn vinger erin terwijl hij me aftrok. Ik was zo geil en liet hem zijn gang gaan. Nadat hij vond dat ik schoon genoeg was nam hij me mee naar zijn slaapkamer. Hij ging op bed liggen en zei dat ik hem moest pijpen met mijn kutje boven zijn gezicht. Ik ging in 69 op hem liggen en begon hem te pijpen. Hij spreidde mijn billen en begon me te rimmen. Het gevoel van zijn tong in mijn kutje liet mij zo hoerig voelen. Hij vroeg of ik het lekker vond om zo gelikt te worden. Ik zei dat het zo fucking lekker was en dat ik zijn tong diep erin wil hebben. Hij liet mij op me rug liggen en liet mij mijn billen spreiden. Hij ging toen mij verder rimmen en hij trok mij erbij af. Hij spuugde daarna in mijn kutje en stak rustig twee vingers erin. Toen ging hij mij pijpen en vingeren. Het was zo lekker wat hij deed en ik moest daardoor bijna klaarklomen. Ik zei dat hij moest stoppen want ik wou nog niet spuiten. Hij vroeg of ik klaar was voor zijn lul en ik knikte geil ja. Hij pakte glijmiddel en deed het op zijn lul en in mijn kutje. Daarna deed hij zijn eikel tegen mijn kut en ging hij een beetje wrijven. Al wrijvend stak hij zijn eikel erin. Toen hij wat dieper ging deed het een beetje pijn en haalde hij even zijn lul eruit. Zo langzaamaan herhaalde hij het tot zijn lul van zo'n 16cm helemaal in mijn kutje zat. Hij vroeg me hoe zijn lul aanvoelde en ik zei dat zijn lul fucking groot aanvoelde in mijn kut. Langzaam begon hij mij te neuken en hij voerde de tempo steeds harder op. Op een gegeven moment was hij echt hard en snel aan het beuken in mijn kut en ik kreunde hard bij elke stoot. Na een tijdje liet positioneerde hij mij in doggystyle. Ik stak mijn kont gewillig in de lucht en hij deed zijn lul weer erin.

Meteen ging hij weer hard stoten. Hij begon mijn billen te spanken en zei dat mij  kutje echt lekker strak was en dat ik een geil sletje was. Ik kon alleen maar kreunen van geilheid. Hij stopte en ging weer op bed liggen en zei dat ik op hem moest rijden. Ik hurkte boven zijn lul en liet me zakken tot zijn lul niet dieper kon. Daarna begon ik op en neer te gaan. Hij zei weer te zeggen dat mijn kut zo lekker strak was. Hij pakte mijn gezicht en trok me naar hem toe en begon me te tongen. Ik ging er wild op in terwijl ik bleef door rijden. Hij zei dat hij bijna moest spuiten en vroeg me waar ik zijn zaad wil ontvangen. Ik zei dat ik mijn kutje volgespoten wou hebben. Hij stopte en liet me weer op mijn rug liggen. In missionaris standje ging hij mij weer hard neuken. Hij zei dat ik mijn kutje ging vullen met zijn zaad en ik zei dat ik zijn geile sletje was en dat ik zijn zaad wil hebben. Niet veel later kwam hij luid kreunend klaar. Met elke zaadlozing ramde hij zijn lul diep erin. Hij haalde zijn lul eruit en zei dat ik zijn zaad eruit moest persen. Terwijl ik dat deed ging hij mij weer rimmen en aftrekken. Toen ik bijna kwam zei ik dat ik moest spuiten. Hij stopte met rimmen en begon me te vingeren en ging me daarbij pijpen. Ik kwam vet heftig klaar en hij bleef doorpijpen tot mijn lul slap werd. Hij spreidde daarna mijn kutje en spuugde het zaad erin. Hij stak weer zijn vingers erin en ging met me tongen. Zo bleven we nog even nageilen tot we ons gingen opfrissen. Zo terugkijkend was mijn eerste keer echt een ervaring om niet te vergeten. Ik word er elke keer weer zo fucking geil van als ik er aan terug denk.

4999 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 33)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.