Vrijgezel(lig)

Geplaatst door: snoepjevanweek op 03-07-24

Eigenlijk toeval wij Bern ja de laborant terug zagen. Maar we(de lezer) waren een tuin in gevlucht zagen engerik onze kant op komen. Wij de lezer zijn in dit verhaal toe kijker onzichtbaar. Dus zuiver toevallig belanden we in de keuken van Bern. Hij stond handmatig de afwas voor twee personen te doen. Is hij geen vrijgezel lees verder dan vind je het uit. We zagen de tuin denken oudere man kan ons vergissen zat stil.

Bern bewoog mee met de muziek die klonk. De oudere man kwam de keuken in bergt de afwas op. Er werd geen woord gewisseld vreemd best. Bern heeft de koffie klaar brengt hem naar de huiskamer. Maar de oudere man is daar niet Bern zet boel neer.

We zien de oudere man liep naar de slaapkamer. Als ze er beiden zijn trekt hij Bern op zich belanden op het bed. Ze kleden elkaar uit tot ze naakt zijn.  Maakt wat uit of stel zijn niet echt. Verraad maar de man komt van twee dingen eten en sex verder niet.

Om te beginnen tongen even voor ze standje 69 gaan doen. Bern pakt daarna glijmiddel en condoom klaar voor actie. Zonder moeite glijd die in de man. Zal eerst keer niet zijn en de oudere man is zeker geen maagd. Bern kwam snel klaar condoom de prullenbak in. Nee neemt niet mee naar het werk haha.

Het is puur sex Bern voelt geen genegenheid en is zeker geen familie. Na de snelle douche aan kleden en naar de huiskamer. De koffie is nog warm neem aan wordt in geschonken. Laten wij maar naar buiten gaan vrees gebeurd niks meer. Zal wel veilig zijn kijken links en rechts die griezel is weg.

2569 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.