alweer in zo'n lekkere geile bui.........

Geplaatst door: ericwilnogsteeds op 04-07-24

Er zijn van die dagen, en gelukkig heb ik die regelmatig, dat je gewoon in een lekkere geile bui bent en hunkert naar lekkere mannensex. De ene keer weer via de chat maar vandaag had ik weer volop zin om naar de sexbios te gaan. Ik had me lekker kaal geschoren, gespoeld en reed vol geile zin naar de sexbios in Zeist, kocht een kaartje en een tube glijmiddel en ging naar boven. Ik vind het altijd lekker om me gelijk helemaal uit te kleden zodat ik gelijk klaar ben om genomen te worden maar niet voordat ik eerst wat glijmiddel op de goede plek deed. Er waren genoeg mensen zo te zien, ik schat een stuk of 15 en ik liep alle ruimte door al trekkend aan mijn pik.

Ik kwam in een ruimte waar een man op de bank zat en zich liet pijpen door een andere man terwijl er nog 3 mannen al spelend met hun pik naar stonden te kijken. Hij keek me met een geile blik aan en ik bukte voorover om hem te zoenen maar het werd al gelijk tongzoenen. Dit maakt me altijd zo geil en met mijn handen pakte ik zijn tepels vast en begon er mee te spelen. “o, ja” fluisterde hij “ga door” en hij begon heerlijk te kreunen. De man voor hem was hem nog steeds heerlijk aan het pijpen. Ik ging nu met mijn mond naar beneden en begon om en om op zijn tepels te zuigen. Ik zag in mijn ooghoek dat de pijpende man voor hem nu één van de ballen in zijn mond nam en erop begon te zuigen. Ik nam mijn kans en nam nu de heerlijk natte pik in mijn mond en begon op zijn eikel te zuigen en met mijn tong de eikel te bespelen. Het gekreun in de ruimte werd luider. Om en om namen we nu de lekkere pik in ons mond hopende op wat komen gaat. Terwijl ik daar zo voorover gebogen stond te pijpen voelde ik opeens een paar handen op mijn billen. Langzaam werden mijn billen gemasseerd en voelde ik een harde pik tussen mijn billen heen en weer gaan. Het glijmiddel deed zijn werk want ik voelde een harde eikel tegen mijn kringspier aan. Langzaam voelde ik de pik naar binnen komen. Nu was het mijn beurt om ook te kreunen van genot. De man die we samen aan het pijpen waren hijgde dat hij ging komen. Met 2 monden om zijn pik die alsmaar harder werd was er geen houden meer aan. Grote stralen zaad vonden hun weg in onze monden. Geil als ik was slikten we alles door en likten we de mooie kale pik schoon. Ik kwam omhoog en begon mijn zaadgever te bedanken met een lekker tongzoen. Al tongend werd ik nog steeds heerlijk in mijn naar zaad hunkerende kont genomen. Af en toe kreeg ik een lekkere tik op mijn billen. Na een paar minuten voelde ik dat hij mijn middel stevig vastpakte en me vol overgave harder begon te neuken. Ik deed er nog een schepje bovenop en riep “ohh, ja spuit me maar lekker vol”. Het duurde dan ook niet lang of ik hoorde een harde kreun en voelde het warme zaad zich een weg bij mij naar binnen banen. Na nog een paar harde stoten haalde hij zijn pik uit mijn soppende kontje, gaf me nog een laatste pets op mijn kont en  liep weg zonder wat te zeggen. Ik wilde nog opstaan om hem te bedanken maar hij was er al vandoor. Na nog een lekker tongzoen besloot mijn zaadgever er ook vandoor te gaan. Ik stond nu op en keek om me heen, 2 mannen al spelend met hun pik keken mij nu aan. Ik begreep al snel wat de bedoeling was en ging op mijn knieën. De mannen kwamen nu voor me staan en om de beurt nam ik een pik in mijn mond en begon er heerlijk op te zuigen.

Ik nam de lekkere eikel in mijn mond en begon er op te zuigen, langzaam ging ik met mijn tong naar beneden en nam de ballen om en om in mijn mond. Mijn mond en tong deden hun werk en de man begon geil te zuchten. Ik voelde dat zijn pik harder begon te kloppen en nam nu zijn eikel weer in mijn mond terwijl ik met mijn tong de plek beroerde waar mijn beloning uit zou komen. Met mijn handen pakte ik de schacht en speelde met zijn ballen. Het duurde dan ook niet lang of ik voelde de eerste stralen sperma mijn gewillige mondje vullen.  Mijn tong deed zijn werk en het leek wel of er geen einde aan kwam. Langzaam werd zijn pik wat slapper en hij trok hem uit mijn mond. Hij pakte mijn hoofd vast en zei “mond open!”. Ik deed mijn mond open en toonde hem mijn volgespoten mond. “en nu alles doorslikken!” Dit deed ik natuurlijk maar al te graag en ik toonde hem mijn lege mond. “goed zo zaadslet, en nu de volgende”. Hij had het nog maar nauwelijks gezegd of de man naast hem stootte zijn pik in mijn mond. Het hele ritueel herhaalde zich weer en het duurde dan ook niet lang voordat deze man mijn naar zaad hunkerende mond volspoot. Ik deed mijn mond weer open en toonde hem mijn volle zaadbek. “goed zo zaadslet, jij weet hoe het moet!, tot de volgende keer” Dit compliment maakte mij natuurlijk weer geiler en ik zag de voldane mannen met hun lege zak vertrekken.

Ik stond op en besloot even in de grote zaal te gaan kijken, er staat een groot scherm, wat banken en 2 leren bedden. En er stonden een aantal mannen. Om even bij te komen van wat er daarnet was gebeurt besloot ik even op mijn buik op één van de bedden te gaan liggen. Dit was natuurlijk een naïeve gedachte. Het duurde niet lang voordat er iemand mijn kant op kwam en mijn benen en billen begon te strelen. Ik besloot maar om me in deze weerloze positie, helemaal over te geven aan deze man. Bovendien was het heerlijk en maakte het meer geile lusten in mijn los. Ik voelde zijn hand over mijn billen gaan en zijn middelvinger zocht naar mijn natte en gevoelige mannenkutje. Soepel stak hij zijn vinger naar binnen wat ik beantwoordde met een hunkerende kreun. “zo sletje van me zo te zien ben je niet vies van zaad, dat komt mooi uit!”,  Ik moest van hem op mijn handen en knieën gaan en hij kwam achter me het bed op pakte zijn pik vast en streelde ermee over mijn kontje. Toen zette hij zijn pik tegen mijn reeds volgespoten kontgat en begon me met lange halen te neuken. Dit was de andere mannen in de zaal blijkbaar niet ontgaan want ik voelde nu een hand om mijn pik die mij heerlijk begon af te trekken. Jemig wat was dit geil zeg en ik kreunde harder en harder.

Toen werd mijn hoofd vastgepakt en een halfharde pik kwam richting mijn pijpgrage mondje die ik gewillig opende. De handen lieten mijn hoofd los en ik begon aan de pik te zuigen. Langzaamaan werd de pik harder en proefde ik het heerlijke ziltige voorvocht op mijn tong. Ik hoorde de man die me heerlijk aan het neuken was zeggen “spuit dat geile mondje maar lekker vol hoor!”. Hij had het nog maar net gezegd of hij pakte mijn hoofd vast en hij zei ”mond open, tong naar buiten”. Grote klodders zaad werden bijna gelijk in mijn mond en op mijn gezicht gespoten. Dit uitzicht werd de man die me neukte ook teveel en met een luid “jaaaa, ik kom” spoot hij mijn geile mannenkutje vol. Het leek wel of zijn pik nauwelijks verslapte want hij bleef me maar doorneuken. De man voor me wiens zaad op mijn gezicht zat boog zich nu naar me toe en begon zijn zaad van mijn wangen en kin te likken. Ik werd er alleen maar geiler en geiler van. Met een half geopende en met zaad gevulde mond kwam hij richting de mijne en begon me heerlijk te tongen. Onze tongen speelden met het zaad en allebei slikte we een deel door. De man achter mij commandeerde me om van het bed af te komen en met mijn kont naar hem te komen staan. Het duurde dan ook niet lang voordat ik zijn pik weer in mijn geile kontje naar binnen voelde komen om me weer heerlijk te neuken. Degene die aan mij pik trok kwam op zijn knieën voor mij zitten, de man die mij net zaadzoende kwam er ook naast zitten en samen begonnen ze me te pijpen, Door alle geile gebeurtenissen duurde het dan ook niet lang of ik voelde mijn zaad opborrelen. Met mijn grote stralen warm zaad vulde ik de 2 monden voor me. Om de beurt kwamen ze nu voor mij staan en persten ze met hun mond mijn eigen zaad in mijn zaadmondje. Ëën van de mannen kwam nu voor mij staan en begon me heerlijk te tongzoenen. De man achter me begon me  al heviger en heviger te neuken, het duurde dan ook niet lang of ik voelde een volgende lading zaad in me komen. Nu haalde hij wel gelijk zijn pik uit mijn volgespoten kont, gaf me een lekkere klap op mijn kont “zo sletje van me, ik hoop dat je er de volgende week weer bent” en liep weg. Na een lekkere lange tongzoen hield ik het ook maar voor gezien en bovendien was ik ook aardig moe geworden. Ik ging nog even rustig op de bank naar de geile film kijken en bedacht me dat ik toch wel een behoorlijke zaadslet aan het worden ben. En het mooie is, ik vind het nog heerlijk ook. Voldaan stond ik op en voelde het zaad uit mijn naar nog meer pikken hunkerende kontje stromen langs mijn benen.

Ik had weer eens een heerlijke geile middag beleefd.

4423 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.