Per ongeluk....3

Geplaatst door: johnsucker op 06-07-24

Leroy bleef nog 3 dagen bij mij en heb hem zo,n 3 x daags geil leeggezogen. Hij wilde weer naar huis. Zo gezegd zo gedaan. Thuis geïnstalleerd. En ging paar x per dag naar hem toe. Om te helpen met huishouden en douchen en afzuigen. Smiddags belde hij me en zei kom je vanavond. Ik wil leeg. Neem je poppers mee. Ik rond 7 uur naar m toe. Ik kwam binnen en zag 2 blacks op de bank on boxershorts. Zo zei Leroy, dit is een verassing voor je. Nu heb je 3 pikken te zuigen. De 4e kon niet. Hier was ik in mijn nopjes. Ik begon met zuigen van de een naar de ander. Ben zeker 2 uur bezig geweest. De heren rookte en dronken en het werd steeds geiler. Heerlijk veel zaad geslikt. Toen de heren leeg waren moesten ze natuurlijk gedrieen in mijn bek pissen.

Dus op mijn knieen in de douche en een voor een leegde ze hun blaas. Wat geil was dat. De 4 de pik die zou komen zou morgen komen. Dat was wel een blanke. Volgende dag smiddags zou hij komen. Ik naar Leroy en ja hij was er al. Zat op de bank met zijn grote pik te spelen. Meteen op mijn knieen en hem heerlijk afgezogen, ook Leroy geleegd. Weer in de douche en pis gedronken van beide. Wow wat was dit geil. Leroy zei, dat de heren van gisteren ook wel wilde neuken. Dus Arjan geappt dat er 4 pikken wilde neuken. Ook hij was in de 7de hemel. Drie dagen later is Arjan s,avonds helemaal suf gepaald door 4 pikken en ik heb alle pikken voorgezogen. Ook de kut van Arjan leeg gelikt van het zaad van de 4 heren. Zalig. Dit gaat tot aanvandaag nog door.

Sommige komen ook bij mij voor een blowjob, zelfs midden in de nacht. Het worden er steeds meer. Maar hoe meer pikken hoe beter. Inmiddels is Leroy een goeie vriend geworden van mij. Af en toe neukt hij een vrouw. Want ja hij is een hetero.

Inmiddels is het gips van de voet van Leroy er af. Ik ben blij met Leroy als goeie vriend. Inmiddels heb ik zo'n beetje een dagtaak aan pikken zuigen. Maar ik doe het met veel plezier. 

2388 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.