Weekend sex

Geplaatst door: snoepjevanweek op 07-07-24

Ik gebruik de term suikeroom voor de kennis Pim verbleef dat weekend, hoop is geen beladen term denk het niet. Pim zou dat weekend bevorderd worden tot kapitein  ja landmacht. De suikeroom bood hem aan dat weekend bij hem te logeren. Wees zeker suikeroom zou bij ceremonie zijn. Maar hij wilde betaling in natura van Pim. In middag was het al op de bank zoenen en standje 69 zou meer gebeuren. Pim zag geen probleem voor leger in ging had al ontdekt wat hij was. Daarom was oke wat suiker oom wilde en later gebeurde.


Pim die avond was te opgewonden meerdere redenen klom uit bed. Suikeroom zat in zijn kamer in bed een boek te lezen. Het boek was zo weg Pim schoof zo onder het dekbed. Hij stak zijn hand uit voelde suikeroom was naakt. Had ook niet anders verwacht had de douche gehoord beiden waren schoon. Pim trok suikeroom af het signaal voor actie. Even nog standje 69 voor Pim klaar zat voor suikeroom welk hem rimde. Suikeroom had alles verzorgt kwam in een stoot in Pim. Deed even pijn maar niks opbouwend tempo gelijk vol aan. Suikeroom wilde nu meer voelde Pim wel.

Daarom was geen verrassing suikeroom hem verwende en zijn pik en ballen in zijn handen had. Ja heeft lange harige armen net als harige ballen. Pim voelde ze terwijl suikeroom door ging met stoten. Pim ging na tijdje op zijn rug liggen benen op de brede schouders. Hij voelde de pik diep gaan hoorde een knap de condoom was gescheurd. Pim voelde het zaad in hem en ook uit hem druppelen. Geen nood Pim is geen vrouw en suikeroom is getest. Pim ging spoelen en de blauwe plekjes verzorgen de kennis is ruw behaard eenmaal. Volgende dag was suikeroom er bij toen Pim bevorderd werd. Neem aan later die dag weer betaling in natura? Hoop onze Vlaamse vrienden kunnen verhaal lezen. Had gevoel hun zaken anders noemen mogelijk.

1744 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.