Dansen

Geplaatst door: lurker op 10-07-24

Ik ben op kantoor, als ik door een ruimte moet waar mijn baas is, samen met twee mensen waarmee hij samenwerkt. De drie zijn een beetje aan het dansen op de muziek die aan staat en zonder nadenken doe ik mee, waarbij beide heren me aanmoedigen en ze zich even later aan me voorstellen, ze heten Ronnie en Victor. Aangezien de drie zo te zien in bespreking zijn beweeg ik me, nog steeds dansend, vervolgens richting mijn werkplek en sluit de tussendeur. Een tijdje later gaat mijn baas naar huis en als weer even later Ronnie vraagt of ik nog een keer wil komen dansen, sta ik meteen op en loop mee, waarna ik op de plek ga staan waar Ronnie me wil hebben. Beide heren gaan tegenover elkaar aan de tafel zitten, naar mij toe gedraaid en er wordt geen muziek aan gezet, dus ik kijk even bedenkelijk, waarna Ronnie zegt “Wij kijken graag naar de bewegingen die jij maakt als je danst, dat kan ook wel zonder muziek toch?”.

Ik moet even over mijn schroom heen stappen, maar zie hier de lol wel van in dus ik beeld me een bepaald nummer in en begin te dansen. Na een tijdje zit ik er helemaal in en als Ronnie vraagt of ik vlak voor hem wil gaan dansen, beweeg ik meteen naar hem toe en als ik voor hem dans zegt hij tegen Victor “Net een stripper in een nachtclub”. Deze opmerking maakt dat ik, uit mezelf, wat langzamer ga dansen en vooral langzaam draaiend mijn kont heen en weer beweeg voor Ronnie en opeens krijg ik een pets op mijn kont. Verschrikt sta ik ineens stil zeg ik “Hey!”, waarna ik terugloop naar de plek waar ik net nog stond. Ronnie zegt daarop “Sorry, ik ging te veel mee in het idee van jou als stripper, terwijl je dat vast niet wilt doen". Ik krijg een knoop in mijn maag en merk dat ik dat juist wél wil doen, dus ik ga weer langzaam dansen en maak even later mijn riem los, waarna ik ook mijn broek losknoop en de rits losmaak. Daarna doe ik alsof ik spelenderwijs mijn broek zal laten zakken en er is ook al een stukje boxer zichtbaar, maar verder gaan durf ik toch eigenlijk niet echt.

Ik trek mijn broek dus weer omhoog en daarop reageert Ronnie met "Ahhhh, laat je broek eens helemaal zakken, je was zo goed bezig”. Ik voel dat ik dit ook wil, maar de drempel is me in de huidige situatie te hoog, dus ik vraag terwijl ik hem aan kijk “Wil je dat echt?” en als hij meteen “Ja” zegt, zeg ik “Oké, maar dan moet je je telefoon inleveren”, dus ik doe de knoop van mijn broek weer vast, loop op Ronnie af en krijg meteen zijn telefoon aangereikt. Ik draai me over de tafel naar Victor, hang wat voorover en  zeg “Jouw telefoon ook, ik verstop ze niet, maar leg ze in het zicht op het bureau daar in de ruimte hiernaast” en ik wijs naar het bureau dat ik bedoel. Als ik zo over de tafel richting Victor gebogen sta voel ik de ogen van Ronnie op mijn kont gericht, maar dat negeer ik. Ik wacht tot ook Victor me zijn telefoon geeft en loop dan expres in één beweging bij Ronnie vandaan zodat hij nog wat langer naar mijn kont kan kijken.

Ik leg de telefoons op de aangegeven plek, waarna ik de deur tussen die ruimte en de ruimte waar wij zijn dicht doe en ga vervolgens weer op de plek staan waar ik stond toen ik danste. Ik begin weer te bewegen en nadat ik mijn broek weer losgeknoopt heb laat ik die in één beweging op de grond vallen. Ronnie vraagt me om me om te draaien en dat doe ik. Wederom voel ik dat er naar mijn kont gekeken wordt, maar dat laat ik gaan, ik beweeg langzaam verder. Dan moet ik me weer omdraaien en vraagt Ronnie of ik mijn shirt omhoog wil doen en als ik plagend mijn shirt een paar centimeter omhoog doe, hem vervolgens aankijk en vraag “Zo?” zegt hij meteen “Nee, helemaal”. Ik zeg “Oké” en trek mijn shirt meteen over mijn hoofd uit en gooi deze op de grond, naast mijn broek en ik besluit ook meteen maar mijn schoenen uit te schoppen en uit mijn broek te stappen. Waarom precies weet ik niet, maar het lijkt me handig. Ik toon me nu vrijwel naakt en merk dat ik daar geen enkele moeite mee heb. Dan vraagt Ronnie of ik weer voor hem wil komen dansen.

Ik twijfel één seconde, maar beweeg me dan dansend weer zijn kant op, waarna hij ineens opstaat als ik vlakbij hem ben. Dan zegt Ronnie ineens "Stilstaan!" en dat doe ik meteen. Hij legt daarop een hand op mijn buik en als ik dat toelaat, beweegt hij zijn hand omhoog. Voor ik het weet speelt hij met een tepel en als ik daar opgewonden van raak, begint hij met zijn andere hand ook met mijn andere tepel te spelen. As Ronnie mijn reeds wat stijf geworden piemel ziet verplaatst hij beide handen naar beneden, waarna hij me meerdere keren in mijn billen grijpt en knijpt. Als Ronnie vraagt of hij mijn piemel mag ‘bevrijden’ stem ik daarmee in. Vrijwel meteen belandt mijn boxer rond mijn enkels, waarna hij me weer in mijn billen knijpt en met een vinger naar m’n gaatje gaat. Dit gaat me toch wat snel en dus protesteer ik. Als Ronnie vraagt of hij zijn vinger niet in mijn kont mag stoppen zeg ik “Nee, dat gaat me te snel”. Direct laat hij mijn kont los, legt een hand op mijn schouder en zegt “Ga dan maar even zitten” en dat doe ik. 
Daarna haalt hij zijn stijve uit zijn broek tevoorschijn, doet een stap naar achteren, gaat weer in zijn stoel zitten en zegt “Pak mijn piemel eens vast!”. Daarop kom ik iets naar voren en pak onwennig zijn piemel vast. Ik trek er een paar keer aan en al vrij snel vraagt Ronnie “Wat vind je van mijn piemel?”. Ik zeg terwijl ik hem aankijk naar waarheid “Mooi!”, waarna hij meteen terugkomt met “Mooi genoeg om te pijpen?” en ik merk gewoon dat er opeens heel veel bloed naar mijn hoofd stroomt, want ja, zijn piemel vind ik inderdaad mooi genoeg om te pijpen. Aangezien mijn blik me ongetwijfeld verraad beantwoord ik de vraag niet, kijk nog één keer naar zijn piemel, waarna ik voorover buk en deze in mijn mond stop om Ronnie vervolgens te gaan pijpen. Toch zorgt dit er niet voor dat hij klaarkomt en als mij wordt gevraagd mijn handen naar de grond te brengen en alleen mijn mond te gebruiken doe ik dat. Even later wordt mijn hoofd door Ronnie vastgehouden terwijl zijn piemel in mijn mond heen en weer beweegt. Omdat hij dit vrij rustig doet laat ik dit gewoon gebeuren.

Dan gaat er een telefoon over, Victor staat op en zegt verontschuldigend tegen Ronnie “Deze moet ik even nemen” en hij krijgt als antwoord “Geen probleem”. Even later komt Victor terug de ruimte in terwijl hij in gesprek is en hij geeft de andere telefoon die ik had weggelegd terug aan Ronnie. Victor zegt aan de andere kant van de tafel “Ik zet je even op de speaker” en daarop hoor ik mijn baas “Hallo Ronnie” zeggen. Die zegt “Hallo” terug, waarna ik de vraag “Hebben jullie last van Sander, of zit hij jullie niet in de weg?” uit de telefoon hoor komen. Ronnie moet lachen en ik hoor hem vervolgens zeggen “Sander zit ons zeker niet in de weg en is erg behulpzaam! Volgens mij heeft hij ook geen last van ons en totaal geen moeite met onze aanwezigheid”. En ik? Ik laat hem nog steeds zijn piemel in mijn mond heen en weer gaan en bedenk dat ik er inderdaad geen moeite mee heb om op deze manier gebruikt te worden. Het gesprek gaat nog even verder over andere zaken en na een paar minuten wordt het afgerond. Dat is voor Ronnie het teken zich op mij te richten, hij zegt "Kijk me aan!"

Ik doe dat en als hij zegt “Het viel je misschien al op dat ik nog steeds niet ben klaargekomen, maar dat gaat waarschijnlijk ook niet meer gebeuren. Ik ben al twee keer klaargekomen vandaag en haal meestal drie keer op één dag niet meer”, ondertussen beweegt hij zijn piemel nog steeds in mijn mond heen en weer. Hij vervolgt “Ik wilde eigenlijk gewoon weten hoe onderdanig jij bent en of ik van jou mijn sletje kan maken, maar aangezien je nu al minstens een kwartier naakt met mijn piemel in je mond zit, denk ik dat ik het antwoord al weet!”. Ronnie beweegt vervolgens gewoon nog steeds zijn piemel in mijn mond heen en weer, want ja, dat kan hij doen met zijn sletje … Victor vraagt intussen aan Ronnie “Mag ik jouw sletje ook gebruiken??” en die zegt “Ja hoor!” terug, waarna Victor opstaat, achter mij mijn kont vastpakt en omhoog houdt en mijn benen naar achteren verplaatst zodat ik nu op mijn handen en knieën op de grond sta.

Victor haalt zijn stijve tevoorschijn, spuugt wat en doet dat op zijn eikel en even later spuugt hij ook op mijn kont, waarna hij het speeksel richting mijn gaatje beweegt. Niet veel later zet hij zijn eikel tegen mijn gaatje, waarna hij zijn piemel naar binnen duwt. De piemel in mijn mond wordt teruggetrokken en daarop begint Victor zijn piemel in me heen en weer te bewegen. Ronnie geniet van mijn gehijg en gekreun en zegt tegen Victor "Geef hem eens een pets op z'n kont" en dat doet Victor, mijn "Au!" is de enige reactie die daarop volgt, want ik kan er inmiddels niks meer van zeggen …

3321 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.