Op bezoek bij Qrio en Leo...

Geplaatst door: qriobreda op 14-07-24

Al enige tijd liep ik rond met zowel een stijve nek als een stijve pik. Of het één met het andere te maken had betwijfelde ik, maar toen ik de verhalen van Qrio las dacht ik wel aan 1 oplossing voor beiden.

Ik berichte Qrio met de vraag of hij mijn neuk Leode masseren, en of daarna een geile massage kon volgen. Qrio vroeg naar wat ik specifiek Leode, maar dat wist ik dus niet zo 1-2-3. “Verras mij maar, doe je best. ik ben voor veel in”, antwoordde ik nog. Qrio stemde in, noemde een bedrag en een paar dagen later stond ik voor zijn deur.

Een knappe man van eind 40 deed open. Kale kop, 3-daags baardje, tattoos en een strenge, maar tegelijk vriendelijke blik. Hier had ik wel vertrouwen in…


Na binnenkomst kwam hij direct ter sprake: “pijn in je nek dus?”

"Nou...daar heb ik constant last van", bekende ik. "Hmm...interressant", meende ik Qrio heel zachtjes te horen mompelen. “Ga maar op die mat liggen, ik kom er zo bij”. na enkele minuten kwam hij terug en begon mijn nek en schouders bijzonder goed te masseren. Na enkele minuten kwam ik door deze massage in een soort roes terecht. Na een klein kwartiertje besefte ik dat de pijn geheel was verdwenen, maar omdat de massage zo lekker was, zei ik maar niets. Maar toen voelde ik Qrio's handen langzaam maar zeker mijn schouders verlaten, en gleden ze over mijn borst naar beneden, om vervolgens mijn tepels te verwennen. 


"Leo...pssst, hij heeft keiharde tepels...en niet van de kou", hoorde ik in mijn roes Qrio heel zachtjes zeggen. Ik hoorde het, maar door de roes drong het niet echt door. Qrio begon nu mijn tepels goed te verwennen, en liet deze constant door zijn vingers gaan. Nu heb ik heel erg gevoelige tepels, en wist ik dat ik Qrio een halt toe moest roepen, anders zou ik behoorlijk geil gaan worden. 


"Qrio neeh...niet doen. Oooh neeeh Qrio...neeeh", liet ik hem zwaar ademend weten. Maar Qrio gaf geen krimp, en ging onverminderd door. Ik raakte nu erg opgewonden, en hijgde en kreunde er op los. Terwijl Qrio nu mijn tepels in zijn mond had genomen, voelde ik hoe iemand anders mijn benen begon te masseren. Ik besefte dat ik geheel naakt was en niet door 1, maar door 2 mannen werd gemasseerd. Qrio was bezig met mijn tepels en ene Leo nam mijn benen onder handen. Dit kon leuk gaan worden!

Qrio lag nu half naast mij met een enorm grote en stijve lul voor mijn gezicht. Dat apparaat moest zeker 20 cm zijn en was omgeven door tatoeages. Ook Leo had een  gigantische paal die hij af en toe over mijn benen liet glijden. Qrio probeerde zijn lul in mijn mond te duwen, maar ik hield mijn lippen plagerig op elkaar. ik wist eigenlijk ook niet waarom ik dat deed, maar iets in mij Leode de 2 mannen uitdagen. Elke keer als ik die lekkere lul voor mijn gezicht zag zwabberen draaide ik mijn hoofd om. ik vond het heerlijk deze mannen te plagen.

"Sjonge Leo, dat lukt niet. Ik krijg mijn paal er niet in", liet Qrio aan Leo weten. "Wacht maar, ik weet wel wat", zei Leo. En even later kneep hij zacht, maar langzaam opbouwend naar steeds harder, in mijn ballen. "AAAAAHHH", schreeuwde ik het uit van genot en pijn tegelijk, waarna Qrio meteen zijn 20 plus lull in een keer mijn mond in schoof. "Pijpen jij knul", was de opdracht. Wederom dacht ik eigenwijs te kunnen zijn en deed niks met mijn mond. "O, ga je eigenwijs doen...dan maar zo". En dat gezegd hebbende, begon hij me genadeloos hard te keelneuken. Zijn paal was niet alleen lang, maar ook dik. Mijn mond was tot het uiterste opengesperd, en voelde ik hoe zijn hele staaf constant mijn keel in en uit ging. En zijn eikel was extreem groot, ten opzichte van zijn staaf. Bij elke stoot raakte zijn ballen mijn gezicht. Leo had ondertussen mijn stijve pik in zijn mond genomen, en was mij heerlijk aan het pijpen. Ik was overweldigd door verschillende emoties, gevoelens en gedachten. Ik besefte dat ik weerloos was en dat ik mij beter kon overgeven, want wat ik ervaarde was zo heerlijk geil, dat ik daardoor in de war was. Maar ik kon toch niets meer doen om Qrio en Leo te stoppen, en had ook niet meer de kracht daarvoor. Ik gaf me over, en liet de mannen hun gang maar gaan. Zij hadden dat snel in de gaten, en sleurden me de badkamer in. Daar werd ik flink gespoeld, om vervolgens naar de slaapkamer gedirigeerd te worden. Ik werd letterlijk op brute wijze op bed gesmakt. Leo smeerde mijn kontgaatje in met vaseline, en wist ik dat het nu niet meer lang zou duren, dat ik anaal  ontmaagd zou worden. Ik kon het niet geloven, maar twee mannen zouden mij gaan neuken. Leo ramde nu zijn lul hard in mijn mond, en begon me op zijn beurt mij te keelneuken. Qrio duwde zijn eikel tegen mijn kontgaatje, en begon deze zachtjes erin de duwen. Hoewel ik totaal overgeleverd was aan deze mannen, en Leo redelijk stevig tekeer ging, was het ook allemaal heel respectvol. Qrio was resoluut maar tegelijk voorzichtig en langzaam maar zeker kroop zijn lul mijn hol in."AAAAAHH...AAAAAHH...OOOOOHH...AAAAAHH", hijgde en kreunde ik constant. Heerlijk…


Leo ramde opnieuw zijn lul in mijn mond, maar nu begon ik hem automatisch te pijpen. "Mmmm...ooohh...mmmm", klonk ik nu met mijn mond vol pik. Na een tijdje wisselden de heren van positie, en begon het spel opnieuw. Ik betrapte mezelf erop, dat ik er nu voor de volle 100% van genoot, en dat verbaasde mij eigenlijk. Was ik toch meer homo of bi dan ik dacht? Na ik-weet-niet-hoeveel-tijd, en steeds wisselende posities, konden de heren hun zaadlozingen niet langer uitstellen. Ik zat geknield op de grond, en beide heren stonden pal voor me zich stevig af te trekken. "Doe het mondje maar open", zei Qrio streng. "Ja ja Qrio, ik beloof het", zei ik geschrokken. Ik opende mijn mond zo ver als mogelijk, en zag en voelde ik hoe enorm veel ladingen zaad de mannen mijn mond in spoten. Ik slikte al het zaad met de grootste moeite door, maar had er ook van geproefd. De smaak was heerlijk, en het was lekker warm en papperig. Tot mijn geluk zag ik de mannen blijven door rukken, en niet veel later volgden opnieuw vele ladingen warme zaad, die mijn mond weer goed vulden. Hmmm...wat lekker zeg. En na het proeven slikte ik alles opnieuw door. Na een derde rukbeurt, kreeg ik nog de laatste beetjes te verwerken, en likte ik netjes hun eikels schoon. 


“Zo, nu jij nog, hoe Leo jij klaarkomen?“
Ik stamelde, ik dacht dat we klaar waren, maar dat was blijkbaar niet zo.
“Uhh.., geen idee eigenlijk”. Zei ik uiteindelijk.
“Nou, dan verzinnen wij wel wat voor je” zei Leo toen.

Leo bood mij een ontspanningsmassage aan om weer tot rust te komen. Ik stel dat altijd zeer op prijs, maar weet ook dat het zomaar anders kan gaan verlopen. Ik vond het echter prima en ging op mijn buik op de massagetafel liggen. Qrio ging even wat anders doen ondertussen, maar vertelde niet wat.

Leo begon mijn rug en nek te masseren en dat deed mij goed. Ondertussen praatten we over allerhande zaken en mijn ervaringen met mannen. Het is net zoals bij vrouwen die seks met elkaar hebben, ze weten precies wat ze wel en niet lekker vinden en kunnen dat ook heel goed aangeven. Mannen kunnen dat ook. 

Hij ging ondertussen verder met het masseren van mijn voeten en benen. Plagend kwam hij met z’n handen dicht bij mijn billen en streelde mijn enigszins slappe penis en ballen. Ik zal je even laten voelen hoe het is om je tot een orgasme te laten komen via je prostaat. Hij goot wat olie tussen mijn billen en drukte met zijn vingers tussen mijn ballen en mijn anus. Dat is een gevoelige plek bij mannen. Langzaam ging hij omhoog en duwde een vinger gevolgd door een tweede naar binnen en begon me als het ware te melken. Dat was heel erg geil en ik begon dan ook flink te kreunen. Leo ging er enige tijd mee door, maar net voordat ik op mijn hoogtepunt was, trok hij z’n vingers terug. Het komt wel goed hoor in de loop van de dag.

Ik mocht mij omdraaien en begon hij mijn borsten en in het bijzonder mijn tepels te masseren. Hij kneep om de beurt in mijn tepels en draaide die vervolgens om. Dat was pijnlijk en geil tegelijk. Leo zag dat er druppels vocht aan mijn pik hingen en likte deze met zijn tong op, ondertussen hem helemaal in zijn mond te nemen en te pijpen. Helaas ging hij er niet mee door. Met een flinke hoeveelheid massageolie begon hij mijn pik en ballen vervolgens te masseren. Dat was een heerlijk gevoel, waarbij ik alleen maar kon dromen van wat er nog komen ging.


Qrio was in de tussentijd in een andere kamer bezig geweest met het installeren van e.e.a. Hij kwam naar ons toe en vroeg of we meekwamen. In de kamer aangekomen, hing er een sling waarin ik plaats mocht nemen. Zo, zei Qrio, Leo en ik gaan je nu nogmaals  flink doorneuken, pas daarna mag jij klaarkomen. Mijn armen en benen werden gespreid en als eerste nam Qrio plaats tussen mijn benen. Leo had me net daarvoor al enigszins opgerekt. Met een flinke hoeveelheid olie bracht Qrio dezelfde dildo in die ik vorige keer al had ervaren. Nu begon Qrio mij daarmee stevig te neuken en op te rekken. Ik kreunde behoorlijk. Met mijn hoofd lag ik achterover en Leo kwam met zijn harde pik en grote eikel weer bij mijn gezicht staan. Hij schoof hem in mijn mond en begon me langzaam maar stevig te neuken.


Qrio haalde de dildo uit mijn kon. Ik voelde zijn pik nu in mij komen en begon me eveneens langzaam maar stevig te neuken. Beide mannen stemden het ritme op elkaar af. Ik werd flink onderhanden genomen. Omdat beide mannen al een keer waren gekomen, konden ze het lang volhouden en werd ik flink doorgeneukt. Na een minuut of tien begonnen ze beide toch serieuzer te zuchten en trokken ze beide gelijktijdig hun pikken uit mij. Als eerste kwam Leo weer heftig klaar in mijn gezicht en Qrio vrijwel direct daarna boven mijn pik en billen. De heren hadden aardig wat opgespaard, want ik zat flink onder, hoe doen die gasten dat?? Net zoals op de bank, smeerden zij hun sperma over mij uit waardoor ik helemaal onder zat en plakte. Dat voelde heel erg geil aan. Qrio liep naar Leo en nam zijn pik in z’n mond om deze verder schoon te likken. Daarna knielde Leo en deed dat zelfde bij Qrio. Ik mocht dat aanschouwen en wilde ook klaarkomen. Dat wilden de mannen echter niet, ik moest er voor zorgen dat ik hun beide nog met een harde pik kon neuken, dus voorlopig moest ik even wachten.


Leo pakte de dildo en duwde deze weer bij mij naar binnen. Ik moest voorlopig in de sling blijven liggen met mijn benen wijd omhoog. De mannen liepen vervolgens de kamer uit en ik hoorde ze even later onder de douche staan en praten. Ik kon echter niet goed verstaan wat ze zeiden. Na een kwartier kwamen ze terug en had Leo een videocamera bij zich. Ze wilden mij in een aantal geile houdingen filmen. Als eerste filmde Leo mijn mannenkut welke was gevuld met de grote dildo. Qrio bewoog deze in en uit waardoor ik begon te kreunen. Ook dat werd opgenomen. Nadat Qrio de dildo uit mijn anus had genomen, filmde Leo mijn openstaande mannenkut. Die stond flink open. Leo gaf de camera aan Qrio en nam vervolgens plaats tussen mijn benen. Hij goot een flinke hoeveelheid olie in en rond mijn anus en op zijn hand en arm. Ik ga je even flink uitwonen Co, zei hij en duwde langzaam maar gestaag zijn hand naar binnen. Omdat mijn kut al behoorlijk was opgerekt, kon hij eenvoudig doorduwen en voelde ik ineens zijn arm tot aan zijn elle boog in mij bewegen. Ik werd helemaal gek van geilheid en kreunde het uit. Qrio was dat ondertussen aan het filmen. Leo begon in en uit te bewegen waardoor ik nog geiler werd en het gevoel kreeg heftig te gaan klaarkomen. Dat merkte Leo en daarom trok hij zich langzaam terug om vervolgens de dildo er weer voor in de plaats te doen.


Leo spoelde even zijn arm schoon, waarna hij de camera van Qrio weer overnam. Deze nam plaats bij mijn gezicht en ik kreeg zijn nog slappe penis in mijn mond. Leo begon dat te filmen. Je bent een hele geile vent Co, zeiden ze beide. We beleven veel plezier aan jou. We merken dat jij het ook naar je zin hebt. Ik begon te likken aan Qrio z’n pik en voelde na enige tijd dat deze toch weer stijf werd. Hij duwde hem dan ook dieper in mijn mond en begon me opnieuw te neuken. Het lukte hem op dat moment echter niet om nog een keer klaar te komen. Na enkele minuten werd ik verlost van zowel zijn penis als de dildo in mijn kont en mocht ik uit de sling komen. We gingen even een hapje eten en net zoals de vorige keer even tot rust komen in bed. Omdat ik nog onder de spermaresten zat ging ik daarvoor nog even douchen.


Omdat we behoorlijk heftig met elkaar bezig waren geweest, vielen we snel in slaap en werd ik pas na ruim een uur wakker. Qrio en Leo sliepen nog. Ik lag in het midden en was nog steeds vreselijk geil. Ik besloot om als eerste onder het laken te kruipen en Leo wakker te maken door zijn slappe pik en ballen in mijn mond te nemen. Die reageerde uiteraard snel en voordat ik het in de gaten had, had ik een mond vol en voelde even later een paar vingers bij mij naar binnen gaan. Die waren van Qrio. Leo was aangenaam verrast door mijn pijpsessie en liet zich heerlijk verwennen. Ik proefde dat hij er behoorlijk geil van werd. Nu ik Leo aangenaam verwend had, draaide ik mij om naar Qrio en nam zijn inmiddels stijve pik in mijn mond. Ook hij reageerde heftig en produceerde aardig wat voorvocht. Ik vroeg hem over mij heen te komen met z’n billen naar mij toe. Met een kussen onder mijn hoofd kon ik met mijn tong bij zijn mannenkut en begon deze te verwennen. Hij begon behoorlijk te zuchten en moedigde mij aan verder te gaan. Ik stopte een vinger gevolgd door een tweede naar binnen en begon zijn prostaat te stimuleren. Qrio werd helemaal gek en ondertussen had Leo mijn stijve penis in zijn mond genomen. Even later kreeg ik een condoom om en draaide Qrio zich op zijn rug. Ik nam plaats tussen zijn benen die hij over mijn schouders legde zodat ik hem gemakkelijk kon nemen. Ik legde nog even een kussen onder zijn billen, waarna ik mijn stijve pik in zijn natte geile kut duwde. Ik ga je heel hard neuken Qrio, zei ik. Dat Leo je toch, nu wel dat ga je ervaren. Met heftige stoten ramde ik mijn geile pik diep in hem. Omdat ik behoorlijk geil was, kon ik het helaas niet al te lang volhouden. Ik voelde mijn lading sperma naar boven komen en riep voluit tegen Qrio “ik ga je nu volspuiten, ahhhh………………….ohhhhh…….. en had het gevoel nog niet eerder zo heftig te zijn klaargekomen. 


Uitgeput bleef ik enige tijd bovenop Qrio liggen en hij vond dat heerlijk. Leo had ondertussen alles gefilmd en stond zich zelf af te trekken. Toen ik opkeek zag ik geile slierten uit zijn penis komen. Terwijl ik nog steeds in Qrio zat met mijn gevulde condoom, liet ik Leo bij mij komen en nam zijn natte lekkende pik in mijn mond en likte hem schoon. Hij genoot daar natuurlijk van.

Tenslotte trok ik mij terug uit Qrio en leegde het condoom op zijn borst, waarna ik het uitsmeerde. Wat een geile vent ben jij Co, zei hij. Ik hoop dat we straks nog even wat energie over hebben voor een laatste ronde.


We gingen met z’n drieën douchen en konden ook toen niet van elkaar afblijven. Ik waste Qrio schoon en nam ook zijn mannenkut en penis onderhanden. Ondertussen kreeg ik een paar vingers van Leo in mijn mannenkut en schoof hij mijn voorhuid naar achteren om hem vervolgens in zijn mond te nemen en te pijpen. Ik werd er weer vreselijk geil van. Jullie zijn echt heerlijk geile mannen, zei ik. Echter heb ik het gevoel dat we nu alle drie uitgeblust zijn en de eerste uren geen seks meer met elkaar kunnen hebben.

Omdat het nog vroeg in de middag was en we nog voldoende tijd hadden, besloten we om even te ontspannen in de sauna die in de buurt was. Het was een gemengde sauna zodat we ons daar wel moesten gedragen. Dat deden we dan ook braaf. Nadat we in het restaurant een hapje hadden gegeten, ging ik weer mee naar het huis van Qrio en Leo. We hadden weer wat energie bij elkaar geraapt en stelden voor om een afsluiting in bed te doen. 


Qrio en Leo wilden mij graag allebei nog neuken en ik wilde dat bij Leo. Ik nam als eerste de penis en ballen van Leo in mijn mond en begon hem op te geilen. Hij was er voor in de stemming, zo te proeven en te voelen. Ik duwde een vinger in zijn mannenkut gevolgd door een tweede. Qrio had mijn pik stijf getrokken en deed er een condoom om. Hij goot wat olie op het condoom en een hoeveelheid tussen de billen van Leo. Ik nam achter hem plaats en duwde mijn pik in een keer diep in zijn kut. Ik genoot van het neuken en had langer nodig om te voelen dat ik zou kunnen komen. Aangemoedigd door zowel Qrio als Leo, begon ik dan ook te kreunen en spoot heftig mijn laatste sperma van die dag in Leo leeg. Nadat ik enigszins bij was gekomen, mocht ik op mijn rug gaan liggen en duwde Qrio mijn benen uit elkaar. Leo hield ze vast zodat mijn kut open en bloot zichtbaar en bereikbaar was voor Qrio. Hij smeerde mijn billen in met olie, deed een condoom om en duwde net zoals ik zijn harde pik in een keer in mijn openstaande kut. Hij begon me heel heftig te neuken en gebruikte veel geile woorden. Leo duwde mijn benen nog meer uit elkaar en ineens begon Qrio heftig te kreunen en spoot met harde stralen zijn sperma leeg in mijn kont. Hij maakte vervolgens plaats voor Leo die ook in een keer zijn harde pik in mij ramde. Met heftige stoten neukte hij mij tot zijn hoogtepunt en kwam brullend in mij klaar.  Deze heren waren fantastisch.

1867 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.