Goede vriend (3)

Geplaatst door: jhn-jck-1973 op 14-07-24

"we lijken wel 2 hoeren", zeg ik. "Past wel in het thema van vanavond" zegt Rob, "ben je top of bottom". "Ben ik wat?" en ik kijk Rob vragend aan. "ik ga mee omdat ik na het snuiven van dat flesje niet helemaal helder meer was en het nu een keer mee wil maken, maar ik ben helemaal niets. "nou je moet wel een keuze maken Sven, vanavond wordt je of genomen of je neemt" zegt Rob. Hij legt verder uit naar wat voor avond we gaan. Je krijgt een kap op als je als pijp en neuk slet door de zogenaamde tops gebruikt wordt. Of je bent een zogenaamde top en gaat los op de gekapte sletten. 


"ik ben gespoeld toch. Dus doe maar dat bottom ding." zeg ik. Veel woorden praten we niet op de weg er heen. Van Rob heb ik naast dat anti HIV pilletje ook nog iets gekregen om in de stemming te komen. En een warm geil gevoel maakt bezit van me. Rob heeft wel gewaarschuwd om niet te veel uit het flesje te inhalleren als ik nog niet weet of ik ook nog wil toppen, want het kan effect hebben op het krijgen van een stijve. Nou da zien we dan wel weer.

We komen aan. Er zijn best veel kerels zoals wij. Met een kap op. Ik kies voor een kap die aangeeft dat ik met condoom geneukt wil worden. Pijpen schijnt sowieso zonder condoom te gaan. De hoeren maken zich klaar en gaan in een hok zitten. Het is best gezellig maar voorlopig nog weinig seks. Ik merk wel dat ik enorm opgewonden ben. Onze kappen hebben een groot gat ter grote van de mond. Verder lukt het wel om er een beetje doorheen te kijken door de ooggaten.

En dan komen de eerst tops. Rob wordt direct stevig geneukt, Ik bekijk het. Wat een lul denk ik, gelukkig heb ik op de heenweg alvast de dildo ingehad zodat ik weet dat ik hem zou kunnen hebben. 

Shit wat is dat. Ik voel een tong tussen mijn billen. Ik sta direct aan. Ik kronkel van genot en dat valt op. Twee gasten gaan voor me staan en een duwt zijn eikel door het gat in mijn kap. Ik lik, ik zuig. Hij duwt door, hij neukt mijn bek. Voor het eerst prof ik en druipende lul van een gast. Het maakt me geil en ik zuig gretig zijn lul naar binnen. Veel hoef ik niet te doen want hij neukt me sneller dan het tempo wat ik volhoud met zuigen. Ik voel iets kouds van achteren en vervolgens een pijnscheut. Mijn reactie wordt opgemerkt en een doekje met een sterke geur wordt door het gat op mijn neus gelegd. Een ander geur dan mijn eigen flesje maar met hetzelfde effect. Allen nu continu. Ik kom in een geile roes. Een zweem van lust, verlangen en hoerigheid. Ik zuig nu iedere lul die ik voorbij zie komen. En van achteren wordt ik stevig gepaald. Aan de formaten voel ik dat het niet steeds dezelfde is. Na een tijdje voel ik hoe mijn ass wordt gevuld met warm zaad. Ongeveer tegelijk wordt ook mijn mond voorzien van een lading. Het doekje met die geur is inmiddels uit mij kap gevallen. Maar goed ook. Als ik voor de 3e keer in mijn mond gevuld wordt en al 2 ladingen in mijn kont heb gehad komt Rob me even uit mijn positie verlossen. Wat drinken vraagt hij. En we gaan even naar het barretje voor ons soort hoeren. 

3000 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.