Foutje bedankt !

Geplaatst door: snoepjevanweek op 23-07-24

Ik begin met het einde  dan het begin. Ik werd wakker kroop uit zijn armen. Was nog volledig naakt. Dus ik ging douchen plakte van het zweet. Had een paar blauwe plekken we waren ruw geweest.


Wie ik ben onbelangrijk waar ik woon ook. Belangrijker hoe hem ontmoet heb en de gevolgen. Het was een dorstige zomerdag dus ging naar de supermarkt. Daar zag ik hem hij leek beetje verloren een Engelstalige student. Was achteraf bekeken fout dat hem uit nodigde. Nou hij bezocht mij op meer dan een manier. Niet wetend dat hij bleef slapen. En wij sex zouden hebben.

Natuurlijk wist ik dat na het zoenen meer kwam. Toen we in de slaapkamer belande ging die los we waren zo naakt. Douchen hoefde hij niet pijpte mij bereed mijn stijve. Hij ging door tot ik klaar kwam in de condoom. Ben voorzichtig je weet nooit waar hij geweest is. Toen was het zijn beurt dat heb ik geweten. Hij stond zeker tijdje droog. Hij kwam in hij keer op keer het deed pijn hoe ruw hij sex bedreef. Ik zag later de blauwe plekken we hebben gedoucht nadat we klaar kwamen. Was vermoeiend we kropen in bed tongde wat voor in elkaar armen in sliepen. Natuurlijk wist ik dat fout was maar lekker. Ja ieder maakt weleens foutje bedankt. Hoop is ondeugend  was alvast de bedoeling?

3499 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.