Harm

Geplaatst door: lurker op 25-07-24

Na lang twijfelen besluit ik Harm voor te stellen met hem af te spreken, ik stel voor dat we dat doen bij een rustig bankje (in een park of zo?) niet te ver van zijn huis, zodat hij als ik daar verschijn kan beslissen of hij me bij hem thuis uit wil nodigen of niet. Ik geef aan van tevoren niet precies te weten wat ik wel of niet wil doen, hem daar ter plekke aftrekken of zo zeker niet, want daarvoor is een bankje buiten mij een veel te openbare plek, maar misschien durf ik daar wel mijn broek een stukje te laten zakken om hem mijn boxer te laten zien, bijvoorbeeld. Als hij dat wil. Harm geeft aan wel wat meer van me te verwachten dan dat ik alleen mijn boxer laat zien, maar hij daagt me uit want hij zegt “Morgen 10:00 in het parkje op de hoek van ...straat en ...straat staat 1 bankje onder een boom. Kom, als je durft!”


Als ik de volgende dag bij dat bankje aan kom zit Harm alleen op het bankje en hij zegt meteen "Kom naast me zitten", dus dat doe ik. Hij praat een beetje op me in om me wat meer op mijn gemak te krijgen en zegt dan opeens "Knoop je broek los en trek deze een stukje omlaag". Ik kijk even om me heen, zie dat niemand anders dan Harm kan zien wat ik doe en dus doe ik zoals gevraagd, waarna Harm meteen zijn hand op de bolling van mijn boxer legt. Ik moet even slikken, maar kijk nogmaals om me heen en zie dat nog steeds niemand ziet wat hier gebeurt, dus ik zeg er niks van. Dat is voor Harm meteen het teken zijn hand omhoog te bewegen en onder mijn shirt een tepel te beroeren met zijn vinger. Ik raak daar direct opgewonden van, maar ga daardoor juist heel fanatiek om me heen kijken of echt niemand dit ziet en dan schiet ik in de weerstand. Ik zeg dat ik dit niet wil op zo'n openbare plek, dat als hij met me wil spelen dat op een plek zal moeten gebeuren die meer beschut is.


Harm stopt meteen met me aanraken, zegt "Oké, kom mee", dus knoop ik mijn broek weer dicht en kom overeind, want Harm staat al een meter van het bankje. Ik besluit naast hem te gaan lopen omdat dat de meest natuurlijke manier is waarop twee mannen samen dezelfde kant op gaan, mochten andere mensen ons zien lopen. Harm neemt me mee naar een soort keet die een beetje rommelig is, maar nog wel in gebruik. Er staan bierkratten zonder flesjes, een voetbaltafel en er liggen o.a. lege zakken chips. Harm gaat zelf op een stoel zitten, maar ik moet met mijn rug naar de deur blijven staan en zijn kant op kijken. Harm vraagt me om mijn broek te laten zakken, maar ik geef aan dat niet te durven, want de deur van de keet is niet op slot en er zou iemand anders aan kunnen komen. Harm zegt dat de keet eigenlijk alleen 's avonds door jongeren gebruikt wordt als hangplek, maar dat hij tevens kan zien of er iemand aankomt door de ramen naast de deur en dus dat ik hem erop moet vertrouwen dat hij me waarschuwt als er iemand aan dreigt te komen. Dus, omlaag die broek! En dat doe ik.


Als de broek op mijn enkels ligt, moet mijn boxer daar ook naartoe en daarvoor moet ik even moed verzamelen, maar ik doe het even later wel. Dan zegt Harm: “Shirt uit!”, maar daarop zeg ik dat als ik die uit doe en aan de kant gooi ik hem niet meer snel aan kan doen, dus dat ik dat niet durf. Ik krijg toestemming om mijn shirt alleen boven mijn hoofd te houden met mijn handen in de lucht, dus dat doe ik. Harm staat vervolgens op, komt voor me staan en gaat weer met een van mijn tepels spelen. Als hij met zijn andere hand mijn piemel pakt en merkt dat ik langzaam een stijve krijg, beweegt hij die hand naar mijn andere tepel om het opgeilen te versnellen. Binnen de kortste keren ben ik erg opgewonden en dat beweegt Harm ertoe om een van mijn tepels los te laten, tussen zijn tanden te pakken en er even kort in te bijten. Ik slaak daarop een pijnkreet en geef even later aan dit geen goed plan te vinden, iedereen die in de buurt is heeft dit kunnen horen.


Harm vertelt dat dat wel meevalt omdat de keet vrijwel geluiddicht is, dat als de jongeren ‘s avond harde muziek aan hebben buiten wel te horen is dat er muziek aan staat, maar dat dat vrij zachtjes klinkt en dat deze pijnkreet van mij dus waarschijnlijk niet gehoord is. Harm doet demonstratief zeker een minuut lang niks en als er daadwerkelijk niemand richting de keet loopt, gaat hij me opnieuw opgeilen door beide tepels te bespelen met zijn vinger, maar ook nu bijt hij er vervolgens weer in, al is het ditmaal de andere. Ik denk dat ik hem daarvoor dankbaar moet zijn omdat die vorige nog steeds zeer aanvoelt en dus bedank ik hem voor het met rust laten van de tepel waarin hij eerder beet en geef ik aan dat ik hoop dat hij dat nu ook met die andere doet.


Harm zegt daarop “Oké, als je me gaat pijpen” en daarop laat ik me naar de grond duwen, waarna hij zijn stijve al voor mijn gezicht laat bungelen. Ik neem die snel in mijn mond en vervolgens beweeg ik ongeoefend mijn mond wat over zijn piemel heen en weer, maar dat kan Harm niet echt bekoren. Hij zegt “Zo duurt het uren voor ik klaarkom, hou gewoon je gezicht op dezelfde plek en kijk me aan”, dus dat doe ik vervolgens. Harm begint zijn piemel in mijn mond te stoten en hoewel dit me ergens ook wel opwindt, vraag ik me ook af hoe ik zo snel Harms mondneuksletje geworden ben. Terwijl ik dat denk, besef ik ook dat deze fantasie die ik al jaren heb eigenlijk gewoon een lang gekoesterde wens is over hoe ik gebruikt wil worden. Want ja, het is niet superfijn om zo gebruikt te worden, maar ik onderga het graag voor Harm en dat terwijl ik hem pas net een kwartier ken en hij toch niet echt aardig voor me geweest is in die tijd.


Na een tijdje moet ik overeind komen, Harm zegt dat dit hem niet genoeg opwindt omdat er zo geen geluid uit mij komt, hij hoort me graag jammeren of kreunen, zegt hij. Dus word ik voorover over de voetbaltafel heen gegooid en ontvang ik vrijwel meteen daarop zijn piemel in mijn kont. Harm is niet van het langzame, dus ik word meteen in een redelijk tempo geneukt. Als Harm na een paar minuten nog steeds niet in de buurt van klaarkomen komt, voert hij het tempo op naar stevig doorneuken. Ik jammer en kreun inmiddels wat af, en dan trekt Harm opeens terug, loopt om me heen om bij mijn gezicht te komen staan en vervolgens komt hij klaar waarbij zijn sperma grotendeels in mijn gezicht terechtkomt, maar ook wat op de voetbaltafel. Dan zegt Harm “Ik heb er nog even over nagedacht, maar ik ben voor vandaag wel klaar met je, dus ik nodig je niet bij mij thuis uit. Een volgende keer misschien”. En daarop loopt Harm de keet uit.


Ik blijf nog even liggen omdat ik me wel een beetje gebruikt voel, en toch is er iets in mij waardoor ik denk dat als Harm na vandaag nog een keer met me wil afspreken, ik daar op in ga. Ik ben erg nieuwsgierig naar of hij me de volgende keer nog verder in de onderdanige rol kan krijgen, want ik denk dat (hij) dat kan en ik vermoed ook dat ik dat wil. Ondertussen besef ik dat ik nog steeds vrijwel naakt voorover over de voetbaltafel lig en kom ik maar overeind, doe mijn boxer en broek weer aan en gebruik de rand van mijn T-shirt om het sperma van mijn gezicht te halen en ook van de voetbaltafel. Vervolgens stop ik het shirt bij mijn broek in en hoop dat de rand waar het sperma zit niet boven mijn broek uit komt en vervolgens loop ik de keet uit. Ik kom een man tegen die zijn hond uitlaat, hij groet mij en ik groet hem terug, waarna ik er snel vandoor ga hopend dat hij geen idee heeft wat ik daar in die keet te zoeken had, maar op een of andere manier heb ik het idee dat hij dat maar al te goed weet ...


3513 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.