Hoe heet hij ook alweer?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 28-07-24

Ik ging toch maar naar de medische post voor mij jaarlijkse check-up. Daar trof dus zo,n arts in opleiding aan. Denk aan slank kort zwart haar en een dag baard. Viel ik op hem totaal niet. Hij deed zijn rubberen handschoentjes aan terwijl op de onderzoek tafel klom.  Gelukkig stond zijn overhemd stukje open afleiding of niet. Hij deed mij verrekt zeer. Maar ik genoot van het uitzicht gewoon voelde minder pijn. Wat ik zag genoeg om afgeleid te zijn alvast. Voor de rest was niet echt woa.


Kreeg indruk hij zag meer in mij dan ik in hem. Zijn rubberen handschoenen over mijn lichaam deden mij toch wel wat. Lekker is niet het woord maar ik genoot wel. Had niet verwacht mijn eigen huisarts deed zonder handschoentjes behalve als in mij moest zijn. Dat hij mij zoende kwam als heel onverwachts. Zijn lippen op de mijne of nooit anders geweest was.Hij vond best lekker toen ik zijn harde tepels likte. Ja zijn borsthaartjes kriebelde maar likte door. Natuurlijk moest onderzoek snel beëindigen de vijftien minuten waren om. We spraken af bij mij thuis.

We kwamen zo weer in de stemming. Gingen eerst douchen mijn handen wisten de juiste plekjes te vinden. Afgedroogd naar mijn slaapkamer. Hij had zelf condooms en glijmiddel bij hem. Ik merkte was niet zijn eerste keer dat zo,n huis bezoek deed. Met wat moeite kwam hij bij mij binnen. Hij genoot en ik ook jammer genoeg kwam hij snel in de condoom. Hij douchte even en weg was hij enigszins teleurgesteld bleef ik achter. Ik had meer verwacht maar oke beter dan droog staan. Mensen baseer dit verhaal op mijn ervaringen met heren  die voor zichzelf kwamen.

3746 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.