Zijn eerste keer

Geplaatst door: leatherboy39 op 30-07-24

Het was woensdagavond, 19:00 uur en ik was een lekker dagje vrij. De deurbel ging, mijn afspraak was er, Tim was zijn naam en we hadden uitgebreid gechat en onze nummers uitgewisseld en hij wilde dolgraag met me afspreken. Ik had zijn foto's gezien en heerlijk slank, onbehaard, gewoon een knappe jongen, mooi jong ook nog, hij was net 20. ik had mijn mooiste leren outfit aangetrokken, een mooie strakke zwarte leren broek, een zwarte leren blouse erop, en rubber rijlaarzen. ik opende de deur en zijn ogen straalden helemaal en hij bekeek me van onder tot boven. Ik nodigde hem uit binnen te komen, en vol zenuwen en spanning stapte hij binnen en ging zijn jas op. Om de spanning een beetje eruit te krijgen rookten we samen een sigaretje en dronken een biertje en hij ontspande snel. Telkens keek hij me met glunderende ogen aan en met een mooie glimlach vertelde hij me dat ik er zó gaaf en geil uitzag, zijn fantasie was intiem zijn met een leatherboy. We praten een beetje wat en ik zei dat ik nog even wilde douchen en vroeg hem mee onder de douche. Zonder na te denken stemde hij in en kleedde zich uit. Ook ik kleedde me uit en ik nam zijn hand en nam hem mee naar de douche. Eenmaal onder de douche legde ik mijn armen om zijn bovenlijf en hij zette zijn handen op mijn heupen en sloot zijn ogen. zijn pik begon direct te steigeren en zijn ademhaling versnelde. Het was zijn eerste keer samen met een man. mijn lippen gingen voorzichtig naar de zijne en onze tongen vonden elkaar vrij snel en hij ontspande weer. Zacht gleden mijn handen over zijn rug, zijn billen en zijn handen deden hetzelfde. mijn pik was inmiddels ook keihard en bewoog zachtjes tegen zijn pik. Ik besloot even achter hem te komen staan en zeepte zijn lichaam in en spoelde het weer af. mijn linkerhand streelde zijn lies en bewoog verder naar zijn ballen die ik zachtjes door mijn vingers liet rollen. mijn rechterhand pakte zacht zijn pik vast en ik begon hem heel zachtjes en sensueel af te trekken. die pik van hem werd alsmaar dikker. Hij fluisterde dat hij dit zó lekker vond. Maar ik wilde hem nog niet laten klaarkomen, dat vond ik zonde.

ik kwam weer voor hem staan en hij pakte mijn pik vast en begon ook mij zachtjes af te trekken. zacht kuste hij mijn tepels en zijn handen gleden langs mijn zij, over mijn heupen. Met zijn hoofd ging hij naar beneden en kuste mijn buik en ging steeds verder naar beneden. hij gooide alle spanning van zich af en begon mij zalig te pijpen. mijn handen op zijn achterhoofd en mijn pik gleed steeds dieper naar binnen. Ook ik wilde niet klaarkomen en haalde mijn pik uit zijn mond en besloot hem ook even te pijpen. zijn voorvocht was al te proeven en langzaam en zacht sabbelde ik aan zijn eikel en nam zijn pik daarna diep in mijn mond, lekker in mijn keel. Wat een genot !!! ik kwam weer omhoog en zoende hem nog even en vroeg hem mee terug naar de huiskamer waar ik een matras had klaargelegd. We droogden elkaar af en gingen naar de woonkamer. ik trok mijn leren kleding weer aan en hij bleef naakt. ik kwam tegen hem aan staan en hij streelde mijn leren kleding en vroeg of hij het mocht kussen en likken. Ik stemde in en hij knielde voor me en kuste en likte eerst mijn rubberen rijlaarzen om vervolgens steeds verder naar boven te gaan. hij zat te druipen en te druipen en zijn voorvocht viel precies op mijn laars. Aangezien ik wat dominante trekjes heb op seksueel gebied, gebood ik hem de laars schoon te likken, en vol overgave deed hij dat. ik deed hem een halsband om en klikte daar een aanlijnketting aan vast, ik wist dat dat een fantasie van hem was en ik trok hem aan de ketting omhoog en zette hem tegen de muur met zijn benen wijd en zijn armen wijd. Ondertussen deed ik mijn lange latex handschoenen aan en pakte wat glijmiddel en liet 2 vingers in zijn kontje glijden.

Zachtjes kreunde hij, maar hij was erg nauw. Zachtjes en sensueel stond ik hem te vingeren en voelde steeds wat meer ruimte en liet een derde vinger naar binnen glijden. met zijn hoofd achterover in zijn nek genoot hij hoorbaar. Nog altijd met een druipende pik stond hij daar. Langzaam liet ik vinger voor vinger alles uit hem glijden en maakte de handschoen schoon. ik pakte een condoom en wat glijmiddel en liet mijn eikel tegen zijn kontje drukken, hij was heerlijk ontspannen en voordat we het doorhadden gleed mijn pik langzaam bij hem naar binnen, net zolang tot ik helemaal in hem zat. ik zette mijn handen op zijn heupen en begon zachtjes in hem te stoten. Subtiel versnelde ik steeds iets en hij bleef heerlijk ontspannen. Het mocht wel wat harder fluisterde hij en dat deed ik dan ook. Staand tegen de muur, ik drukte hem tegen de muur en wat genoot hij. Lange diepe stoten, hij kon het aan en ik beet zachtjes in zijn oorlel. Toen liet ik mijn pik uit hem glijden en liet hem op zijn rug op het matras liggen. ik kwam tussen zijn benen zitten en liet mijn pik weer in hem glijden en hij sloeg zijn benen om mijn middel. ik vroeg hem of hij klaar was voor wat harde actie, en hij knikte met een glimlach en direct begon ik hard en diep in hem te stoten. Hij sloot zijn ogen en kreunde bij iedere stoot. Terwijl ik hem neukte trok ik hem af, mijn latex handschoen gleed al soppend op en neer en ik merkte dat hij richting een orgasme ging. Ik moedigde hem aan zijn zaad op mijn leren kleding te spuiten, en ik had het nog niet gezegd of hij spoot met kracht op mijn leren blouse en het stroomde over mijn riem door naar mijn leren broek. Toen hij was klaargekomen haalde ik mijn pik uit hem en rolde het condoom af en zette hem op zijn knieën en zei dat hij me moest klaarpijpen. Gehoorzaam deed hij dat en na 2 minuten kwam ik klaar in zijn mond. Vol trots liet hij mijn zaad in zijn mond zien. Ik gaf hem de keuze om het door te slikken of niet. Maar gezien zijn glimlach en ogen wist ik genoeg en keurig slikte hij alles door en likte daarna mijn leren blouse en leren broek schoon. ik deed mijn pik weer in mijn leren broek en deed de rits dicht. ik nam hem in mijn armen, ik ging achter hem zitten en sloeg mijn armen om hem heen.

Ik vroeg of hij had genoten, en vol trots en met een mooie glimlach zei hij volmondig ja. zijn pik bleef hard en ik vroeg me af of hij nog een keer kon klaarkomen. ik naam zijn pik in mijn hand en begon hem af te trekken, en ja hoor, binnen een minuut, weer een orgasme, en weer veel zaad. Ik bleef doortrekken, maar toen was het genoeg geweest en ging zijn pik naar een slappe toestand. We dronken samen nog een biertje en rookten nog een sigaretje en vlak voordat hij weg wilde zaten we nog even heerlijk te tongen. bij de voordeur nog een tongzoen, en hij ging huiswaarts...hij komt binnenkort weer naar me toe en dan gaan we weer heerlijk genieten samen.

3775 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.