Veel te grote dildo

Geplaatst door: jhn-jck-1973 op 30-07-24

In het kader van "bigger is better" heb ik een dildo besteld. Na een paar dagen kwam die aan. De verpakking deed mij al wel terugdeinzen. En toen de verpakking eraf was, was het toch echt wel een "to much to handle" gevalletje.


Toch maar eens proberen. Veel poppers, veel glijmiddels en dat ding gewoon maar in mijn kut laten zakken. Maar welk standje en hoeveel ass verruimende middelen ik ook gebruikte, deze was te groot. Maar een gebruikt dildo stuur je ook niet zo maar terug. Op een feestje dat weekend kwam ik een maat tegen en ik vertelde het verhaal. Hij wist wel iemand die er wel raad mee wist. Op dat moment dacht ik nog dat hij bedoelde dat hij iemand wist die dat ding over zou kunnen nemen. Maar het zou als snel blijken dat hij iets anders bedoelde.

Ik maakt een afspraak om de dildo langs te brengen bij ene Ben. Op zaterdagavond ging ik met het ding op pad. Een goede zak eromheen, want niet iedereen hoeft mijn hobby te zijn. 

Ik belde aan en een in leer geklede gast doet open die zich voorstelt als Ben. Hij is kortaf, commanderend gewoon en gebied me hem te volgen. Hij neemt de zak van mij over en brengt mij in een kamertje. Helemaal uitkleden gebied hij en laat me daar enigszins verbaasd achter. Een geil gevoel kruipt steeds dieper in mij en die dominantie van die gast doet mij gehoorzaam willen zijn en te dienen. 

Ik kleed me uit en ga naakt de kamer in. Ik schrik als blijkt dat er een stuk of 5 kerels in de kamer zitten, bijna naakt met leren accessoires. In het midden staat een soort salon tafel waar mijn enorme dildo op staat als een soort altaar van genot. Ik moet op de tafel plaatsnemen met mijn aars op de top van dat rubberen gevaarte. Dit wordt hem niet, denk ik nog, maar er komt beweging in de 5 gasten. Ze gaan rond me staan en grof wordt ik door 5 paar handen gegrepen en gevoeld. Ik weet niet of ik het wel wil maar het maakt me ook enorm geil. Ik zie 5 dikke en grote lullen die inmiddels hard getrokken zijn. De eerste lul wordt grof in mijn bek geduwd en pijp hem. Alsof dat een soort startsein is, voel ik iets warms over mijn nek en rug lopen. Shit een gast pist me onder. Zijn pis gaat over mijn schouders over mijn rug, borst, buik naar beneden. Het stroomt zo over die genotknuppel waar ik nog steeds op zit. Nou je, inmiddels voel ik hoe mijn kut toegang heeft gegeven tot het topje. 

Ik proef het voorzaad van die gast in mijn mond, wat heeft die gast veel. Blijkbaar wil hij niet klaarkomen want voor dat ik zijn zaad proef stopt hij en 2 lullen worden voor me gehouden. Ik open mijn mijn mond om ze een voor een en misschien wel samen te pijpen. Maar dat was niet de bedoeling. Twee stralen pis worden in mijn bek gespoten. Ik protest even, maar wordt pijnlijk in mijn tepels geknepen en doe mijn mond snel weer open. Achter me hoor ik een grommend geluid. En voel hoe dikke klodders zaad over mij heen worden gespoten. Pis en zaad stromt over mijn lijf. Ik lik een deel van de pis maar veel gaat langs mijn kin over mijn borst naar beneden. 

Inmiddels zit die dildo al een heel stuk in mijn kont. Ik had nooit gedacht dat het zo ver zou komen. En dat zonder poppers en glijmiddel heb ik ook nog niet in mijn kut gevoeld. 

Het pissen duurt niet lang. Een gast gaat voor me staan, zijn handen drukken zwaar op mijn schouders, mijn hele lijf zakt naar beneden. Zijn lul heeft hij grof in mijn bek geduwd en hij neukt me stevig. Dat ik moet kokken, interesseert hem niet. Ik ben er voor zijn lust en die zal bevredigd worden. Ik voel me gebruikt, een hoer. Terwijl ik me enorm ranzig voel, voelt het ook als een enorme gebruiksteef. Het duurt niet lang voordat die gast zijn ballen diep achter in mijn keel leegspuit. Ik wacht tot hij zich terugtrekt en ik zijn zaad uit kan spugen. Maar hij blijft mij onverminderd doorneuken zodat ik wel moet slikken. Hij is voorlopig nog niet met mij klaar en alles wijst erop dat hij een 2e golf van lust mijn bek wil vullen.

Door de druk op mijn schouders, zit de dildo inmiddels diep in mijn kont. Hij is over het dikste punt heen. De enige tegendruk die het nu nog geeft is door de lengte want zo veel cm had ik nog niet eerder in mijn kut gehad. Ik voel me gevuld, vies en geil en de laatste cm's vullen mijn darmen nu heel diep. 

Ik voel de lul in mijn mond opnieuw kloppen. De gast trekt zijn lul uit mijn bek en trekt zich verder klaar. Zijn zaad spuit hij over mijn face. Dat een gast na een tweede keer zo kort daarop nog zo veel zaad heeft. Hoeveel heb ik dan wel niet geslikt. Mijn ogen, wenkbrauwen, wang en neus zit onder zijn zaad. Zelfs is een stoot vol over mijn krullenbol gegaan en ik voel nu mijn haar van zaad aan mijn hoofd plakken. Als de gast klaar is ledigt hij zijn bloos over mijn hoofd en door mijn haren. 

Daarna wordt ik even met rust gelaten door de heren die zich aftrekkend en pissend om me heen staan. Terwijl ik nu die dildo diep in mijn kont voel. Ik begin op het gevaarte te rijden. Mijn kut wordt open gespreid door het gevaarte. Dat maakt de mannen gek en verschillende gasten komen rukkend klaar en spuiten hun zaad vanaf alle kanten over mijn lijf.

Zo gaat het even door totdat de Dildo grof uit mijn kut wordt getrokken. Het voelt leeg nu mijn opgerekte kut verlaten en niet gevuld is. Maar dat duurt niet lang. Ik wordt voorover geduwd en de mannen gaan in een rijtje achter me staan. De eerste lul dringt diep in mijn kut. Ik wordt door iedere lul geneukt in een ander standje. En ze gaan door totdat het zaad in mijn kut stroomt. Ik voel het hete zaad in me, maar ook uit mijn kut langs mijn benen stromen. Deze gasten zijn toch zeker al 1 of 2 keer allemaal klaargekomen en toch komen ze nog een keer klaar. Bij iedere lul voel ik hoe die meer en meer sopt in het zaad van de vorigen. Zodra de gast klaar is komt hij naar voren en mag ik de lul schoonlikken. Sommige gasten bieden ook hun kont aan en mijn tong weet hoe die een aarsje moet raken. 

Na een paar uur lig ik vol zaad en pis op die tafel. Ik voel me vies, maar ook enorm slenterig gebruikt. En dat is ook zo. De meeste gasten hebben hun ballen nu wel echt op me geleegd, en langzaam haken ze af. Ben is de laatste die mijn kut vult met zijn zaad en daarna de dildo weer in doet als een soort kurk p de fles. Blijkbaar kan ik dat gevaarte nu prima verdragen. Als ik weer naar het kamertje ga om mijn kleren aan te trekken, voel ik bij iedere stap hoe die dildo sopt in mijn met zaad gevulde kut.

Ik kleed me aan, hou de dildo in, als ik aangekleed ben zijn alle gasten weg. Zelfs ben zie ik nergens. Dus ik ga maar weg. In de auto voel ik hoe die kunst plug mijn kont vult. Het doet wat pijn maar het is puur genot. Thuis doe ik de dildo uit en zie dat er een briefje aanhangt met een QR code. Ik scan de code en zie een filmpje waarin ik eens op de dildo zit, betast en gebruikt wordt door 5 gasten en waarin mijn kut steeds dieper over de dildo zakt. Het filmpje besluit met een datum en een adres. En een waarschuwing dat ik er moet zijn anders gaat het filmpje online.

3848 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 26)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.