Het was lekker .

Geplaatst door: snoepjevanweek op 02-08-24

Is hier afgekoeld naar 23 graden dacht vorig verhaal met Albert de arts in opleiding is succes volgende ! Albert werd betrapt in de huisartsen praktijk verwende mondeling een patient. Dus hij heeft tijd om Mister Zuid-Holland te kiezen. Is gevraagd in jury te zitten nou zat weinig lag meer haha. Alleen jureren nee moest zijn dokters tas mee brengen. Of alleen bloed druk enz wordt wacht af blijft even spannend.


Albert had ook koffer bij zich ja zijn jury kleren haha. Raad goed organisator wil dat deelnemers keurt en voor de zwembroek ronde handmatig helpt. Albert ziet allerlei deuren ook behandel kamer bereikt veilig de jury kleedkamer.  Pak hangt hij op tas mee naar de behandel kamer. Daar wacht Ben de strakke assistent  welk de broek van Albert opent en hem met zijn tong even verwent. Mister Zuid-Holland gay schijnt het te zijn.  Na de pijp beurt wacht de rij met kandidaten op medische testen.  De eerste had zaad vragende ogen man iedere kandidaat is spier naakt. De eerste kandidaat staat zijn leuter al stijf klaar voor actie. Nou Ben is er om de kandidaat gerust te stellen met zijn handen en zijn mond. Condoom en glijmiddel is er. Ben loopt later beetje moeilijk. Ja hij is aardig uitgewoont kan zeggen.

= Albert keurt iedereen goed om mee te doen.  Snel om kleden naar de jury tafel eerste ronde vrijetijds kleding. Voelt gelijk de zoekende hand van het andere jurylid. Albert pakt de hand vast even geen gerotzooi tijdens pauze wel. Hij kwam met opdracht niet om met iedere keer die zich aan bied sex te hebben. Natuurlijk staat Albert, zijn broek strak weet wat onder de kleding van kandidaten zit. Voelt de volle ballen van  het andere jurylid tegen zijn been komen. Het is eindelijk pauze dan moet maar gebeuren. Ze zijn beiden zo naakt glijmiddel en condoom worden gebruikt. Jurylid was echt geile donder hij kwam en kwam in Albert welk op de tafel lag.

Na even snelle schoon maak wat gedronken naar de kleed kamer van de kandidaten. Tweede ronde is zwembroek. Organisator wil dat ze allemaal stijve hebben Ben en Albert doen hun best haha. Daarna snel deed Albert zijn pak aan en gaat zitten voelt weer de zoekende hand. Hij laat nu maar toe concentreert op de kandidaten allemaal stijf wie wint er. Ik laat  rest aan jullie fantasie over ga douchen en nieuwe slip aan doen. Nee geen Ben om mijn rug of kont te doen doeii.

1653 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 6)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.