Jij hebt een grote lul

Geplaatst door: jhn-jck-1973 op 02-08-24

Ik zit in de sauna na het sporten. Ik ben 19 en doe nu al een jaar of 6 aan krachttraining. De laatste jaren zo'n 5 keer in de week. En dat is te zien. Mijn gespierde biceps en torso, mijn sixpack en stevige benen en billen. Aan aandacht van de dames geen gebrek. En ook wel actief als het een lekker wijfie was, maar dat was gewoon om mijn lust kwijt te kunnen. Ook ben ik goed bedeeld qua geslacht, 21x5 cm. Kan groter maar is oke toch. Als ik zo rondkijk hier in de sauna doe ik voor niemand onder. 


Er komt een gast binnen. Heb hem vaker gezien. Jaar of 30. Vind het maar een vaag persoon. Maakt vaak een praatje met eigenlijk alleen de jonge gasten. Hij gaat naast me zitten. En ja hoor, hij begint het gesprek. Hij vraagt me honderduit. En het stomme is dat ik nog vertel ook. Dat ik sinds mijn 18e alleen woon, een achtergrond heb van weeshuizen en geen contact heb met familie. "Je hebt een grote lul" zegt hij op een moment. Ik maak hem duidelijk dat ik geen homo ben en hij maakt me duidelijk dat hij daar niet op uit is. Ik trakteer je zo, kom wat drinken aan de bar.

Als ik gedoucht, aangekleed en op weg richting de uitgang loop ik langs de bar. Daar zit hij. "He Tim, kom je nog wat van me drinken", roept hij. Shit denk ik, hoe weet die gast mijn naam. En eigenlijk meer met die vraag op mijn lippen loop ik naar hem toe. "Mijn naam is Evert, biertje" zegt hij als ik bij hem ben. En voor ik hem kan vragen staat er een koud biertje voor mijn neus. "Hoe weet je dat ik Tim heet" zeg ik. Er komt een verhaal dat hij me al een tijdje volgt hier in de club. En dat ergens heeft opgepikt in een gesprek met een van de trainers. Bovendien heeft hij me opgezocht op insta. Waar ik vooral de vorderingen van mijn lijf bijhoud. Nog steeds vaag maar "waarom volg je me eigenlijk" vraag ik. 

Er komt een verhaal dat hij jongens als mij zoekt om te werken in een club. Gasten met een goed lijf en een mooie lul. Als servicemedewerkers voor de mannen die de club bezoeken. Een club voor de rijken der aarde. "Ik ben geen hoer" zeg ik. Hij lacht, en laat een bedrag zien op een een bierviltje. Een bedrag waar ik alleen maar van kan dromen en wat het iedere maand een stuk makkelijker zou maken. "Per week" zegt hij "en dan vooral de vrijdag zaterdag en zondag plus nog 1 middag en avond in de week". Er zijn wel voorwaarden. En de volgende 10 minuten verteld hij dat het om service en seks gaat, je zowel moet toppen en je kut moet aanbieden net wat de klant wil, dat je het zonder condoom doet maar wel consequent een pilletje neemt om HIV te voorkomen, dat je iedere 4 weken test, en er zit een heel opleidingstraject bij zodat je weet wat je moet doen om service en seks te bieden op alle mogelijke manieren. Dat is over het werk. Verder wordt verwacht dat je een opleiding volgt en goede cijfers haalt. Dat fooien op een aparte rekening komen die je pas meekrijgt als je stopt en dat die fooien vaak meer zijn dan het salaris zelf. Verder moet alles goed in vorm en verzorgt zijn. Lichaamshaar mag als het maar sexy en mannelijk is. Lul en ballen zijn altijd geschoren. En zo gaat hij nog even door.

"Maar ik ben geen homo" zeg ik. Hij zegt dat hij geen homo zoekt maar iemand die veel geld verdiend en niet moeilijk dot over seks.  
Hij geeft mij zijn kaartje en laat het verder bij mij. We drinken nog wat. En nu gaat het over gewone dingen van het leven. Muziek, auto's, enzovoort. Als de bar dicht gaat ga ik naar huis. En vergeet het hele gesprek eigenlijk vrij snel. Nou ja, vergeten, dat ook weer niet, ik denk er alleen niet heel serieus over na.

Een week later komt de huisbaas langs. Hij zegt dat het pand wordt afgebroken en dat er luxe appartementen worden gebouwd. Over een maand moet ik er uit. Hij heeft nog wel iets anders, maar dat is groter, luxer en ook wel duurder. Ik zeg dat ik erover na ga denken, maar weet eigenlijk al dat dit niet te betalen is. Dus de volgende dag op zoek naar iets anders. En de verhalen kloppen over woningnood. Wat een prijzen als er überhaupt al iets beschikbaar is. Tijdens het zoeken zie ik het kaartje weer liggen van Evert. En het bierviltje met het salaris erop. Met dit bedrag kan ik het grotere, luxere appartement van de huisbaas zo huren. Ik bel Evert en hij nodigt me uit bij de club.

De volgende dag ga ik einde van de ochtend naar de club. Ik bel aan een een gast van mijn leeftijd doet open. Jij komt voor Evert zegt hij. Mijn naam is Gio, ik wordt je mentor als je het doet. We praten even. Een heel normale gast. En we hebben snel een klik. Evert komt erbij en laat mij de club zien. Alles straalt luxe uit. En het is er brandschoon. Iets anders als wat ik me bij zo'n club had voorgesteld. En met alle lichten aan zijn de ruimtes met kamertjes, massageruimtes, darkrooms, bars, filmzaal, theater, enz. nou ook weer niet heel sexy. 

Ik spreek met Evert af dat ik die middag nog een keer meeloop. Gio staat achter de bar en dan kan hij me mooi begeleiden. Het is een kosteloze stage maar alle fooien mag ik houden. Ik stem in. Ik ga met Gio mee naar de ruimte waar de jongens zich terug kunnen trekken. Hij geeft mij de kleding voor die avond. Een soort leren riempjes body suit wat weinig bedekt. Hij helpt me het aan te trekken. En we staan naakt terwijl er een stuk of 9 andere jongens binnendruppelen en zich ook omkleden. De sfeer is goed. De laatste cosmetische haartjes worden bij mij verwijderd. De jongens zijn erg gecharmeerd van de omvang van mijn lul en de tattoo om mijn bovenarm. Doet het altijd goed. Om 2 uur gaan we open en de rollen worden verdeeld. Gio en ik staan bij de bar. Ik bedien en was af. Gio schenkt in. Er worden koppeltjes gevormd en wat erotisch dansen ingestudeerd. Drie jongens geven iedere 2,5 uur een show in het theater waarna ze vervolgens met de gasten gaan verwennen. De andere jongens moeten klaar staan om het af te maken. Als de rollen verdeeld zijn gaan Gio en ik naar de bar.

Tim, geen seks met klanten. Jij bent nieuw, je kunt niet de service beiden volgens onze norm, je zit nog niet aan de prep en je bent niet getest. Als een klant wat wil, speel je het spel geil mee, evt. zoen en pijp je en zorg je dat een van de andere jongens het afmaken. Ik schrik even van de opmerking, want ik dacht dat ik alleen drankjes zou bedienen. Precies, zegt Gio, alleen drankjes bedienen.

We zijn open van 2 uur middags tot 2 uur s nachts, er zijn 3 pauzes ingelast van een uur. En tussendoor genoeg rustige momenten om een half uurtje terug te trekken. s avonds wordt het drukker, maar dan zijn er ook het dubbele aantal jongens. 

De eerste gasten komen en ik bezorg ze van drankjes. Mannen in alle soorten en maten, maar aan alles blijkt dat ze geld hebben en het flink laten hangen. De collega's maken het de heren helemaal naar hun zin. Voor het eerst zie ik hoe ze de heren op allerlei manieren in de watten leggen. En echt niet alleen op seks gebied maar zeker ook op seksgebied. Ik breng een paar flessen champagne in een kamertje waar Johan en hoe heet die Aziatische jongen ook al weer, zich alten neuken en tegelijk een gast pijpen. Iedere paar minuten wordt er gewisseld. En ik blijf maar glazen inschenken. Een jongen mooie man zoent me en ik wordt verschillende keren betast. Ik flirt mee om vervolgens de man te begeleiden naar Johan de gewillig op de pik van die gast gaat zitten en hem anaal vuurwerk laat beleven. Het is zo geil dat ik er zelf ook een stijve van krijg. 

Tijdens de eerste theatervoorstelling voorzie ik de heren van drankjes. Ik zie hoe mijn collega's een seks show opvoeren. Niet alleen sensueel dansen, maar ook echt seks hebben met elkaar. Op het podium is een douche en onder de douche zoenen, pijpen, rimmen en neuken ze elkaar. Een show van 20 minuten waarna ze de zaal ingaan en de heren verwennen. Ik zie hoe een gast een van hen in de mond spuit en vervolgens hem vol op de mond zoent. De gast wordt snel gekoppeld aan een van de jongens die klaar staan om de heren te begeleiden naar een van de kamertjes waar ze het zo te horen nog eens dunnetjes overdoen. Ook hier wordt ik verschillende keren stevig in mijn kruis getast. Mijn grote lul valt inderdaad in de smaak en ik geloof dat ik aan een stuk door een stijve heb. Ik speel het spel steeds mee maar de collega's weten allemaal dat ik geen seks mag hebben, dus lossen mij netjes af. 

Ik wordt bij de bar geroepen waar ik Gio met een voor een de heren aan de bar zie pijpen. Er zitten er best veel en Gio wenkt me om te komen helpen. ik ga door mijn knieën en zuig de lul van een gast. Nog nooit eerder heb ik een lul in mijn mond gehad. En ik merk dat de geur en smaak mij best geil maakt. Bij de tweede lul proef ik heel veel voorvocht. Het smaakt anders dan dat van mezelf, maar juist dat maakt me wellustig. Bij de derde lul is ook Gio daar en samen zoenen we elkaar met de lul van die gast ertussen in. Als mijn tong bij Gio naar binnen gaat, merk ik dat er zaad in zijn mond zit. Hij kijkt me geil aan en wij tongen voor de ogen van 8 bargasten terwijl het zaad langs onze monden druipt. 

Dan is het weer tijd voor drankjes. Ik kom in een kamertje met een groot jacuzzi. Drie gasten met 1 collega zitten in het het bad. Mijn collega wenkt me. Kom er ff bij het is drukker dan ik kan services. Ik laat me in het bad erbij zakken. En een gast zoent me vol op mijn bak. Ik trek hem af. Achter mij voel ik hoe mijn billen uit elkaar worden getrokken en er een natte kleffe tong doorheen glijd. Ik kreun geil. Ik kronkel als ik voor het eerst van mijn leven wordt gerimd. Na een paar minuten draait ik om en tong de gast die me net gerimd heeft. Ik voel een vinger in mijn kut, twee vingers, 3 vingers, dan zit ik wel echt vol. Er komen 2 collega's versterking en zij nemen het van me over. Ik schenk de glazen nog eens bij, droog me af en loop met een enorme stijve terug naar de bar. Gio lacht naar me als hij mijn lul ziet. Gio wordt trouwens flink gepaald door een gast die achter de bar is komen staan. 

Ik ruim wat glazen op uit het theater wat inmiddels helemaal leeg is. 
Als ik terugkom met de glazen bij de bar, zie ik dat Gio weer zijn bar werk doet terwijl hij nog snel met een doek het zaad dat langs zijn benen loopt afveegt. 
De eerste 2,5 uur vliegen voorbij. Een korte pauze is er niet echt van gekomen. Twee collega's nemen onze bardienst even over zodat Gio en ik ons kunnen terugtrekken voor een pauze. 
Gio neemt een snelle douch en vervangt zijn harnas voor een zonder sporen van zaad en slijm. Ben jij nog proper zegt hij. Maar ik heb alleen zaad in mijn mond gehad dus het kan nog best. We gaan rustig zitten. En Gio vraagt mij hoe ik het vond. Evert komt er ook even bij. Je doet het goed, zegt Evert. Je hebt al 500 euro fooi binnen en de avond moet nog beginnen. Je gaat zeker naar de 2000 euro vannavond. Gio legt uit dat de qr code op onze outfit wordt gescand als een klant tevreden is en hij dat laat blijken door een fooi achter te laten. 
Ik wil dit wel doen Evert, zeg ik. Een kleine geldwolf, lacht Evert. Ja dat ook, maar ik voel me heel speciaal als ik een kerel pijp, nooit zoiets gevoeld. Gio bevestigd dat, het is inderdaad speciaal. Dan ga ik het contract maar gereedmaken, zegt Evert, en ik maak een rooster voor Gio en jou om alles te leren. Morgen ga je naar een arts om je te laten testen en aan de prep te gaan. En je krijgt een pakket met dildo's speeltjes en andere dingen om thuis op te oefenen. 

De tijd gaat snel en we moeten weer terug naar de bar. Gio geeft me een hand. Welkom in het team collega. Hij stuurt een berichtje in de oortjes van de andere collega's dat ik blijf. De komende uren wordt ik door verschillende collega's gefeliciteerd en welkom geheten. Terwijl het feest maar doorgaat. Ik pijp nog verschillende gasten. Merk dat ik zoenen en zuigen aan tepels ook wel heel geil vind. En aan het eind van de avond ga ik met ruimt 2.000 euro naar huis. Evert heeft het ff zwart geregeld, maar straks gaat er natuurlijk nog wel belasting af, zegt hij. 

Voor ik mijn bed in duik app ik de huisbaas dat ik het appartement wil. En ik kijk vol verbazing in de doos die ik mee heb gekregen met allerlei speeltjes, flesjes, pilletjes, boeien, dildo's, enzovoort. Ik steek een stotende en trillende kunstlul in mijn kut en val als een blok in slaap.

3858 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.