1e geile ervaring

Geplaatst door: rob-bi85 op 03-08-24

Het is inmiddels twee jaar geleden. De avond dat ik eindelijk mijn fantasie werkelijkheid liet worden. Ik sprak via Grindr af met een jongen (21) die mij heel graag kennis liet maken met zijn lijf en zijn heerlijke pik. 


We waren amper 10 minuten aan het chatten toen hij een foto stuurde waar ik bloedgeil van werd. Ik val op vrouwelijke jongens en hij viel perfect in het plaatje. Ik chatte vaker via Grindr maar sprak nooit af omdat ik niet durfde. Nu voelde het anders. Mijn geilheid gierde door mijn lijf, mijn pik (20cm) werd hard en nat. Terwijl we geile berichten naar elkaar stuurden zat ik met mijzelf te spelen. Ik moest meerdere keren ophouden omdat ik bijna klaar was, zo geil werd ik van hem. Hij had een knotje, wat lekker vrouwelijk was. 

Hij stelde voor om langs te komen, hij woonde in de buurt. Het maakte mij geil, bloedgeil. Ik stemde in. Ahh eindelijk, eindelijk heerlijk geil zijn met een jongen, zoenen, een heerlijke pik in mijn mondje voelen, zaad proeven en doorslikken. 

We gingen allebei snel douchen om lekker fris te zijn. Een half uur later stond hij voor de deur, ik trilde van spanning ej geilheid. Ik deed de deur open en wat vond ik hem lekker. Hij had een strakke jeans aan, make up en zijn haar in een staartje. Alles wat ik lekker vond. 

We gingen op de bank zitten en ik vroeg hem op zijn broek uit te doen terwijl we al heerlijk aan het zoenen waren. Hmmm, wat was dit geil. Hij had, zoals afgesproken, geen boxer aan. Zijn pik was lekker hard en nat. We gingen naar de slaapkamer en terwijl we allebei naakt waren ging ik heerlijk down under. Hmmm eindelijk die pik in mij mond en wat genoot ik ervan zeg. Ik hoorde hem kreunen. Ik liet zijn pik lekker diep in mijn keeltje glijden terwijl zijn eikel harder en natter werd. Oh kreunde hij, ik ga zo komen schatje riep ie. Fuck, wat lekker zei ik terwijl ik mijn handen ook extra stevig om zijn pik heen deed. Kom maar lekker zei ik… en terwijl ik zijn pik uit mijn mondje haalde spoot hij zijn warme zaad in mijn gezicht, in mijn hals en het laatste beetje spoot zo in mijn mondje. Fucking hell wat geil…

Dit verhaal wil ik graag nog een keer beleven. Wie o wie…..

2650 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.