Een geile rim, bi, pis opdracht

Geplaatst door: lelyslet op 04-08-24

Het was alweer een tijd terug dat ik een geil avontuur heb beleefd. Nu zat ik me gisteren te vervelen. Geil, maar niemand om te zuigen. 


Op bull profileer ik mezelf als een onderdanige pijp slet die ook voor meer in is, met weinig taboes. Meestal vind ik er weinig betrouwbaars of serieus, maar kwam langs een interessant profiel. 

De man wilde dat ik hem zou rimmen, en daarna zijn zaad in mijn mond zou ontvangen. Extra, hij wilde ook dat ik naakt voor zijn deur zou staan. Hier gingen bij mij alarmbellen af. De man bleek een grote, met planten begroeide voortuin te hebben, die totaal het aanzicht naar de voorkant van het huis blokkeerde. Ik heb me over laten halen.

Aangekomen op het adres, kon je inderdaad niks zien van de voorkant van het huis, op een stukje raam van de huiskamer na. Ik deed mijn korte broek en tshirt uit en liet dit aan het begin van de voortuin achter. Ik liep naar de voordeur. De bedoeling was, dat ik eenmaal binnen op mijn knieën zou zakken en direct zou beginnen met rimmen. 
De man deed naakt open en stapte naar buiten ipv naar binnen. Hij drukte me bij de voordeur op de knieën. Ach, het was toch uit het zicht, dus begon met mijn tong de bilspleet en anus te bewerken. De man genoot er hoorbaar van, maar hield het geluid wel wat laag. 
Na zo'n 10 min gerimd te hebben, draaide hij zich om en bood zijn stijve pik aan. Het was tijd om hem lekker klaar te pijpen. Met een licht gegrom spoot hij zijn flinke lading in mijn mond. 

Ik wilde opstaan, maar werd tegen gehouden door de man. Een vriend van de kan was blijkbaar de voortuin in komen lopen en heeft het hele proces gadegeslagen. Nu wilde hij ook. Het hele ritueel herhaalde zich nu met de vriend. Zijn anus smaakte naar zweet en zijn pik naar pis. Hij kwam blijkbaar van zijn werk. Ook hij spoot zijn lading in mijn gretige mond. Het was zoveel, dat het er ook uit liep.

Daar helpen we je wel mee, zeiden ze. Al snel wist ik wat ze bedoelde, want beide mannen begonnen in mijn mond, over mijn gezicht en lichaam te pissen. 
Ik likte de laatste druppels van hun pik, waarna ze weer naar binnen gingen. 

Ik heb mijn spullen weer aan gedaan en ben weer op huis gegaan. Wat een geil avontuur. Dit wil ik vaker. Ik heet niet voor niets Lelyslet

2565 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.