Hete Portugezen

Geplaatst door: alexd1973 op 05-08-24

Nadat ik al redelijk wat solo contacten had gehad, bekroop me het gevoel toch iets meer te willen. Na een lange hetero relatie, die eindigde in 2 mooie kinderen maar een teleurstellende sexuele voldoening. Dit ondanks dat we wel vaker per dag sex hadden, maar haar verleden in de prostitutie en haar "buitenechtelijke" uitspattingen vond ik nu genoeg. Des te geiler dat je er dan achter komt dat mannen eigenlijk net zo lekker zijn. Eerlijk is eerlijk, dat als mijn ex vrouw mijn pik afzoog ik altijd wel afvroeg hoe dat zou zijn.

Maar goed, ik werd gewezen op de site van Homochat en had daar redelijk wat reacties en leuke contacten. Enige liepen toch wel op een teleurstelling af, waarna mijn verwachtingen wat werden getemperd. Ineens was er daar een reactie van een duo, en jaja 2 tops nog wel. Dit was ook echt een paartje en op zoek naar een bottom. De afspraak was eigenlijk snel gemaakt.

De dag van afspraak zou ik met de trein reizen en op het station worden opgehaald. Ik merkte op dat bij de aankomst op het station, mijn vlinders redelijk van zich lieten horen en het voorvocht ook al op kwam zetten.
De auto arriveerde en een leuke man die ik herkende van de fotos stopte en lachte me vriendelijk toe. Stap in lekkertje, werd mij toegeroepen. Na de instap even lief in elkaar ogen gekeken en een zoen op de mond, dat begon goed.
Na een kort gesprekje bij een stoplicht, pakte hij mijn hand vast en dirigeerde deze naar zijn dikke bobbel in zijn broek. Zie hoe hard ik al voor je ben geilerd, zei hij. Nou dat was inderdaad spannend daaronder. Aangekomen op het adres kwam ik binnen, en werd ik wat aangeboden, nam een glaasje water en ging op de bank zitten. Na een kort gesprekje, kwam de partner "naakt" binnen met een heerlijke harde pik....

Het waren dus 2 tops een met een lekkere pik van 17x5 en de ander 19x5... Nou ik kreeg het al warm van die mooie pik die naar me toe kwam, en hij ging naast me op de bank staan en pakte rustig mijn hoofd beet en dirigeerde mijn mond naar zijn heerlijke dikke ballen. Hmmm heerlijk geurtje, en warme ballen die ik lekker likte en langzaam in mijn mond nam.
De partner maakte mijn rits open en ging langzaam met zijn hand naar binnen waarna ik mijn benen spreidde. Het duurde niet lang tot ik langzaam die heerlijke pik in mijn mond nam. We trokken elkaars kleding beneden uit en liepen naar te trap, en daar gingen we eigenlijk verder maar andersom. Dus nam de andere ballen en pik onder handen, waarna de ander mij langzaam ging pijpen... hmmm wat een genot.

In de slaapkamer aangekomen, gingen ze beide op de rand zitten en zat ik op mijn knieen voor ze waarna ik ze beide aftrok en de ene na de andere pijpte. Niet lang daarna wouden ze me gaan neuken, en ik vroeg of de ene met de kleinere pik mij eerst kon neuken zodat ik even aan de grotere kon wennen. Natuurlijk geen probleem, en het duurde even voordat hij met enig glijmiddel lekker naar binnen gleed. Wauw wat een heerlijk gevoel, terwijl ik doorging met de ander pijpen. Het duurde 5 minuten totdat hij klaarkwam en vroeg of hij in mijn kontje klaar mocht komen. We hadden van te voren al getest en alles was veilig dus had daar geen probleem mee. Heerlijk voelde ik het warme zaad mijn kont in spuiten en hij kreunde enorm hard.

Nadat hij klaar was, wilde ik hem meteen schoonpijpen en dat smaakte heerlijk waarna zijn partner langzaam zijn pik in mijn kontje stak. Dat ging lekker makkelijk na al heerlijk te zijn doorgeneukt. Man deze pik was groter, net iets dikker en vooral veel meer geaderd. Wat een genot, terwijl ik de heerlijke sperma van de ander likte en proefde waarna we op zoenen overgingen.
Ook hij kwam niet veel later klaar waarna ik vroeg of hij over mijn gezicht wilde klaarkomen. We hadden van te voren al afgesproken dat hij meerdere keren klaar kon komen en de eerste over mijn gezicht zou doen. Daarna zou hij nog in mijn kontje klaar kunnen komen. Wauw hij spoot echt heel veel, en kreeg zeker 8 volle ladingen over mijn gezicht. Ik voelde het gewoon van mijn gezicht afdruipen, en likte zijn heerlijke pik helemaal schoon.

Na even het sperma van mijn gezicht te hebben gehaald op opgelikt, hebben we even op bed geleden... even relaxen. Dat duurde welgeteld 3 minuten waarna de grote pik, mij op mijn buik draaide en weer begin te neuken.... oh man wat was dat lekker. Na 5 minuten veranderde hij van positie en ging ik met mijn kontje omhoog... waardoor hij nog dieper kwam... daarna kwam hij weer klaar met heerlijke stoten... Hij liet hem nog even erin zitten en dat voelde heerlijk.
Ik kan zeggen dat om de 5 minuten pauze hij mij weer nam tot wel 6x toe. al die tijd heb ik die sperma in me gehouden tot hij zei dat hij leeg was. In de douche daarna zag ik pas echt hoeveel er in me gespoten was. Damn wat lekker voelde ik mij de hele weg terug. Toen ik thuis kwam ben ik heerlijk naar bed gegaan met een grote glimlach en wat leuke fotos ter herinnering. Ja die fotos staan hier op de site

3971 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.