Hospiteren

Geplaatst door: pijp-pensionado op 06-08-24

Tijdens de introductieweek van mijn studie in Leiden (lang, heel lang geleden) was Joep mij al opgevallen.

Een ouderejaars die groentjes zoals mij wegwijs maakte in het studentenleven. Soms raakten we elkaar toevallig aan, en dat gebeurde steeds net buiten het zicht van de rest. Op de laatste avond konden we ons allebei nog te beheersen, maar de kneep in mijn billen en het langs mijn kruis strijken zei genoeg. 

Hij wist dat ik nog op zoek was naar een kamer, wat in een overvolle studentenstad als Leiden niet meeviel. 

Joep woonde net buiten de stad met drie andere studenten in een verbouwde schuur bij een boerderij waar een ouder echtpaar woonde. Een van de studenten bleek net gestopt te zijn met de studie en zijn kamer kwam vrij; Joep wist te vertellen dat het misschien iets voor mij zou zijn, maar alleen als het echtpaar en de anderen mij zouden accepteren als nieuwe huisgenoot. Ouderwets hospiteren dus! Ik werd op maandagmiddag verwacht.


Toch enigszins nerveus belde ik die maandag aan bij een kleine, zo te zien verbouwde boerderij.

Een grote, kale man deed open, tot mijn verrassing helemaal naakt, voorzien van tepelpiercings en zelfs een ringetje door zijn eikel. “Jij moet Mark zijn, je komst was al aangekondigd. Ik ben Koos, mijn vrouw en ik hebben inderdaad een kamer beschikbaar, ik zal hem je laten zien, maar je moet nog wel door de keuring…” 

Ik volgde hem naar binnen. “Eerst uitkleden, als je dat niet wil kun je meteen weer gaan. Marie en ik willen zien wat we in huis halen.” Als naaktloper had ik daar geen moeite mee en even later liep ik bloot achter hem aan de keuken in, waar een naakte vrouw aan het aanrecht stond. “Ik ben Marie, jij moet onze nieuwe huurder zijn” begroette ze me. Ik schatte ze beiden achter in de zestig.

We gingen aan de tafel zitten en Koos legde uit dat de verhuurde kamers in een eveneens verbouwde schuur waren, wat de huur was en de huisregels. Over dat laatste zouden mijn huisgenoten me nog wel iets meer vertellen, er zat blijkbaar een soort van ontgroening bij inbegrepen. We waren het al snel eens en Koos en Marie namen me mee naar de schuur die inderdaad was omgebouwd tot een woonruimte. Er waren vier kamers, en een gemeenschappelijke zitkamer en badkamer.


Toen we de schuur binnenkwamen zag ik als eerste Joep naakt languit op een sofa liggen, terwijl er iemand tussen zijn benen zat druk doende hem te pijpen. Koos en Marie waren dat blijkbaar wel gewend, en ook Joep en de andere kerel gingen onverdroten door. Ik kreeg de kamer te zien die keurig was, de badkamer was groot en had een behoorlijk forse inloopdouche. Daar stond zich net een jonge gast te douchen, die even zwaaide en riep dat hij zo klaar was.

“Dat is Rob, de oudste huurder en heeft zo’n beetje de leiding hier” zei Koos. “Joep die ken je al en die gulzigaard die hem zo lekker zat te pijpen is Joris.”


We liepen terug naar de woonkamer waar Marie bij het stel was gaan zitten en toekeek hoe Joep zijn lading in het gezicht van Joris spoot. Meteen greep ze hem beet en likte het zaad van zijn gezicht. “Hmmm lekker warme mannenpap” verzuchtte ze smakkend. De nog naakte Rob kwam ook de kamer binnen. “Zo, “ zei hij, “daar is onze nieuweling, ik zal je maar meteen vertellen wat we van je verwachten. De eerste week als je hier bent ingetrokken sta je ter beschikking van ons allemaal, Koos en Marie inbegrepen. De huur is niet voor niets zo laag! Op elk moment van de dag en nacht, wanneer een van ons maar zin heeft doe je wat je wordt opgedragen. We doen niet aan extreme dingen, maar wat licht BDSMwerk zou zomaar kunnen.

Weigeren is geen optie, een opdracht niet uitvoeren betekent dat je kunt vertrekken.”

Ik gaf aan voor vrij veel open te staan, wat met goedkeurend gemompel werd ontvangen. Marie, die inmiddels Joep’s plek op de sofa had ingenomen, riep: “Kom om te beginnen maar eens laten zien of je je tong een beetje weet te gebruiken en bef me maar eens lekker!” Met lichte tegenzin (je bent homo of niet) drukte ik mijn mond op haar kut en begon haar te likken. Meteen werd ik van achteren beetgepakt door Koos die eerst een, maar al snel twee en toen drie vingers in mijn kont duwde en mij oprekte. Hij smeerde wat speeksel over mijn sterretje uit en duwde zijn gepiercde eikel voorzichtig naar binnen.

Uiteraard was ik wel eerder geneukt, maar dit was wel een heel apart gevoel zo’n dikke pik met een ring op de eikel.


Terwijl Marie lag te kreunen van genot, hoorde ik Koos ook grommen terwijl hij het tempo waarin hij mij neukte langzaam opvoerde. Zonder aankondiging kwam Marie ineens klaar, en kon ik me volledig overgeven aan Koos die nu ook een hoogtepunt bereikte. Mijn mannenkut werd volgeschoten met een forse lading sperma. Toen hij zich terugtrok was het Rob die achter mij knielde en het zaad, dat langzaam uit mijn kut droop, oplikte. 


Zijn lippen aflikkend zei hij: “Nou, ik denk dat we het er wel over eens zijn dat Mark voor zijn toelating is geslaagd. Maar denk eraan, de komende week ben je van ons allemaal!” 

Wat er tijdens die week allemaal gebeurde, binnen in de schuur, buiten in de tuin, in de boerderij, is teveel om nu te vertellen, dus laat ik dat graag een volgende keer zien.

4193 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 41)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.