Dagje fiets of toch niet....

Geplaatst door: dennygay op 09-08-24

Mijn vrije dag begon met een helder blauwe lucht, eindelijk kan ik mijn race fiets weer eens uit de schuur halen na al die weken regen. Ik me geschoren en mijn wieler pakje aan gedaan, benen en armen in gesmeerd en bidon gevuld, helm en handschoen aan en op pad. Na een uurtje bij een tank station even een mars gekocht voor wat suiker. En weer op pad tijdens het fietsen had ik wat last van mijn cockring die ik smorgens bij het douche had om gedaan en vergeten was af te doen, ondanks dat het soms in de weg zat was het wel een geil gevoel.
Toen ik bij tankstation weg reed kwam ik een andere wielrenner tegen, we reden een tijdje samen, kletste wat en eigenlijk reed ik mee niet wetende waar we waren tot hij op een gegeven moment zei bijna thuis was en groette en sloeg een zijstraat in, ik fietst door en moest me even orienteren, ik fietste in een boom rijke laan wat lekker was om in de schaduw te fietsen.
Ik moest stoppen voor een stoplicht en wist toen gelijk weer waar ik was, aan de over kant lag een park en een sauna, een gaysauna hihi.
Licht sprong op groen en ik fietste door, op de hoogte van de afslag naar de sauna melde mijn cock ring zit toevallig hihi ik fietste door maar bleef de cockring voelen ik dacht dat is een teken hihi en draaide om en fietste naar de sauna. Fiets in de stalling en naar binnen, drukte op de bel en toen de deur open ging stapte er nog iemand met mij mee naar binnen.

De man stond achter me toen ik bij het loket betaalde ik moest mijn jasje open doen om zo bij mijn gsm te kunnen waar mijn geld in zat.
De man hielp me en met de opmerking dat mijn pakje erg strak zat ging zijn hand over mijn billen hihi.
Ik kreeg handdoek muntje en een bandje dus kon ik door, ik was zo uit de kleren en na me even gespoeld en gedoucht te hebben ging ik eerst even boven kijken, er was nog niet veel te doen dus smeerde ik mijn kutje met glijmiddel en ging naar beneden. In de sauna was het ook stil dus liep ik door naar het stoombad.
Toen ik binnen kwam stond er een gast tegen de wand met zijn ding te spelen er lagen een paar gasten te vrijen op het stenen bed, ik liep langs de gast bij de muur, op rand zat een man.
Toen ik bij hem kwam ging zijn hand over mijn bil, ik bleef staan zijn handen gingen naar mijn tepels en hij bewerkte ze en deed dat heel lekker.
Ik bukte en kuste hem en hij beantwoorde mijn kus met zijn tong en zo begonnen we te tongen, ik liet mijn hand tussen zijn benen zakken en kneedde zijn ballen, ik voelde iets hards tussen zijn benen, het was een poppers flesje,  neem maar een snuif zei hij, ik nam het flesje draaide de dop er af en nam een paar snuiven.
Wow ik wankelde even en voelde gelijk een paar handen op mijn heupen.
Mijn tepels werden nog steeds bewerkt en ik begon hem weer te tongen en voelde een vinger in mijn kut en gelijk gevolgd door een pik een behoorlijke pik.
Ik nam vlug nog maar een paar snuiven voor hij in me kwam.
Hij stoten door en begon me lekker te neuken en ik ging verder voor over om de man die mijn tepels bewerkte te pijpen.

Mmmm wat een geil begin hihi er kwamen wat gasten om ons heen staan.
Iemand nam het flesje uit mijn handen en hield het even later onder mijn neus zodat ik kon snuiven, de neuker ging uit me en een andere nam zijn plaats in. Ik wist niet of hij gekomen was of niet ik was door de poppers en mijn gevoelige tepels die nog steeds bewerkt werden. Op eens kwam de pik in mijn mond klaar en ik likte zijn pik af.
De neuker kwam ook en liep weg, er kwam weer iemand achter me staan. A het strakke fiets kontje hoorde ik hem zeggen en hij pakte met beide handen mijn billen vast en trok ze uit elkaar, schoof zijn pik tussen mijn billen en drukte hem er in, en begon me heerlijk met lange halen te neuken. Ik kreeg nog een snuif poppers en hing in een geile roes.
Ik werd nog steeds heerlijk geneukt maar de hitte van de stoomcabine werd me te veel, de roes van de poppers hielden me in hun macht, gelukkig zag de man die met mijn tepels bezig was het op tijd en trok me mee de ruimte uit en zette me onder de douche om af te koelen.
Daarna ging ik naar de bar om even iets te drinken en te rusten.
Na een tijdje ging ik boven kijken, liep de bios in en zag een paar groepjes met elkaar bezig, ik liep naar de wand en nam wat glijmiddel uit de dispenser en smeerde mijn kutje er mee in, liep de bios uit en ging naar de gangen met de hokjes, ging de darkroom binnen en botste tegen verschillende kerels aan, ik voelde wat om me heen en werd betast iemand kuste me en nam mijn tepels vast ik nam een pik in mijn hand en bukte om hem te pijpen.
Ik voelde hoe iemand aan mijn billen zat en er verdween een duim in.
Ik kreeg nog andere pikken tegen mijn wangen gedrukt en hapte naar een paar en wisselde een paar keer van pik op eens zat er een pik in mijn kut en werd ik aan 2 kanten geneukt, de pik die ik pijpte was erg lang en verdween regelmatig diep in mijn keel, ik heb er op getraind dus kan ik ze diep hebben hihi.
Hij kwam in mijn mond klaar en de neuker trok zijn pik uit me en verdween, ik meende dat iemand me aan mijn arm mee trok naar de uitgang van de darkroom, dacht die wil met me naar een hokje, maar zag niemand op de gang, maar ja was er nu toch al uit dus liep ik door naar achteren naar de grote ruimte met een sling,

Er lag iemand in de sling die geneukt werd en stonden er een man of 10 om heen en achter de sling zat een kerel op zijn knieen iemand te pijpen, ik ging er bij staan keek naar de man in de sling en herkende hem van andere keren dat ik daar was, bukte me groette hem en kusten hem, voelde toen een hand aan mijn billen, de man achter me die gepijpt werd liep weg en de pijper kwam bij me staan en begon me te tongen ik beantwoorde zijn kus en even vlogen de vonken er af hihi ik trok aan zijn heerlijke pik (wouw wat een lengte hihi) bukte en pijpte hem, hij nam mijn hoofd vast en begon dat gevaarte diep in mijn keel te stoten, hij vond het geweldig dat dat lukte en ging met zijn vingers op zoek naar mij kutje, hij ontdekte dat het daar glad van de glijmiddel was draaide hij me om en drukte zijn heerlijke pik bij me naar binnen. Ik leunde op de gast in de sling en kuste hem, hij had net aan zijn poppers gesnoven en ik nam zijn poppers over en snoof er flink aan mmmm ik werd nu heerlijk geneukt, het werd erg druk om ons heen. Hij stopte met neuken en vroeg of ik mee ging, ik nam nog een snuif aan het flesje en gaf het toen terug en volgde de man, net om de hoek was de ruimte met het grote bed vrij dus hij ging op het kussen zitten en ik ging er bij liggen, nam zijn pik in mijn bek en gelijk stootte hij door diep in mijn keel, hij genoot er hoorbaar van en moedigde me aan om door te gaan.
Door de poppers was alles goed ontspannen en ging het er makkelijk in en ging hij stevig door met mijn bek te neuken.

Tot dat er in de ingang een paar kerels kwamen te staan mijn neuker wenkte ze dichterbij en zei tegen mij dat ik me om moest draaien en 1 van hen te pijpen, ik deed het en hij stak zijn pik gelijk in mijn kut en ging verder met neuken. 1 van de kerel kwam naar voor en bood zijn pik aan me aan en ik nam hem in mijn bek, na een tijdje trok hij hem uit mijn mond en trok zich even af en toen hij kwam stak hij hem weer in mijn bek en ik zoog hem leeg de andere kwam dichter bij hij had al die tijd staan trekken en spoot zijn cum in mijn gezicht en verdween.
Ik weet eigenlijk niet of mijn neuker was klaar gekomen maar hij gaf aan even pauze te willen nemen. Hij ging uit me zijn pik nog steeds stijf, ik draaide me om en begon hem te kussen en ging om hem liggen en we omarmde elkaar en kusten lekker. Hij ging zitten en ik kuste zijn pik nog even hij stond op en verdween.
Ik ging op mijn buik op het bed liggen voeten naar de ingang, even bij komen pfffff. Op eens voelde ik een hand op mijn billen en een duim verdween in mijn kut, ik wou zeggen dat ik even rust wou en draaide me om en zag het gezicht van de gast die net nog in de sling lag, hij lachte en zei zo te voelen ben jij ook aan je trekken gekomen slet. Ik knikte waarop hij naast me kwam zitten en het flesje poppers aan zijn neus zetten daarna gaf hij het aan mij en zei zo komen er nog een paar heerlijke pikken of ik nog zin had.

Een dik pik was dan voor mij zijn, als hij zei passen hihi. Hij kuste me en we gingen tongend verder en hij speelde met mijn tepels ik lag onder hem te kronkelen van genot, hij merkte dat ik super geil werd als hij aan mijn tepels zat,  even later kwamen er wat gasten bij zitten ik moest op mijn knieen gaan zitten hij deed meer glijmiddel op mijn kut en gaf het flesje met de opmerking ga maar flink aan de snuif schat. 1 van de mannen kwam achter me zitten en werd geholpen zijn pik tussen mijn billen te krijgen, ik voelde met mijn hand tussen mijn benen naar de pik en schrok van het formaat en nam het flesje en begon te snuiven en nog een paar keer  toen hij ging drukken het was nog gevoelig maar ging er in mmmm en toen begon hij harder te stoten ik bleef snuiven en was in een lange roes het duurde niet heel lang voor hij kwam en toen zag ik pas dat de andere ook bezig waren. Ik draaide mijn hoofd en begon hem weer te tongen, mijn neuker kwam en trok het slapper wordende monster uit me en verdween.
Ik had het gevoel dat ik open stond en leeg liep hihi.
Ik ging van het bed af en ging me douche ik was bek af en ging even in de sauna liggen om bij te komen,  ik was op mijn buik gaan liggen en ben in slaap gevallen  (niet lang) ik schrok wakker van een hand op mijn billen, ik keek om en zag de man van toen ik binnen kwam, hij lachte en zei die billen heb ik gezocht hihi. Ik stond op en draaide met mijn rug naar hem toe om mijn slippers aan te doen, hij begreep dat ik me aanbood en drukte zijn pik tegen mijn billen die nog genoeg open stond hihi hij stootte door en neukte me lekker kwam klaar en verdween. Ik spoelde me af en en stapte in het koude bad ging nog even iets drinken en stapte weer in mijn strakke pakje en fietste naar huis en viel als een blok in slaap. Mmmmmmm

4933 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.